WinPwn eindelijk beschikbaar

WinPwn eindelijk beschikbaar discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Als je de iPhone eerst Pwned ben je niks kwijt, omdat hij alleen je bootloader patcht. Als je daarna in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #421  
Oud 10 June 2008, 23:52
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Als je de iPhone eerst Pwned ben je niks kwijt, omdat hij alleen je bootloader patcht.
Als je daarna in iTunes gaat herstellen ben je wel zo goed als alles kwijt.
Mss een stomme vraag, maar als hij je bootloader patcht, krijg je dan meteen bootloader 4.6 als je 3.9 had? Want ik heb m'n iPhone een paar dagen geleden dus gePwnd, maar k wil gewoon mn originele Bootloader 3.9 behouden.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #422  
Oud 10 June 2008, 23:53
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
hoebedoel je? ik heb van alles en nog wat op mijn iphone staan momenteel maar als ik ga pwneden ben ik toch alles kwijt omdat hij er nieuwe pwnd firmware opzet?
Precies zoals hij dat zegt. Als je hem alleen Pwnd raak je niks kwijt. Pas als je er nieuwe firmware op zet, (of restored), in iTunes, dan pas.
  #423  
Oud 10 June 2008, 23:53
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee je behoudt de bootloader waar je op zit. Dus in jouw geval bootloader 3.9.

Waarom ga je niet naar bootloader 4.6 ?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #424  
Oud 10 June 2008, 23:54
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Nee je behoudt de bootloader waar je op zit. Dus in jouw geval bootloader 3.9.
Oke, mooi. Thx.

Waarom wel? Ik behoud liever m'n originele.
  #425  
Oud 10 June 2008, 23:59
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat jouw iPhone standaard met 3.9 kwam, maakt helemaal niks uit.
Er zijn veel mensen die merken dat je beter signaal hebt met bootloader 4.6. Ook betere accu tijden wordt vaak genoemd. Zoek maar eens op Hackint0sh

Ik had zelf ook een 3.9 bootloader. Zit nu op 4.6 + Neutered.

Er zit natuurlijk nog altijd een risico aan als je switcht naar een andere bootloader. Dat moet je wel goed onthouden.
  #426  
Oud 11 June 2008, 00:05
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Dat jouw iPhone standaard met 3.9 kwam, maakt helemaal niks uit.
Er zijn veel mensen die merken dat je beter signaal hebt met bootloader 4.6. Ook betere accu tijden wordt vaak genoemd. Zoek maar eens op Hackint0sh

Ik had zelf ook een 3.9 bootloader. Zit nu op 4.6 + Neutered.

Er zit natuurlijk nog altijd een risico aan als je switcht naar een andere bootloader. Dat moet je wel goed onthouden.
Hmm, moet het misschien toch maar een keer overwegen dan.
  #427  
Oud 12 June 2008, 11:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: rotterdam
Berichten: 2
Standaard

goede morgen ik heb net gewinpwn maar iphone blijft angen op custum bootlogo heel proces goed gegaan tot het op opstarten itunes ziet hem ook niet meer advies altijd welkom ?? ik weet het niet meer
  #428  
Oud 12 June 2008, 19:48
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door realg Bekijk bericht
goede morgen ik heb net gewinpwn maar iphone blijft angen op custum bootlogo heel proces goed gegaan tot het op opstarten itunes ziet hem ook niet meer advies altijd welkom ?? ik weet het niet meer
Stond je iphone al op 114 firmware ?
steek iphone eens in via usb en houd de homebutton en power button tesamen ingedrukt tot recoverymodus.
K snap niet dat je er problemen mee hebt??? je hebt alleen gepwned ? nog geen custom-firmware erop geladen via itunes?
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #429  
Oud 12 June 2008, 20:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

ik ga vanavond mijn iphone pownen en restoren maar is het dan nog nodig om unlock jailbraik en het hele gebeuren te doen? alvast bedankt voor antwoord.
  #430  
Oud 12 June 2008, 20:48
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
ik ga vanavond mijn iphone pownen en restoren maar is het dan nog nodig om unlock jailbraik en het hele gebeuren te doen? alvast bedankt voor antwoord.
als je de bootneuter in Winpwn hebt geselecteerd (activeren, neuter unlock) dan doet hij dat automatisch nadat je deze firmware hebt geladen
  #431  
Oud 12 June 2008, 20:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

Dus geen gekloot met ziphone enzo?
  #432  
Oud 12 June 2008, 20:52
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
Dus geen gekloot met ziphone enzo?
helemaal niet, je steld alles in, welke apps je erop wilt in je firmware, steld bootneuter in, maakt je custom-firmware en laad deze in je iphone via itunes, bootneuter start automatisch op, en doet alles, daarna start hij nog eens op en vopila iphone kant en klaar
  #433  
Oud 12 June 2008, 20:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

kijk dat moet ik hebben.. Weet je heel toevallig ook hoe ik de links van al mijn repo's kan zien dat ik ze kan toevoegen in winpwnd?
  #434  
Oud 12 June 2008, 21:03
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
kijk dat moet ik hebben.. Weet je heel toevallig ook hoe ik de links van al mijn repo's kan zien dat ik ze kan toevoegen in winpwnd?
in je iphone var/Mobile/Library/Installer/ daar staan al je source en local packs. plist copieren na je pc en openen met wordpad en voila
  #435  
Oud 12 June 2008, 21:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

Kijk dat moet ik hebben dat is makkelijk
  #436  
Oud 12 June 2008, 21:16
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
Kijk dat moet ik hebben dat is makkelijk
graag gedaan
  #437  
Oud 13 June 2008, 00:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

hoe kan ik via itunes mijn eigen pwnd .ipsw selecteren om te restoren?
  #438  
Oud 13 June 2008, 00:27
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
hoe kan ik via itunes mijn eigen pwnd .ipsw selecteren om te restoren?
in iTunes op je iPhone klikken en dan Shift ingedrukt houden en dan op restore klikken, je kan dan je custom firmware zoeken en openen en daar zal hij dan mee restored worden.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #439  
Oud 13 June 2008, 00:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 149
Standaard

kreeg met mijn ipsw een 1604 fout code? wat houd dat in?
  #440  
Oud 13 June 2008, 00:38
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tieme Bekijk bericht
kreeg met mijn ipsw een 1604 fout code? wat houd dat in?
dat houd in dat je de zoekfunctie moet gebruiken omdat er genoeg over te vinden is, kijk bijv es hier
 

Labels
winpwn


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Winpwn binnen enkele dagen beschikbaar? RHCPeter Archief 2 22 July 2008 20:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:58.