Upgrade naar 1.1.2 mislukt (3.x bootloader)

Upgrade naar 1.1.2 mislukt (3.x bootloader) discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste allen, Ik heb een iphone met 1.1.1 firmware met de oude bootloader . Heb toen de makkelijke handleiding gevolgd om 1.1.2 te installeren. 1) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-01-08, 13:20
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard Upgrade naar 1.1.2 mislukt (3.x bootloader)

Beste allen,

Ik heb een iphone met 1.1.1 firmware met de oude bootloader.

Heb toen de makkelijke handleiding gevolgd om 1.1.2 te installeren.
1) Oktoprep geinstalleerd
2) In iTunes op upgrade geklikt.
Maar tijdens deze upgrade kreeg ik een rare foutmelding die ik zo even niet meer weet.
(Het was in ieder geval niet de 1015 foutmelding.)
Ik dacht misschien lukt het windows.bat verhaal nog wel.
Maar hierin werd de iphone niet gevonden. En ik heb de laatste
versie van Java, want de upgrade met mijn eigen iphone is nl. goed gegaan.

- Wat ik nu gedaan heb is gerestored naar 1.1.1
- Appsnap manier succesvol gejailbraked

Wat is nu de beste manier om naar 1.1.2 te gaan?
- Eerst nog anysim draaien om te unlocken op 1.1.1?
- Of direkt Oktoprep. Om daarna te upgraden, windows.bat en als laatste in flightmodus "AnySim 1.2.1 u" te draaien?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-01-08, 13:33
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Het kan allebei je kan anysim draaien in 1.1.2 met airplane mode aan of unlocken in 1.1.1 dan hoeft de airplane mode niet aan. Je ziet daar wel dat je succesvol unlocked bent maar je ziet alleen platte streepjes waar je normaal je provider ziet staan. Je ziet pas dat je unlocked bent in 1.1.2. Als je anysim hebt gedraaid kan je oktoprep installeren en naar 1.1.2 updaten.
  #3  
Oud 08-01-08, 14:42
Dayron's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 19
Standaard

Dit probleem had ik zelf ook, bij mij was het probleem opgelost toen ik iTunes had geupgrade naar 7.5.
  #4  
Oud 08-01-08, 15:05
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dayron Bekijk bericht
Dit probleem had ik zelf ook, bij mij was het probleem opgelost toen ik iTunes had geupgrade naar 7.5.
ik zit zelf ook op 7.5, dus daar lag het niet aan.
Immers mijn eigen iPhone ging zonder problemen met zelfde bootloader

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael
Het kan allebei je kan anysim draaien in 1.1.2 met airplane mode aan of unlocken in 1.1.1 dan hoeft de airplane mode niet aan. Je ziet daar wel dat je succesvol unlocked bent maar je ziet alleen platte streepjes waar je normaal je provider ziet staan. Je ziet pas dat je unlocked bent in 1.1.2. Als je anysim hebt gedraaid kan je oktoprep installeren en naar 1.1.2 updaten.
Michael, ik zit nu jailbroken op 1.1.1, ik snap alleen de volgorde niet die jij zegt.
Correct me if i'm, wrong :
1) Oktoprep installeren
2) update 1.1.1 naar 1.1.2
3) jailbreak 1.1.2 via windows.bat i.c.m. Java
4) Install Anysim 1.2.1 u
5) reboot
6) airplain modus => run Anysim 1.2.1 u

done, toch?

edit: Als laatste natuurlijk iWorld.

Laatst gewijzigd door xb9; 08-01-08 om 19:00.
  #5  
Oud 10-01-08, 13:18
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

Even de oplossing alsnog melden voor anderen :

1) Restore 1.1.1
2) Jailbreak 1.1.1 via AppSnap cq. jailbreakme.com
3) Oktoprep geinstalleerd
4) Update naar 1.1.2
5) Jailbreak 1.1.2 met windows.bat i.c.m. java

6) **hierna was de 1.1.2 _niet_ jailbroken en geactiveerd, wat wel zou moeten.
Dus workaround door handmatig lockdownd te plaatsen, omdat SSH wel succesvol was geinstalleerd.

7) reboot
8) Anysim 1.2.1 u geinstalleerd
9) airplain modus aan
10) run Anysim 1.2.1 u
11) iWorld

done!

verder nog NL-pakket etc geinstalleerd.

slotje, svp.
  #6  
Oud 17-01-08, 14:16
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 19
Standaard

Ik heb dit verhaal nu al 3x gedaan op een iPhone, maar krijg iedere keer:

anySIM cannot unloc this iPhone, bblabla

Terwijl ik dezelfde procedure bij 2 andere phones exact hetzelfde gedaan heb, iemand een idee hoe dit kan?
  #7  
Oud 17-01-08, 14:27
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 249
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Misschien de verkeerde bootloader op die iPhone?
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
  #8  
Oud 17-01-08, 15:53
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 19
Standaard

na het toepassen van iWorld, doet ie het wel! Terwijl er staat dat anySIM de tel niet kan unlocken.
  #9  
Oud 17-01-08, 16:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Enschede
Berichten: 18
Standaard

maar mensen ik heb een iphone met 1.1.2 en bootloader 4.6.
Nu heb ik mijn iphone al wel geactiveerd.(gebruik hem dus als ipod enz.)
Morgen komt mijn Hardware simcard binnen.

Welke stappen moet ik dan ondernemen.
Eerst IWORLD dan de sim erin of juist andersom?

WIE O WIe kan mij dit uitleggen!
THANX
  #10  
Oud 17-01-08, 16:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb eerst iWorld genstalleerd, dan Turbosim. Werkte perfect.
  #11  
Oud 17-01-08, 18:30
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

is weer allemaal off-topic.

Kijk even in de wiki bij Turbosim, staat een duidelijke uitleg.

//slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Upgrade naar 2.0.2 mislukt herstellen gaat ook niet meer RoSolo iPhone algemeen 2 03-09-08 09:50
test met upgrade naar 1.2. mislukt mabaelst Archief 2 26-05-08 19:40
Upgrade 1.1.1 naar 1.1.2 mislukt telkens. Oppie Unlock [archief] 28 10-02-08 14:15
Upgrade naar 1.1.3 mislukt tanguyc Unlock [archief] 4 01-02-08 00:18
help! iphone 1.1.1 naar 1.1.2 upgrade mislukt mister@ Archief 6 09-01-08 23:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:25.