Incorrect Sim

Incorrect Sim discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een nieuwe Iphone stop mijn sim erin zonder pincode en krijg het bericht incorrect sim kan alleen maar slide for emerengy doen, wat moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 December 2007, 14:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 8
Standaard Incorrect Sim

Heb een nieuwe Iphone stop mijn sim erin zonder pincode en krijg het bericht incorrect sim kan alleen maar slide for emerengy doen, wat moet ik doen ? Kan nl. verder niet meer doen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 December 2007, 14:42
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VD Services Bekijk bericht
Heb een nieuwe Iphone stop mijn sim erin zonder pincode en krijg het bericht incorrect sim kan alleen maar slide for emerengy doen, wat moet ik doen ? Kan nl. verder niet meer doen
Je gaat me toch niet vertellen dat je niet weet dat je de iPhone dient te unlocken he???
  #3  
Oud 1 December 2007, 14:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ehhmm, welkom bij de club.
Je kunt nu beginnen met unlocken van je iPhone...

Weet je toevallig welke firmwareversie er op je iPhone staat?
Is het 1.1.2?

Fresh...
  #4  
Oud 1 December 2007, 14:44
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Ja, dit weet ik wel, maar ik heb deze iphone unlocked gekocht dus begrijp ik het even niet meer waarom ik dit zou nu ineens krijg
  #5  
Oud 1 December 2007, 14:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Dat hij al unlocked was klinkt in ieder geval positief.
Heb je misschien per ongeluk naar 1.1.2 geupdatet met iTunes?
  #6  
Oud 1 December 2007, 14:47
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

Mischien heb je hier iets aan? https://forum.iculture.nl/f14/i...-unlocken.html
  #7  
Oud 1 December 2007, 14:51
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VD Services Bekijk bericht
Ja, dit weet ik wel, maar ik heb deze iphone unlocked gekocht dus begrijp ik het even niet meer waarom ik dit zou nu ineens krijg
Oh ok, sry voor mijn opmerking dan Voor de volgende keer probeer zo veel mogenlijk informatie te geven, zodat mensen wat makkelijker op het juiste antwoord komen.

Wat fresh inderdaad aangeeft, je zou dan kunnen beginnen met unlocken. Maar aangezien je aangeeft dat hij al unlocked is, is dit wel apart inderdaad.

Doe even slide for emergency call en toets dan dit even in *3001#1235#*

je komt in de field test kijken even bij Versions en dan bij firmware version

Wat staat daar?? toevallig 04.02.13_G ?
  #8  
Oud 1 December 2007, 15:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ehhmm, welkom bij de club.
Je kunt nu beginnen met unlocken van je iPhone...

Weet je toevallig welke firmwareversie er op je iPhone staat?
Is het 1.1.2?

Fresh...
De versie is 1.02
  #9  
Oud 1 December 2007, 16:05
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VD Services Bekijk bericht
De versie is 1.02
Volg deze guide en dan komt het hopelijk goed. Je moet alleen even zelf de bestanden ergens downloaden, want ik zit nu op het werk en kan nu niet die bestanden uploaden vandaar.


https://forum.iculture.nl/f14/i...1-1-2-win.html

Succes
  #10  
Oud 1 December 2007, 16:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ehhmm, welkom bij de club.
Je kunt nu beginnen met unlocken van je iPhone...

Weet je toevallig welke firmwareversie er op je iPhone staat?
Is het 1.1.2?

Fresh...
Het is versie 1.1.1
  #11  
Oud 1 December 2007, 16:08
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door VD Services Bekijk bericht
Het is versie 1.1.1
Ga dan naar die guide die ik gepost heb, en begin bij stap 14
  #12  
Oud 1 December 2007, 17:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dien Bekijk bericht
Oh ok, sry voor mijn opmerking dan Voor de volgende keer probeer zo veel mogenlijk informatie te geven, zodat mensen wat makkelijker op het juiste antwoord komen.

Wat fresh inderdaad aangeeft, je zou dan kunnen beginnen met unlocken. Maar aangezien je aangeeft dat hij al unlocked is, is dit wel apart inderdaad.

Doe even slide for emergency call en toets dan dit even in *3001#1235#*

je komt in de field test kijken even bij Versions en dan bij firmware version

Wat staat daar?? toevallig 04.02.13_G ?
Sorry,

het bovenstaande *3001 etc. werkt niet, of doe ik het niet juist ?
  #13  
Oud 1 December 2007, 18:07
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Je wist toch zeker dat je firmware 1.1.1 had??

Je moet gewoon slide for emergency doen, dan kom je in je bel menu

Hier bel je naar *3001#12345#* en dan kom je in een schermpje terecht

en daar staat ook Versions tussen
  #14  
Oud 11 December 2007, 14:53
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 6
Standaard

Ik zit in die Field test en bij versions maar wat doe ik nu
  #15  
Oud 11 December 2007, 15:30
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Volgens mij moet je dan even posten wat je in je scherm te zien krijgt.
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
  #16  
Oud 21 December 2007, 00:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Locatie: Hongkong
Berichten: 6
Standaard

Nou ik heb hetzelfde probleem, en ik heb dus versie 04.02.13_G, maar als ik bij stap 14 kijk dan moet ik iets installeren, maar ik kom dus ook niet in het installer menu? In iTunes krijg ik te zien "there i a problem with your iphone".... dat had ik zelf ook al door...
  #17  
Oud 21 December 2007, 00:45
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

volgens mij moet deze thread niet onder hardware unlock staan......
  #18  
Oud 21 December 2007, 02:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 88
Standaard

Wat is het toch jammer dat zoveel mensen zonder enige ervaring of kunnen een iphone aanschaffen terwijl ze weten dat die dingen gelocked zijn.
__________________
fw 1.12 en t9 nederlands!
  #19  
Oud 6 January 2008, 17:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wicher Bekijk bericht
Wat is het toch jammer dat zoveel mensen zonder enige ervaring of kunnen een iphone aanschaffen terwijl ze weten dat die dingen gelocked zijn.
Wicher,vraagje,
hoe kan je nu ervaring hebben als je nog geen iphone hebt ???
Had jij dan ervaring als je uw 1ste Iphone hebt geunlockt en zo ja leg dan eens uit waar je die ervaring hebt opgedaan ?
  #20  
Oud 6 January 2008, 18:16
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Het minste wat je kunt doen is voor het aanschaffen van een iphone al op forums rondneuzen hoe alles in z'n werk gaat...!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
incorrect sim Menno1973 Unlock [archief] 2 12 February 2008 00:09
Incorrect SIM lance359 Archief 4 4 February 2008 21:59
incorrect sim this iphone must be used with an approved SIM MacFrankieG Unlock [archief] 1 30 January 2008 15:14
Incorrect SIM na upgrade zonder AT&T SIM fritspits Unlock [archief] 19 14 January 2008 10:12
Incorrect sim lemme201 Archief 3 19 October 2007 20:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:30.