iPhone Toetsenbord

iPhone Toetsenbord discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hee iedereen, ik had vandaag een custom-keyboard geinstalleerd. gewoon via installer. ik vond hem niet zo mooi, dus had een andere geinstalleerd. zo'n chrome (had ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-06-08, 02:04
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Exclamation iPhone Toetsenbord

Hee iedereen,

ik had vandaag een custom-keyboard geinstalleerd. gewoon via installer.
ik vond hem niet zo mooi, dus had een andere geinstalleerd. zo'n chrome (had al bij meer info gekeken). bij installing keyboard liep het vast en ging het witte lijntje in het balkje niet meer verder.

toen heb ik de iPhone ge-reset. en als ik nu naar mijn toetsenbord ga dan krijg ik een vierkant zwart vlak met rechts onderin ''Ga'' als ik in Safari zit.
en ook nergens anders doet mijn toetsenbord het nog.

hoe kan ik mijn oude toetsenbord weer terug krijgen. kan iemand mij helpen ?

Gr. Renze
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-06-08, 02:30
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

allebei uitpakken en zetten in /System/Library/Frameworks/UIKit.framework
kan met programma als winscp via ssh of iPhoneBrowser, DiskAid via usb. zijn nog veel meer programma's hier voor alleen dit zijn wel redelijk bekende
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar Keyboard-Common.rar‎ (127,7 KB, 8x gelezen)
Bestandstype: rar Keyboard-Latin.rar‎ (950,4 KB, 8x gelezen)
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 22-06-08, 13:25
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Standaard

maar hoe kom je dan in /System/Library/Frameworks/UIKit.framework
is dat via USB of wat?

bezit nog niet zo lang over de iPhone.

edit : als ik mijn iPhone op USB aansluit, en dan naar deze computer, staat er Apple iPhone met daar in een mapje Internal Storage. en in die map alleen een mapje DCIM waar de foto's in zitten die met de camera gemaakt zijn.

Laatst gewijzigd door Derenze; 22-06-08 om 13:31.
  #4  
Oud 22-06-08, 14:00
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 425
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Je meot winscp downloaden en dan via openSSH inloggen op je iphone
Als je openSSH nog niet heb geinstalleerd moet je even downloaden in Installer
  #5  
Oud 22-06-08, 14:02
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

idd, doe wat jeremy zegt.
je kan ook iPhoneBrowser installeren, dan kun je via usb in je iPhone komen.
  #6  
Oud 22-06-08, 14:02
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 425
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
idd, doe wat jeremy zegt.
je kan ook iPhoneBrowser installeren, dan kun je via usb in je iPhone komen.
Eindelijk geef ik een goeie tip
  #7  
Oud 22-06-08, 14:20
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Standaard

ik heb net DiskAid gedownload Alleen staat nergens het mapje System.
alleen de mapjes: DCIM, Downloads, Installer, iPhoneVideoRecorder, iTunes_Control, MooCowMusic, Photos, Sketches, TTR.

Ik kan niet meer via Installer iets downloaden want ik had al geprobeerd mijn instellingen te herstellen. en toen was dus ook mijn Wi-Fi herstelt. en nu kan ik niet meer op ons draadloos netwerk omdat ik dan het wachtwoord in moet voeren (en dat is een beetje lastig met een niet werkend toetsenboord.)

maar hoe kan het dat het mapje System er niet staat ?

Edit : ook iPhoneBrowser geinstalleerd, nergens het mapje System te bekkennen?
als ik bijv. bij iPhoneBrowser op Go To Location klik en dan UI Sounds doe. komt er een venster en staat er :

''Error the program could not find the path '/System/Libary/Aduio/UISounds' on your iPhone. Have you succesfully used jailbreak ?''

Hoe komt het dat het mapje system er bij mij niet bij staat. en hoe kan ik zorgen dat die er wel staat ?

Gr.

Laatst gewijzigd door Derenze; 22-06-08 om 14:36.
  #8  
Oud 22-06-08, 14:43
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Standaard

ook geprobeerd de mappen zelf aan te maken met DiskAid, alleen geen succes.
ik zit er best mee want ik kan nou bijna niks meer (safari,SMS,contacten toevoegen,Youtube,Google Maps, Mail, Notities, Agenda. ) het functioneert alleemaal niet goed zonder toetsenbord.
  #9  
Oud 22-06-08, 14:44
djseven's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 89
Standaard

Ik denk dat het beter (en makkelijker) is om je phone te restoren
  #10  
Oud 22-06-08, 15:02
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Standaard

hoe bedoel je restoren ?
de fabrieks instellingen herstellen ?
  #11  
Oud 22-06-08, 15:03
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Derenze Bekijk bericht
hoe bedoel je restoren ?
de fabrieks instellingen herstellen ?
probeer eerst winscp es.
ook OpenSSH installeren in Installer he
  #12  
Oud 22-06-08, 15:06
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
probeer eerst winscp es.
ook OpenSSH installeren in Installer he
mijn installeer werkt niet omdat ik geen Wi-Fi meer heb omdat ik de instellingen had herstelt, en nu kan ik niet meer op mijn eigen draadloze netwerkt thuis. want dan moet ik het wachtwoord invoeren, terwijl ik geen toetsenbord heb.
  #13  
Oud 22-06-08, 15:11
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Derenze Bekijk bericht
mijn installeer werkt niet omdat ik geen Wi-Fi meer heb omdat ik de instellingen had herstelt, en nu kan ik niet meer op mijn eigen draadloze netwerkt thuis. want dan moet ik het wachtwoord invoeren, terwijl ik geen toetsenbord heb.
lekker handig, nouja doe dan maar een restore
  #14  
Oud 22-06-08, 15:11
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Standaard

wat bedoel je met restore ?
  #15  
Oud 22-06-08, 15:13
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

dit bedoel ik met restore, alles kwijt! een schone iPhone en helemaal opnieuw beginnen dus
  #16  
Oud 22-06-08, 15:18
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Standaard

..

ziet er lastig uit..
zou je mij misschien op msn willen toeveoegen en een beetje helpen..
zou erg fijn zijn. want er staan zo veel thermen in die ik niet ken.
Gr.
  #17  
Oud 22-06-08, 15:28
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Derenze Bekijk bericht
..

ziet er lastig uit..
zou je mij misschien op msn willen toeveoegen en een beetje helpen..
zou erg fijn zijn. want er staan zo veel thermen in die ik niet ken.
Gr.
is wel goed.
dan help ik je verder en dan kan dit wel dicht
  #18  
Oud 22-06-08, 15:29
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Derenze
Standaard

msn : renze_rr@hotmail.com
  #19  
Oud 22-06-08, 15:30
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Derenze Bekijk bericht
heb je toegevoegd
  #20  
Oud 27-06-08, 21:57
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: brugge
Berichten: 36
Standaard

Hey iedereen,
Ik heb sinds kort een nieuwe iPhone gekocht, laten meebrengen door kennis uit londen. 8GB. Ik vond het super om mee te werken, nog altijd zelfs, tot ik toetsenborden geinstalleerd heb. Ik dacht dat dat best wel leuk zou zijn voor een paar dagen een ander toetsenbord te hebben, tot ik het weer normaal wou. Ik kan hem niet ' Uninstallen ' ... Ik heb nu gewoon een blauw toetsenbord werkt wel goed hoor maar ben tog wel even in paniek geraakt toen ik zag dat ik hem niet meer kon terugzetten... Kan iemand mij helpen aub?
Groetjes, Cdric
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Streep in toetsenbord iphone. julian1994 iPhone algemeen 2 14-04-11 22:44
Iphone toetsenbord Opatje Jailbreak apps en thema's 10 20-02-11 22:30
Dvorak toetsenbord op de iPhone FiXeR iPhone algemeen 2 07-01-09 15:52
Toetsenbord iphone Jvanerkel iPhone algemeen 3 04-10-08 17:42
Punt iPhone toetsenbord ThoMM. iPhone algemeen 3 07-06-08 12:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:21.