GOOGLE MAPS 1.3 niet verkrijgbaar?

GOOGLE MAPS 1.3 niet verkrijgbaar? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een Iphone 16 gig en heb met de installer ooit eens een update voor de google maps applicatie gedownload, alleen nadat ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 April 2008, 11:45
» iPhone US 4GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Berichten: 9
Standaard GOOGLE MAPS 1.3 niet verkrijgbaar?

Hallo,

Ik heb een Iphone 16 gig en heb met de installer ooit eens een update voor de google maps applicatie gedownload, alleen nadat ik dat had gedaan stond google maps niet meer op mijn iphone!

Ik dacht ok dan download ik google maps eventjes opnieuw via de installer.


Nou NEE DUS!Ik kan sommige applicaties niet downloaden waaronder google maps, ik heb firmware 1.3 en via de installer is er alleen maar en versie 1.2 te vinden van google maps.

Als ik die dan probeer te downloaden krijg ik de melding dat de host ontvindbaar is.

En nee de volgende tips heb ik geprobeerd

- Resources refreshen
-Clear Queue
- Iphone opnieuwe opstarten
- Niuewe Boss prefs installeren
- Cummunity sources opnieuw installeren.

Helpt geen ene moer!

Hopelijk weet iemand nog een mogelijkheid om google maps op mijn iphone terug te krijgen want jammer dat google maps voor mij verleden tijd is
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 April 2008, 11:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: rosmalen
Berichten: 239
Standaard

doe een restore in itunes.
__________________
Origineel: Iphone us 3.1.3 OTB BL4.6 | Huidige firmware: 3.1.3 | Bootloader: 4.6 | Baseband: 04.05.04_G | Unlock: Bootneuter .
  #3  
Oud 29 April 2008, 12:12
» iPhone US 4GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Berichten: 9
Standaard

Wat is een restore in itunes?? Ik weet hoe ik met itunes muziek op mijn iphone kan zetten of hoe ik met winscp bestanden op mijn iphone zet, ik begrijp je oplossing niet
zou je het nader kunnen uitleggen?
  #4  
Oud 29 April 2008, 14:02
» iPhone US 4GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Berichten: 9
Standaard Iphone 1.3 Itunes Restore

Is het gevaarlijk om in itunes een restore te doen (herstellen)
hij zegt namelijk dat hij alles verwijderd van mijn iphone en de nieuwste firmware installeert, versie 1.4 dacht ik. daar kan ik niet aan onderuit.

Is dit goed om te doen of gaat mijn iphone op slot met alle gevolgen van dien?
  #5  
Oud 29 April 2008, 20:03
Micronics's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 58
Standaard True

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door STASKO Bekijk bericht
Is het gevaarlijk om in itunes een restore te doen (herstellen)
hij zegt namelijk dat hij alles verwijderd van mijn iphone en de nieuwste firmware installeert, versie 1.4 dacht ik. daar kan ik niet aan onderuit.

Is dit goed om te doen of gaat mijn iphone op slot met alle gevolgen van dien?
Hij gaat echt helemaal leeg en krijgt 1.1.4, als je een andere firmware dan 1.1.4 erop wil zetten kun je deze los downloaden en met shift+restore knopje erop proberen te zetten.

Hij gaat wel weer dicht en moet weer opnieuw opengemaakt worden en je moet natuurlijk weer al je andere installs en configs doen.

Er is voldoende info hier om hem weer te activeren, jailbreaken en te unlocken. Ik zou zeggen maak zelf je overweging even.
__________________
iPhone 16GB US 1.1.4 OTB no running custom 3.1.2 from @Destiny
Zynga Mafia Wars en Vampires Bloodlust Player ID: 6601 8412 03
  #6  
Oud 30 April 2008, 09:31
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

heeft hij ook al vernieuw lease gedaan..??? Dat heb ik ook gedaan toen ik zo een fout melding kreeg....
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Google verbiedt iPhone developers Google Maps te gebruiken deegee Chat en geruchten 5 26 February 2009 20:22
Google maps werkt niet met FW 2.0.1? bytedust iPhone algemeen 6 11 August 2008 15:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:43.