Appsnap probleem

Appsnap probleem discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben weer een stukje verder met het jailbreaken van mijn Iphone dankzij Bjorn . Er is (natuurlijk) nu weer een ander probleem, de software ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 December 2007, 22:57
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 31
Standaard Appsnap probleem

Ik ben weer een stukje verder met het jailbreaken van mijn Iphone dankzij Bjorn . Er is (natuurlijk) nu weer een ander probleem, de software is inmiddels teruggezet van 1.1.2. naar versie 1.1.1. Bij het uitvoeren van Install Appsnap springt de Iphone terug naar het beginscherm waarbij er weer staat Activate Iphone.

Heeft iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 December 2007, 22:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Dat hoort! Zoek even in de wiki.
  #3  
Oud 25 December 2007, 01:55
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 2
Standaard

Ik heb hetzelfde, terwijl op het filmpje de persoon wordt teruggebeld en er '1' verschijnt? Hij is dus niet meteen bruikbaar met het hoofdmenu zoals in het filmpje?
Is de volgende stap, weer upgraden naar 1.1.2?
  #4  
Oud 25 December 2007, 02:19
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 2
Standaard

En als ik me iPhone weer aansluit met de pc, zie ik het scherm bij iTunes:
http://www.ifoneguide.nl/plaatjes/08.jpg
inplaats van dat hij een upgrade aangeeft, kan ik hieruit concluderen dat de downgrade niet voltooid of mislukt is?

Bijvoorbaat dank voor de hulp.
  #5  
Oud 25 December 2007, 02:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Heb je gedowngrade naar 1.1.1? Dan moet je 1.1.1 inderdaad nog jailbreaken met appsnapp, anders krijg je dat scherm in iTunes.
  #6  
Oud 25 December 2007, 13:08
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Dat hoort! Zoek even in de wiki.
Klopt maar ik word teruggezet naar het beginscherm zonder dat appsnap verder gaat met het jailbreakproces. Er gebeurt simpel weg niets, wellicht dat de website van appsnap down is ofzo.
  #7  
Oud 25 December 2007, 13:15
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 838
Standaard

dat hoort zo zet eerst eens als je via prefs:1f je instellingen op nooit vergrendelen en draai dan appsnapp nog eens dat kan wel 5 min duren gewoon ff de iphone zo laten liggen dan gaat deze uit en start deze weer op dan is deze geativeerd ....
  #8  
Oud 25 December 2007, 16:25
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

@ trimix: niet altijd heb deze eens een kwartier laten liggen en hij herstartte nog niet.
Wat naar het schijnt zou helpen is deze methode uitvoeren terwijl de iPhone aan de computer hangt met iTunes open. ik zou ook niet weten waarom dat wel zou werken, maar goed....
  #9  
Oud 25 December 2007, 21:46
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thierry Bekijk bericht
Klopt maar ik word teruggezet naar het beginscherm zonder dat appsnap verder gaat met het jailbreakproces. Er gebeurt simpel weg niets, wellicht dat de website van appsnap down is ofzo.
Ik heb exact hetzelfde probleem gehad Maar toen ik de appsnap uitvoerde met de iPhone aangesloten op de computer en iTunes open ging het wel goed...succes
  #10  
Oud 25 December 2007, 23:22
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 142
Standaard

Wat je nog kunt doen.. weer naar het dial scherm gaan.
0 dial
hold..

en dan zie je als het goed is de status van de downloads etc. Desnoods kun je nog een keer naar de pagina jailbreakme.com.. werkt voor mij altijd ;-)

Groeten Martin
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 23:11
Appsnap van jailbreak.com verdwenen boomshine Unlock [archief] 5 20 December 2007 01:14
Jailbreak via de browser met AppSnap tescione Unlock [archief] 101 27 November 2007 02:16
Oplossing appsnap (als hij niet werkt 1e keer) Arne2606 Unlock [archief] 2 23 November 2007 18:05
iPhone reboot niet na appsnap Peter Unlock [archief] 1 22 November 2007 10:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:04.