Jailbreak

Jailbreak discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Mensen is er een jailbreak mogelijk zonder het gebruik van Wi-Fi? Ik krijg de Wi-Fi van mijn router niet aan de gang, ben er al ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 December 2007, 19:50
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 31
Standaard Jailbreak

Mensen is er een jailbreak mogelijk zonder het gebruik van Wi-Fi? Ik krijg de Wi-Fi van mijn router niet aan de gang, ben er al 5 dagen mee bezig. Erg frustrerend dit.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 December 2007, 20:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard Jailbreak?

Ik heb dus sinds een week een iPhone uit de USA en het is een 8GB. Ik heb verder helemaal geen verstand van het unlocken en dit soort stuff en val al die thermen die jullie hier gebruiken snap ik ook niet echt veel haha. Maar ok, toch stel ik mijn vraag even en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Ik heb begrepen dat het nog niet mogelijk om de 1.1.2 versie te unlocken zodat ik mijn eigen t-mobile simkaart kan gebruiken, maar wat ik wel begreep is dat er iets is genaamd "jailbreak" en dat ik daarmee dan toch wel in mijn telefoon kan komen, zoals de mp3 speler etc. Iemand enig idee hoe dit werkt en hoe ik dit kan doen?

Wat bijvoorbeeld hier wat uitgelegd snap ik helemaal niks van:
Citaat:
Mensen met een nieuwe iPhone met Firmware 1.1.2 kunnen deze handleiding ook gebruiken, maar moeten beginnen bij Stap 3.3: Downgrade 1.1.1. Het is wel verstandig om eerst, als je de jailbreak in 1.1.1 hebt gedaan via ssh de bbupdater in /usr/bin te zetten (permissie 755 commando in terminal (mac) of putty (windows) is cd /usr/bin dan enter en dan bbupdater -v. Voordat je dit kan doen eerst het commando launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist geven ander kan de bbupdater je baseband niet bekijken. Als je de baseband hebt bekeken het volgende commande geven launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist). Begint deze met een 3xx dan kan je de iPhone unlocken in 1.1.1 met anySIM 1.2. Begint je bootloader met 4xx dan kan je alleen de iPhone activeren en niet unlocken, de anySIM werkt alleen met bootloader beginnend met 3xx. Er komen steeds meer geruchten dat ook in de US de nieuwe bootloader wordt gebruikt door Apple

Met vriendelijke groeten,
Armando!

Laatst gewijzigd door Armando; 21 December 2007 om 20:17.
  #3  
Oud 21 December 2007, 20:10
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

in principe : Ja.
het antwoord is pas te geven als ik weet welke computer je gebruikt, Win of Mac,
en welke versie telefoon je hebt.
Je kunt natuurlijk ook even op het forum of in het WiKi zoeken.
  #4  
Oud 21 December 2007, 20:13
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 31
Standaard

Windows XP, met Firmware versie 04.02.13_G. Ik heb het logo van Itunes op het opstartscherm staan, volgens de WIKI is dit dus versie 1.1.1. Ik heb gezocht via de WIKI en google, ben er helaas niet uitgekomen.

Vervelende is dat ik de telefoon op Ebay gekocht heb en dat de verkoper in zijn omschrijving had gezet dat de telefoon gejailbraked + unlocked was. Dit was helaas niet het geval, dus een gefrustreerde thierry.

Herbie, je hulp wordt absoluut gewaardeerd, ik hoop dat je me de goede richting op kan wijzen.

Laatst gewijzigd door Thierry; 21 December 2007 om 20:16.
  #5  
Oud 21 December 2007, 20:20
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

zucht.......
Als iedereen zo zou doen, kwam ik niet meer op dit forum.
Beste Armando. begin eerst eens met lezen op dit forum, anders heb ik nog 2 interessante websites voor je:
Google
iFoneguide
  #6  
Oud 21 December 2007, 20:22
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

wat dacht je hiervan?
iFoneguide
dan start unlocking en gebruik de upgrade van 1.1.1 naar 1.1.2 daar staat een hoop in....

Laatst gewijzigd door herbie65; 21 December 2007 om 20:25.
  #7  
Oud 21 December 2007, 20:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Ik stel niet zomaar een vraag hoor, dat lezen heb ik al gedaan toen ik nog geeneens lid was Met al die thermen (waar wel betekennisen voor staan) kom ik er alsnog niet uit. Ik ben al een paar dagen lang het internet aan het afstruinen voor informatie maar probleem is dat mijn engels niet zo goed is..

Maar bedankt, ik zal eens op die ifoneguide kijken.

Laatst gewijzigd door Armando; 21 December 2007 om 20:32.
  #8  
Oud 21 December 2007, 20:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Ik heb nu misschien wat maar daarvoor heb je bbupdater nodig en die kan ik nergens meer online vinden..
  #9  
Oud 21 December 2007, 20:39
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Armando Bekijk bericht
Ik heb nu misschien wat maar daarvoor heb je bbupdater nodig en die kan ik nergens meer online vinden..
Probeer Google eens....
  #10  
Oud 21 December 2007, 20:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Ik probeer nu te doen wat er op deze site staat (betrouwbaar?):
iFoneguide

Alleen dat plaatje wat je ziet:


Dat beeld krijg ik helemaal niet in itunes. Ik kan kiezen tussen FAQ, Cancel en Continue. Druk ik op continue dan moet ik een abbonnement opgeven enzo, jullie kennen het wel. Hoe kom ik bij het beeld van dat plaatje?
  #11  
Oud 21 December 2007, 21:24
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Eerst je iphone in Restore mode zetten! dit is installatie van turbosim, dat terzijde.
Tutorial MAC/PC 1.1.2 OTB with TurboSIM - Hackint0sh
iig, als je deze guide aanhoud tot Stap 3 (dat is turbosim install)..

Wat jij nu verkeerd doet is dus eigenlijk al stap 1.
Zet je iPhone in restore mode, (home en power knop 10 sec inhouden)
Dan zie je bij iTunes: je iphone is in recovery mode, druk op herstellen, nou dan doe je dus SHIFT > herstellen, dan kies je firmware 1.1.1

dat is het ongeveer..

edit: heb je wel de guide gelezen? staat er toch duidelijk in hoor o.-
overigens is die guide gemaakt door een member van het forum, wel betrouwbaar

Laatst gewijzigd door Amp.; 21 December 2007 om 21:26.
  #12  
Oud 21 December 2007, 22:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Amp. Bedankt voor je reactie! Ik ben nu wat verder gekomen, heb alleen nog 1 vraag. Wat wat er precies bedoelt met "Kill" in deze zin?

Citaat:
8. Sluit iTunes nu af en kill het proces ituneshelper.exe (in Windows mbv taakbeheer / taskmanager)
De iPhone is nu nog steeds in recovery mode, daar moet hij eerst uit:
  #13  
Oud 21 December 2007, 22:25
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Via taakbeheer dit proces afsluiten...
  #14  
Oud 21 December 2007, 22:50
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Even samengevoegd
  #15  
Oud 22 December 2007, 12:02
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 31
Standaard

Zucht ik laat de telefoon wel door iemand jailbreaken en unlocken. Het enige wat ik krijg met Idemocracy is foutmeldingen.. Ik geef het op.

Kan entrypoint van procedure cfccopydescription niet vinden in DLL-bestand QTMLclient
  #16  
Oud 22 December 2007, 12:13
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thierry Bekijk bericht
Zucht ik laat de telefoon wel door iemand jailbreaken en unlocken. Het enige wat ik krijg met Idemocracy is foutmeldingen.. Ik geef het op.

Kan entrypoint van procedure cfccopydescription niet vinden in DLL-bestand QTMLclient
Kan je je probleem even beter omschrijven. Kan ik je beter helpen.
  #17  
Oud 22 December 2007, 12:42
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 31
Standaard

Bij het uitvoeren van IDemocracy krijg ik deze foutmelding als ik bijvoorbeeld op check ofzo klik:

Kan entrypoint van procedure cfccopydescription niet vinden in DLL-bestand QTMLclient

Het opstarten van het programma gaat wel goed maar bij elke handeling die ik uitvoer met het programma krijg ik die bovenstaande foutmelding.

Zwaar frustrerend allemaal.
  #18  
Oud 22 December 2007, 23:25
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 31
Standaard

Is er iemand die wellicht via MSN mij kan helpen ofzo? Of iemand die tegen een bepaalde prijs mijn Iphone kan unlocken?
  #19  
Oud 23 December 2007, 10:27
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Thierry Heb je al weer Wi-Fi inmiddels Gebruik dan de guide in de wiki. En laat idemocracy voor wat het is
  #20  
Oud 23 December 2007, 17:50
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Thierry Heb je al weer Wi-Fi inmiddels Gebruik dan de guide in de wiki. En laat idemocracy voor wat het is
Vanmiddag geprobeerd de telefoon te unlocken via de jailbreak methode via Wi-Fi, helaas niet gelukt, de website jailbreakme.com werkte helaas niet. Bij het laden van de pagina gebeurde er helaas niets, zowel zonder Itunes als met Itunes niet.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS/Belgisch/3.12/Jailbreak | Windows 7 reinstall, tips tbv behoud jailbreak ? Moehaha Jailbreak 0 28 March 2010 00:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:20.