//

iPhone herkent T-mobile-sim niet onder de stealth

iPhone herkent T-mobile-sim niet onder de stealth discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Wie kan mij helpen? Heel blij met mijn iPhone, maar mijn huidige sim-kaart van T-mobile wordt niet herkend onder de stealth-sim. De telefoon geeft aan: ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28-12-07, 19:06
Mouettes Mouettes is offline
• iOS 4.3.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 28
Standaard iPhone herkent T-mobile-sim niet onder de stealth

Wie kan mij helpen?
Heel blij met mijn iPhone, maar mijn huidige sim-kaart van T-mobile wordt niet herkend onder de stealth-sim.
De telefoon geeft aan: geen simkaart.
Dit is balen, want mijn nieuwe contract bij Vodafone gaat pas over 3 maanden in. Deze simkaart wordt overigens wel herkend, maar is nog niet geactiveerd.
Nu heb ik een prepaid-sim van Vodafone gekocht, maar ook die wordt niet herkend!

Kan ik nu echt pas bellen vanaf 20 maart?
Weet iemand een oplossing zodat ik ook kan bellen met de telefoon?

Bas
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28-12-07, 19:11
Amp.'s schermafbeelding
Amp. Amp. is offline
 
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 693
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Huh? dan ligt het wss aan je Stealthsim.. bevestig je ze wel goed?
  #3  
Oud 28-12-07, 19:28
Mouettes Mouettes is offline
• iOS 4.3.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 28
Standaard

Ik weet niet goed hoe dat dan zou moeten.
Is het niet enkel met dat iWorld Nederland selecteren?
  #4  
Oud 28-12-07, 19:31
Amp.'s schermafbeelding
Amp. Amp. is offline
 
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 693
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mouettes Bekijk bericht
Ik weet niet goed hoe dat dan zou moeten.
Is het niet enkel met dat iWorld Nederland selecteren?
:/ ik bedoel kaartje knippen en samen met stealthsim erin doen
iWorld en Nederland selecteren moet ook ofc..
  #5  
Oud 28-12-07, 19:40
Mouettes Mouettes is offline
• iOS 4.3.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 28
Standaard

Ja, dat heb ik allemaal gedaan.
Weet echt niet meer wat te doen...
  #6  
Oud 28-12-07, 21:06
Stibou's schermafbeelding
Stibou Stibou is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Moeskroen (België)
Berichten: 330
Standaard

Show eens een Pic van je Sim!
  #7  
Oud 28-12-07, 21:19
Mouettes Mouettes is offline
• iOS 4.3.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 28
Standaard

Ik krijg de pic niet in het forum (?)
  #8  
Oud 28-12-07, 21:27
Stibou's schermafbeelding
Stibou Stibou is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Moeskroen (België)
Berichten: 330
Standaard

Gewoon via de paperclip een afbeelfing toevoegen!
  #9  
Oud 29-12-07, 14:51
Mouettes Mouettes is offline
• iOS 4.3.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 28
Standaard

Kon zo snel de paperclip niet vinden, hopelijk is op de foto goed te zien of deze sim zou kunnen werken..
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Foto 5.jpg‎ (65,0 KB, 48x gelezen)
  #10  
Oud 29-12-07, 15:31
Stibou's schermafbeelding
Stibou Stibou is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Moeskroen (België)
Berichten: 330
Standaard

Deze zou moeten werken!
  #11  
Oud 30-12-07, 11:06
Mouettes Mouettes is offline
• iOS 4.3.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 28
Standaard

maar hij doet 't dus niet...
help
  #12  
Oud 30-12-07, 14:43
bstruik's schermafbeelding
bstruik bstruik is offline
• iOS 6.1.4
• 6.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 62
Standaard

wat je eens zou kunnen doen is je AT&T kaart erin doen ... als deze ook "geen sim" aangeeft dan is er iets met je Iphone.
  #13  
Oud 04-01-08, 11:28
Faithz Faithz is offline
• iOS 4.0
• 3.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Wat gebeurd er dan precies?? Wat geeft je iPhone weer?

Sommige mensen zien de woorden "sim lock" aan voor het feit dat deze niet gaat werken, terwijl de Iphone in werkelijkheid om je pincode vraagt.

Al gaat die vlieger niet op bij je prepaid kaart.
  #14  
Oud 04-01-08, 12:35
Mouettes Mouettes is offline
• iOS 4.3.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 28
Standaard

Het probleem is opgelost!
De zwarte stealthsim hebben we verruild voor een nieuwe transparante gele stealth.
En die werkt wel!
Je moet wel net het andere hoekje inknippen, maar goed.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon T-Mobile herkent T-Mobile SIM kaart niet meer riet333 iPhone Navigatie 11 13-01-11 16:09
iPhone herkent SIM niet meer Yurena Archief 1 02-12-09 21:50
Na update 2.0 herkent iphone de sim niet... -joost- Archief 12 25-07-08 19:34
stealth sim werkt niet + jailbreak lukt niet edw Unlock [archief] 5 26-12-07 14:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:45.