Firmware 2.0

Firmware 2.0 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemorgen. Allereerst mijn excuses als het al ergens staat, maar kon het niet vinden. Ik heb firmware 2.0 gedownload en winpwn. Maar op de een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 06-05-08, 09:51
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard Firmware 2.0

Goedemorgen.
Allereerst mijn excuses als het al ergens staat, maar kon het niet vinden.
Ik heb firmware 2.0 gedownload en winpwn. Maar op de een of andere manier krijg ik het niet voor elkaar om 2.0 op mijn iphone te krijgen.

Dit waren mijn stappen:
  1. Via een Ziphone geunlocked phone 1.1.4
  2. 2.0 gedownload
  3. restore naar FW 2.0
Via Winpwn lukte het helemaal niet. Wat doe ik fout?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-05-08, 10:02
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.510
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver
Standaard

moet je bootneuter dan niet hebben opstaan?
weet het niet zeker,heb er dacht wat over gelezen
  #3  
Oud 06-05-08, 10:17
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

die heb ik er inderdaad op staan.
  #4  
Oud 07-05-08, 07:33
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Laat deze draad maar zitten.
Mijn iPhone is nutteloos geworden. Ik krijg het niet meer aan de praat
  #5  
Oud 07-05-08, 07:36
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Je moet eerst je iPhone Pwnen met Winpwn. Daarna 2.0 customizen met Winpwn. Daarna iPhone in recovery mode zetten en herstellen met je custom 2.0 firmware
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 07-05-08, 07:47
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Had ik inderdaad geprobeerd. Nu is het een iPod geworden. Kan er niet meer mee bellen. Heb het nog wel terug gekregen naar 1.1.4 maar alsnog doet het niets meer.
  #7  
Oud 07-05-08, 08:56
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Ligt er aan welke 2.0 je gebruikt de Zoals werd gezegd de laatste en er is inmiddels weer een nieuwe beta kan je niet met wipwn gebruiken. Je zult je baseband moeten erasen en dan weer gaan restoren met 114
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #8  
Oud 07-05-08, 09:01
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Daar was ik helaas al achter idd.
Ik heb geprobeerd via ZiPhone mijn Baseband te erasen en vervolgens via iTunes te restoren naar 1.1.4 maar dat werkt niet. Zijn er nog andere mogelijkheden?
  #9  
Oud 07-05-08, 09:07
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Je zou ierase kunnen gebruiken. Je kan tenslotte met ssh je iphone in. Dan in putty het commando ierase geven als het goed is erased hij je baseband. Als je deze linkt volgt kan je een pakket downloaden waar ierase inzit RapidShare: 1-Click Webhosting
  #10  
Oud 07-05-08, 09:09
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Top
Thanx Michael. Ik moet nu de weg op, kijken of we nog wat geld kunnen verdienen. Ik zal het later vanmiddag proberen. Alvast bedankt
  #11  
Oud 07-05-08, 15:19
nighttrain's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Goedemorgen.
Allereerst mijn excuses als het al ergens staat, maar kon het niet vinden.
Ik heb firmware 2.0 gedownload en winpwn. Maar op de een of andere manier krijg ik het niet voor elkaar om 2.0 op mijn iphone te krijgen.

Dit waren mijn stappen:
  1. Via een Ziphone geunlocked phone 1.1.4
  2. 2.0 gedownload
  3. restore naar FW 2.0
Via Winpwn lukte het helemaal niet. Wat doe ik fout?
Wel de BL op 4.6 gezet of niet? Was immers 3.9 via Ziphone. Misschien dat 2.0 niet werkt met BL 3.9
__________________
If it aint a Harley or an Iphone who cares what it is
  #12  
Oud 07-05-08, 16:18
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Firmware 2.0 werkt ook met BL 3.9. Echter raad ik aan om BL 4.6 Neutered te gebruiken
  #13  
Oud 07-05-08, 16:18
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Ik krijg het helaas niet meer op 4.6.
Ik ga zo eerst proberen nogmaald de baseband te erasen
  #14  
Oud 07-05-08, 16:34
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Je zou ierase kunnen gebruiken. Je kan tenslotte met ssh je iphone in. Dan in putty het commando ierase geven als het goed is erased hij je baseband. Als je deze linkt volgt kan je een pakket downloaden waar ierase inzit RapidShare: 1-Click Webhosting
Geprobeerd maar niet gelukt.
Hij pakt de commando niet
  #15  
Oud 07-05-08, 17:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: rosmalen
Berichten: 231
Standaard

welke baseband heb je nu dan?
__________________
Origineel: Iphone us 3.1.3 OTB BL4.6 | Huidige firmware: 3.1.3 | Bootloader: 4.6 | Baseband: 04.05.04_G | Unlock: Bootneuter .
  #16  
Oud 07-05-08, 17:10
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Doe je het wel goed. Zet de ieraser in usr/bin van je iphone met winscp, 755 als permissie geven
Dan in putty launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
Dan in putty cd /usr/bin enter
dan in putty ./ieraser
Als het goed is erased hij je baseband
  #17  
Oud 07-05-08, 17:25
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Dat had ik inderdaad niet gedaan.
Ik probeer het nog eens, thanx
  #18  
Oud 07-05-08, 19:47
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Mijn baseband is dus geheel weg. En nu?
Restore via iTunes werkt niet
  #19  
Oud 07-05-08, 19:56
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Zet hem in dfu en dan restoren met 114
  #20  
Oud 07-05-08, 20:59
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Dat lukt helaas niet via iTunes.
Ik krijg een errorcode 1015
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3.1.3 Firmware Herstellen naar OS 3.1.2 Firmware ( Gebruik van windows ) Sahtekar iPhone algemeen 2 09-05-10 18:48
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14-01-09 21:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 08-12-08 21:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:25.