Help! jailbreak lukt niet

Help! jailbreak lukt niet discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik probeer via jailbreakme .com mijn iPhone te jailbreaken. Dit werkt echt niet. Ik heb modemfirmware 04.02.13_G en firmware 1.1.1 (3A109a). Ik ben eerder aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 November 2007, 17:02
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 33
Standaard Help! jailbreak lukt niet

Ik probeer via jailbreakme.com mijn iPhone te jailbreaken. Dit werkt echt niet. Ik heb modemfirmware 04.02.13_G en firmware 1.1.1 (3A109a).
Ik ben eerder aan de gang geweest met iDemocracy, daarmee kreeg ik hem eerst wel geactiveerd, maar de jailbreak lukte daarmee niet. Nadat ik mijn iPod moest updaten van 1.0.2 naar 1.1.1 werkt niks meer. Wat moet ik doen? (Ik kan via *#307# nog wel in de telefoon komen)

Verder zit ook mijn geheugen op 300mB. Ik heb net wel een oplossing gelezen op dit forum.
Bottum line:
Eigenlijk weet ik niet meer waar ik moet beginnen om het allemaal weer in orde te krijgen. Kan iemand de juiste stappen geven of is iemand waar ik het kan laten doen?

Laatst gewijzigd door PooH!; 21 November 2007 om 17:13.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 November 2007, 17:18
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dit volgen:

https://forum.iculture.nl/f1/ip...-appsnapp.html

En als dat niet helpt effe restoren en dan opnieuw proberen.
  #3  
Oud 21 November 2007, 17:28
LJJ's schermafbeelding
LJJ LJJ is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 125
Standaard

Ja dat probleem had ik ook. Toen heb ik het volgende gedaan (vraag niet waarom... het werkt )

Doe het hele verhaal van contact persoon aanmaken en de url AppSnapp toevoegen. Voeg daarbij ook de url jailbreak.toc2rta.com toe.

Vervolgens moet je een beetje switchen tussen die jailbreak urls..
- Ik ging eerst naar jailbreakme.com install appsnapp (die stuurde me terug naar het 'emergency slide' scherm en deed verder niets)
- Vervoglens weer door 0 te bellen naar het contact persoon. URL jailbreak.toc2rta.com aanklikken. Wachten op de server time out van safari. Via de home knop terug naar 'slide emergency' scherm.
- En vervolgens weer via 0 bellen, etc, weer naar jailbreakme.com, install appsnapp, en dan afwachten tot je iphone vanzelf reboot..

Zo werkte de jailbreak bij mij wel.. Wappie he?
  #4  
Oud 21 November 2007, 17:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 33
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Dit volgen:

https://forum.iculture.nl/f1/ip...-appsnapp.html

En als dat niet helpt effe restoren en dan opnieuw proberen.

Dit is wat ik geprobeerd heb, maar dat werkt niet. Ik krijg hem ook niet meer in de restore-mode. Plus ik heb 1.1.1 firmware met 1.1.2 modemfirmware. Dus ik heb het een beetje verprutst denk ik . Maar wat is nu de juiste stap?
  #5  
Oud 21 November 2007, 17:34
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LJJ Bekijk bericht
Ja dat probleem had ik ook. Toen heb ik het volgende gedaan (vraag niet waarom... het werkt )

Doe het hele verhaal van contact persoon aanmaken en de url AppSnapp toevoegen. Voeg daarbij ook de url jailbreak.toc2rta.com toe.

Vervolgens moet je een beetje switchen tussen die jailbreak urls..
- Ik ging eerst naar jailbreakme.com install appsnapp (die stuurde me terug naar het 'emergency slide' scherm en deed verder niets)
- Vervoglens weer door 0 te bellen naar het contact persoon. URL jailbreak.toc2rta.com aanklikken. Wachten op de server time out van safari. Via de home knop terug naar 'slide emergency' scherm.
- En vervolgens weer via 0 bellen, etc, weer naar jailbreakme.com, install appsnapp, en dan afwachten tot je iphone vanzelf reboot..

Zo werkte de jailbreak bij mij wel.. Wappie he?
Vreemd. Ik heb hetzelfde gedaan en nu werkt het bij mij dus ook. Ik kan er nu wel 'gewoon' in. Probleem is nu nog steeds de 300mB en de firmware verschillen (1.1.1 en modem 1.1.2). Moet ik hem virginizen?
  #6  
Oud 21 November 2007, 17:36
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee je hebt het niet verprutst. Heb je AnySim 1.2 al gedraaid toen je downgrade van 1.1.2 naar 1.1.1 firmware?

In restore mode krijg je hem wel. Gewoon even paar keer proberen.

https://forum.iculture.nl/f1/ip...2-windows.html
  #7  
Oud 21 November 2007, 17:36
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Kijk even eersy in de wiki bij de 300 MB oplossing Dat je FW 1.1.1 en de BB van 1.1.2 is heeft niets met jouw probleem te maken
  #8  
Oud 21 November 2007, 19:06
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Ik probeerde het 300mB probleem op te lossen. Alleen heb ik eerst geprobeerd om anySim te draaien, die geeft een secpack data foutmelding. Sinds dat gebeurd is heb ik een E-tje staan waar het Wi-Fi-bereik staat aangegeven. Nu kan ik het 300 mB ook niet oplossen omdat ik niet meer op een Wi-Fi netwerk kan. Wat nu? restoren?
----------------
resetten network settings heeft geholpen

Laatst gewijzigd door PooH!; 21 November 2007 om 19:09.
  #9  
Oud 21 November 2007, 20:01
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Ik heb geen media.old map en restoren heeft de 8 gB nog niet teruggebracht. Any ideas?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Jailbreak lukt niet! MrDee Jailbreak 3 8 March 2011 14:06
jailbreak lukt niet 4.2.1 djkevin33 Jailbreak 17 26 January 2011 17:47
Jailbreak lukt niet rensvj Archief 5 8 February 2010 18:02
Help!!! Jailbreak lukt niet! RPhone Archief 1 28 January 2010 16:44
iPhone: 2.2.1 Jailbreak lukt niet sodammedinsane Jailbreak 30 11 June 2009 00:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:22.