Upgrade 1.1.1 naar 1.1.2 mislukt telkens.

Upgrade 1.1.1 naar 1.1.2 mislukt telkens. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een 1.1.2 OTB US iPhone (modem fw 04.02.13_G) ge-jailbreaked middels de bekende weg. Staat er dus uiteraard 1.1.1 op; deze wil ik nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 February 2008, 19:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 29
Standaard Upgrade 1.1.1 naar 1.1.2 mislukt telkens.

Ik heb een 1.1.2 OTB US iPhone (modem fw 04.02.13_G) ge-jailbreaked middels de bekende weg. Staat er dus uiteraard 1.1.1 op; deze wil ik nu upgraden naar 1.1.2 via diezelfde bekende weg, zoals ook in deze Wiki staat. Maar het gaat niet goed!
Een paar keer geprobeerd, maar elke keer eindig ik met het aanmeldscherm (kabeltje-naar-iTunes afbeelding op iPhone). Het is dus het einde van 'stap 5' dat niet volgens boekje gaat; hij start niet een paar keer op, maar blijft bij het aanmeldscherm. De enige optie is dan weer helemaal opnieuw JB-en, en sta ik weer op 1.1.1...

Ik denk dat ik toch deze versie nodig heb voor de 'heilige graal' unlock, want met 1.1.1 lukte het niet.

Wie weet waar de 'snack' zit; waarom kom ik niet naar 1.1.2?

Laatst gewijzigd door Oppie; 9 February 2008 om 20:34.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 February 2008, 20:59
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Probeer eens independence om uit de recovery te komen na je update naar 112 en als je de jailbreak hebt uitgevoerd en je blijft hangen bij het stekkertje. Ik heb dat een paar keer gehad en independence hielp
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 9 February 2008, 21:59
Ajacied007's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: -
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar Ajacied007
Standaard

Hoi Iedereen,

Ik heb Iphone OTB 1.1.2, bootloader 4.6, en nu had ik hem hersteld omdat installer en nog een paar andere programmaatjes het niet meer deden.
Heb hem dus hersteld naar 1.1.2, toen gedowngrade naar 1.1.1, maar als ik dan oktoprep enzo run, en hem dan via iTunes met shift + upgrade naar 1.1.2_restore doe, dan geeft ie als ie klaar is foutmelding 1015.
Alleen dit hoort toch niet?
En bij de jailbreak 1.1.2 loopt ie dan vast, want dan zegt hij dat m'n iPhone niet aan de pc gekoppeld is terwijl dit wel zo is..

Wie helpt mij?
__________________
AFCA; No one like us, we don't care !
  #4  
Oud 9 February 2008, 22:03
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

weet niet welke tutorial je volgt maar fout 1015 hoort erbij
deze is een goede tutorial
iClarified - iPhone - How to Activate and Jailbreak Your OTB 1.1.2 iPhone Using Windows
goed woord vooor woord lezen en nadoen
  #5  
Oud 9 February 2008, 22:07
Ajacied007's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: -
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar Ajacied007
Standaard

Ja maar fout 1015 hoort alleen te komen bij de 1.1.1, en niet als je hem hebt bijgewerkt naar 1.1.2 toch?
  #6  
Oud 9 February 2008, 22:09
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ajacied007 Bekijk bericht
Ja maar fout 1015 hoort alleen te komen bij de 1.1.1, en niet als je hem hebt bijgewerkt naar 1.1.2 toch?
Niet als je het goed doet inderdaad.

Bij update naar 112 hoef je de iPhone niet in DFU mode te zetten en je moet Shift + Update doen in iTunes. Heb je het zo gedaan ?
  #7  
Oud 9 February 2008, 22:10
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

ik krijg hem ook als ik update naar 1.1.2 via oktoprep, krijg ik dat itunes teken met dat kabeltje + de foutmelding (-1015)

Laatst gewijzigd door -kriis; 9 February 2008 om 22:14.
  #8  
Oud 9 February 2008, 22:14
Ajacied007's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: -
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar Ajacied007
Standaard

ik heb de tutorial die je aanraad al een keer of zes toegepast en ook een tweede persoon heeft hem uitgevoerd, we eindigen beide bij hetzelfde punt.
Nadat ik de upgrade naar 1.1.2 gedaan heb, draai ik windows.bat, ik kies voor Boot to recover enn dan blijft hij hangen in send new comments. Itunes is op dat moment afgesloten.

De iphone wordt niet herkend.
  #9  
Oud 9 February 2008, 22:19
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ajacied007 Bekijk bericht
ik heb de tutorial die je aanraad al een keer of zes toegepast en ook een tweede persoon heeft hem uitgevoerd, we eindigen beide bij hetzelfde punt.
Nadat ik de upgrade naar 1.1.2 gedaan heb, draai ik windows.bat, ik kies voor Boot to recover enn dan blijft hij hangen in send new comments. Itunes is op dat moment afgesloten.

De iphone wordt niet herkend.
"Boot to recover" hoef je niet te doen bij 1.1.2 jailbreak. Je iPhone hoort uit de DFU mode te zijn na update in iTunes. Weet je zeker dat je update doet en niet shift ? En niet in DFU mode ?
  #10  
Oud 9 February 2008, 22:22
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

kijk wat ik heb is ik instaleer oktoprep op 1.1.1 dan sluit ik hem aan op itunes doe shift en dan update en dan klik ik 1.1.2 aan dan is die updated geeft die een fout aan (-1015) dan ga ik gewoon door met windows.bat maar dan vind die hem niet
  #11  
Oud 9 February 2008, 22:23
Ajacied007's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: -
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar Ajacied007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -kriis Bekijk bericht
kijk wat ik heb is ik instaleer oktoprep op 1.1.1 dan sluit ik hem aan op itunes doe shift en dan update en dan klik ik 1.1.2 aan dan is die updated geeft die een fout aan (-1015) dan ga ik gewoon door met windows.bat maar dan vind die hem niet
Dit is hetzelfde als mij !
help ons
  #12  
Oud 9 February 2008, 22:33
Ajacied007's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: -
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar Ajacied007
Standaard

@gramble: in de tutorial https://forum.iculture.nl/f1/ip...-nl-maken.html staat het volgende:-

Citaat:
Houd “shift” op je toetsenbord ingedrukt en druk op bijwerken.
- Nu komt er een “Browse”-venster. Selecteer nu het firmware 1.1.2 bestand die je bij Stap 1 gedownload heb (iPhone1,1_1.1.2_3B48b_Restore.ipsw). En druk op ok.
- iTunes gaat nu beginnen met bijwerken. Dit zal enige tijd duren.
- Als de Iphone bijgewerkt is verschijnt er een bericht in iTunes dat de Iphone opnieuw opgestart gaat worden.
- Sluit iTunes nu af maar laat het kabeltje in je iPhone zitten.
- Open nu jailbreak.jar (gedownload in Stap 1) en kies de optie “Reboot my Iphone” om je Iphone uit de Recovery mode te halen. (Vergeet niet eerst 1.1.2 Jailbreak uit te pakken)
- Druk nu op jailbreak. Verander verder niets in het venster.
- Nu begint het programma met jailbreaken. Dit duurt enige tijd. Als het programma klaar is wordt de Iphone automatisch een aantal keer opnieuw opgestart. Vervolgens start iTunes automatisch
Hier staat dat je wel boot to recover moet doen.
  #13  
Oud 9 February 2008, 22:53
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

@ajacied007, je moet je er gewoon niks van aantrekken van die foutmelding gewoon doorgaan en niet op ok klikken dan zie je dat er in de windows schermpje gewoon door gaat
  #14  
Oud 9 February 2008, 23:35
Ajacied007's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: -
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar Ajacied007
Standaard

Jaa maar hij pakt hem toch niet met jailbreak.jar !!
  #15  
Oud 9 February 2008, 23:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 47
Lightbulb

als je ook een windows in huis hebt zou ik windows.bat gebruiken bij mij werkte jailbreak.jar ook niet windows.bat wel. Vergeet ook je iphone uit de modus met het itunea logo op je scherm te halen met ibrickr(independance werkte niet bij mij)
Grts
F.
__________________
Wazaaa! iPhone iPhone!!!!!!!!!
  #16  
Oud 10 February 2008, 00:02
Ajacied007's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: -
Berichten: 99
Stuur een bericht via MSN naar Ajacied007
Standaard

Ja windows.bat is de versie voor windows, en jailbreak.jar is officieel de versie van Mac.

Maar ben nu direct van 1.1.1 naar 1.1.3 aan het gaan zodat ik straks kan gaan unlocken
  #17  
Oud 10 February 2008, 00:27
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

trouwens je moet ook reboot your iphone eerst doen
  #18  
Oud 10 February 2008, 00:38
Truckster's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
trouwens je moet ook reboot your iphone eerst doen
Klopt, heb ik ook gedaan.
  #19  
Oud 10 February 2008, 00:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 14
Standaard

Jongens, wanneer je van 111 naar 112 gaat dmv Oktoprep moet je niet shift/alt restore doen, maar shift/alt bijwerken. Als het goed is gaat het dan wel goed.
Daarna met independence uit dfu mode halen en met jailbreak jailbreaken. Ik heb hetzelfde probleem gehad. Dit werkte voor mij.

mvg

Guust F
  #20  
Oud 10 February 2008, 00:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ajacied007 Bekijk bericht
Maar ben nu direct van 1.1.1 naar 1.1.3 aan het gaan zodat ik straks kan gaan unlocken.
Is er een tutorial om van 1.1.1 direct naar 1.1.3 te gaan??
Want ik heb het al eens geprobeerd, maar dat mislukte ook vreselijk.
En eigenlijk kan ik zo'n tutorial (voor mijn versie) niet vinden, dus vroeg me af of het uberhaupt mogelijk is.
Die 'reboot to recover' vanuit de Jailbreak.jar werkt trouwens niet bij mij.

Die Windows.bat procedure is ook een idee; moet ik ergens een pc vandaan trekken (werk op een Mac -PPC- PB G4).

@Michael: die tip van Independence opstarten ga ik nu proberen. Bedankt zover; keep you posted...

Laatst gewijzigd door Oppie; 10 February 2008 om 01:05.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Upgrade naar 2.0.2 mislukt herstellen gaat ook niet meer RoSolo iPhone algemeen 2 3 September 2008 09:50
test met upgrade naar 1.2. mislukt mabaelst Archief 2 26 May 2008 19:40
Upgrade naar 1.1.3 mislukt tanguyc Unlock [archief] 4 1 February 2008 00:18
Upgrade naar 1.1.2 mislukt (3.x bootloader) xb9 Unlock [archief] 10 17 January 2008 18:30
help! iphone 1.1.1 naar 1.1.2 upgrade mislukt mister@ Archief 6 9 January 2008 23:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:47.