Unlock 1.1.2 vanuit de box...

Unlock 1.1.2 vanuit de box... discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door konijntje Hmm als ook op de nokia het menu niet aanwezig was dan lijkt het meer op een defecte TS dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #681  
Oud 23 December 2007, 19:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door konijntje Bekijk bericht
Hmm als ook op de nokia het menu niet aanwezig was dan lijkt het meer op een defecte TS dan iets anders niet?
Dat dacht ik ook maar ik ben er uiteindelijk in geslaagd om een kleine applicatie te instaleren op de TS (sysinfo.tbr) in combinatie met mijn KPN SIM. De grotere secure.tbr is nog niet gelukt. Ik ben nu aan het testen of het iets met de snelheid van de overdracht (baudrate) te maken heeft maar kan nog niet zeggen of het daaraan ligt.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #682  
Oud 23 December 2007, 22:00
Jef Jef is offline
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 21
Standaard

Ik heb mijn turbosim afgelopen donderdag ontvangen en met succes mijn UK Iphone met vodafone sim aan de praat gekregen.

Het was heel eenvoudig, en werkte zonder problemen todat ik de telefoon vanmorgen aanzette toen zei die dat er een verkeerde sim in het toestel zit en ik kan dus weer niet meer bellen!!!

Het sim speciaal menu is ook compleet verdwenen!!

Ik denk dat het turbosim kaartje na 3 dagen al de geest heeft gegeven!

Echt *****. Iemand soortgelijke problemen???

Ben op dit moment op vakantie en kan het probleem dus niet verhelpen en kan ook niet bellen want heb geen andere telefoon meegenomen!!
  #683  
Oud 23 December 2007, 22:07
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Is de Tsim niet per ongeluk gereset?
  #684  
Oud 23 December 2007, 22:50
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 77
Standaard

Mijn iphone doet het na veel gepriegel met het halen van een non-usim bij de kpn winkel is het me gelukt en bel ik nu eindelijk met mijn iphone met mijn abbonement van KPN want dit kaartje werkt perfect met mijn nextsim!
  #685  
Oud 23 December 2007, 23:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 41
Standaard

mis ik nou weer iets? wat is nou een nextsim?
  #686  
Oud 24 December 2007, 00:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 158
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door homie Bekijk bericht
Mijn iphone doet het na veel gepriegel met het halen van een non-usim bij de kpn winkel is het me gelukt en bel ik nu eindelijk met mijn iphone met mijn abbonement van KPN want dit kaartje werkt perfect met mijn nextsim!
en wat is een non-usim ??
  #687  
Oud 24 December 2007, 06:06
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Allemaal nep die gehoopte OTB 1.1.2 unlock. See for yourself:
New 1.1.2 OTB Website Unlock: Don't purchase yet, be patient. - Hackint0sh

Helemaal aan het einde...
  #688  
Oud 24 December 2007, 17:38
Jef Jef is offline
» iPhone UK 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 21
Standaard

Ik heb de TSim niet gereset. Ik had het toestel snachts uitgezet en smorgens weer aan en toen deed hij het niet meer??

Moet maar eens proberen te resetten en dan opnieuw te programmeren
  #689  
Oud 30 December 2007, 19:28
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 1
Standaard

1.1.3 firmware zit eraan te komen. Dan zouden ze hem misschien kunnen unlocken, die 1.1.2. Echter is niet bekend of deze met een nieuwe secpack komt, maakt dat uit?
  #690  
Oud 30 December 2007, 19:30
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

We zullen zien!
  #691  
Oud 31 December 2007, 10:59
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 5
Stuur een bericht via Skype™ naar Patje
Standaard

Ik heb een turbosim besteld op 17 dec, is nog niet aangekomen. Hoop wel dat ie werkt op mijn US Iphone van week 47.
  #692  
Oud 31 December 2007, 11:18
Juss's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: ADAM
Berichten: 43
Standaard

Mijn TS is binnen ga hem zo op halen bij TNT post, laat weten hoe het verloopt.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
2e Exchange box Rcfred iPhone algemeen 0 23 June 2010 15:29
1.1.3 uit de box claeskens.matteo Archief 1 27 January 2008 13:15
[1.1.2] Out of the box, unlocken applestore Unlock [archief] 12 14 November 2007 13:32
iPhone box vdb Archief 2 2 November 2007 07:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:38.