AT&T card.. wel, of niet ???

AT&T card.. wel, of niet ??? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedendag, Een vraag waar ik al eventjes mee rondloop maar eigenlijk geen echt duidelijk antwoord op heb gevonden. Ik ben in het bezit van een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23-12-07, 12:27
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 13
Standaard AT&T card.. wel, of niet ???

Goedendag,

Een vraag waar ik al eventjes mee rondloop maar eigenlijk geen echt duidelijk antwoord op heb gevonden.
Ik ben in het bezit van een iPhone met versie 1.0.2 en deze is unlocked en werkt eigenlijk uitstekend.
zou deze eens willen opgraden naar 1.1.1 of naar 1.1.2 maar nu heb ik bij dit toestel alles zitten behalve een AT&T card.

hier en daar lees ik dat er die in moet zitten voor het unlocken en daarna weer vervangen moet worden voor je eigen SIM.
Voor ik er aan gaan beginnen zou ik eens helder willen hebben < heb ik die AT&T card wel nodig?

Overigens heb ik ook gelezen dat ik de 1.0.2 versie moet virginizen alvorens tot upgrade over te gaan daarvoor zou ik installer moeten instaleren of het zou er op moeten staan

alles nagezocht via fugu op mn iPhone maar het staat er niet op, kan ik gewoon Apsnapp installeren en komt installer dan mee op mn iPhone ?

voor ieder die reageert alvast vriendelijk dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23-12-07, 12:38
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Op 1.0.2 kan je geen appsnap doen maar wel via deze site een applicatie downloaden Installer.app Beta Zo installeer je de installer Je at&t heb je niet echt nodig. Maar las er een pincode op je eigen sim zit deze eerst eraf halen anders krijg je problemen.
  #3  
Oud 23-12-07, 13:20
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Breda
Berichten: 463
Standaard

Als je niet weet op welke je iPhone unlocked is doe je er verstandig aan eerst te virginizen (baat het niet dan schaadt het niet). Daarna kan via iNdependence je iPhone voor upgraden gereed maken, en daarna via iTunes firmware 1.1.1 er op zetten.

Dan weer met iNdependence activeren en jailbreaken, installer er op zetten en unlocken met anySIM.

Alles bij elkaar moet het in een uurtje lukken, tenzij je (net als ik) vergeet om tijdens het viginizen de AutoLock op "never" te zetten.. :-( Daardoor was ik wat langer bezig.

Uhm.. mijn eigen SIM (KPN) heeft ook een PINcode maar heb geen problemen gehad, heb de AT&T kaart er niet in gehad tijdens upgraden.
__________________
iPhone 8GB - AppleTV - MacBook Pro - Airport Extreme
  #4  
Oud 23-12-07, 14:07
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 13
Standaard

Hallo

Ik heb geprobeerd install.app beta te installeren kom toch een probleem tegen

het volgende:

1=iTunes en via activiteiten monitor iTunes helper uitgeschakeld
2=Via mn mac installer.app beta gedownload
3= bestand aangeklikt en het start op.
4=installer.app vraagt om iphen software te kiezen en ik geef in 1.0.2 welke er ook op staat nu
5 installer.app gaat downloaden en als ie klaar is zegt ie dat hij de iphone bij wil gaan werken
6= foutmelding " bootstrap failed see console log" en krijg ik de melding "het programma iphonecomm is onverwacht gestopt"

op de iphone een gele driehoek please connect to iTunes

dit is alleen weer te herstellen door INdependence te openen en even te wachten daarna komt alles weer goed en heb ik dus nog steeds 1.0.2 en geen installer dus kan ik m ook niet virganizen

helaas pindakaas!!
  #5  
Oud 23-12-07, 14:13
Freek's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Breda
Berichten: 463
Standaard

Zet installer er na de iNdependence jailbreak ιn het erop zetten van SSH via iNdependence gewoon even via Cyberduck op je iPhone. Ik heb Installer.app hier even voor je geupload.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iTunes gift card werkt niet gossa iTunes 2 15-01-11 21:39
Mijn SIM card wordt niet ondersteund, maar heb wel een T-Mobile abonnement! boijke T-Mobile 8 05-03-10 20:38
outlook calender & contacts syncen wel, maar mail niet! Doutzs iPhone algemeen 2 24-02-10 10:12
Windows: TeGoed & Credit Card misterxx2 iTunes 2 15-12-09 11:03
AT&T Sim Card mmwwaa Archief 1 26-04-08 10:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:06.