werkt *#307# enkel met at&t kaart ?

werkt *#307# enkel met at&t kaart ? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ik slag er niet in om mijn iphone naar zichzelf te laten bellen met *#307# of met *#301#. Ik heb geen a&t sim kaart enkel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-01-08, 23:36
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard werkt *#307# enkel met at&t kaart ?

ik slag er niet in om mijn iphone naar zichzelf te laten bellen met *#307# of met *#301#. Ik heb geen a&t sim kaart enkel mijn gewone sim.Is hier een oplossing voor ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14-01-08, 00:04
xb9 xb9 is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 45
Standaard

ja, eigen sim ZONDER pincode.
Uit eigen ervaring weet ik dat het wekrt, omdat ik mijn AT&T sim ook niet meer heb.
  #3  
Oud 14-01-08, 00:07
Rutger's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Nabij R'dam
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xb9 Bekijk bericht
ja, eigen sim ZONDER pincode.
Uit eigen ervaring weet ik dat het wekrt, omdat ik mijn AT&T sim ook niet meer heb.
Elke simkaart heeft per definitie een pincode
  #4  
Oud 14-01-08, 20:45
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard

hoe haal je deze pin er af. ik kan ze wijzigen ,maar weet niet hoe ze er af te doen?
  #5  
Oud 14-01-08, 20:49
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 224
Standaard

Gewoon in je toestel aangeven dat hij niet naar je pincode moet vragen
__________________
Eerst Iphone 2G US 8GB, toen Iphone 3G NL 8GB black en nu Iphone 4 16GB black
  #6  
Oud 14-01-08, 22:49
Rutger's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Nabij R'dam
Berichten: 65
Standaard

Een pincode is niet van 'n simkaart af te halen, alleen de controle kan je van je telefoon afhalen. Settings > General > Passcode Lock > Off.
  #7  
Oud 14-01-08, 22:56
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard

Hallo, bedankt voor de reply's . Het is me uiteindelijk gelukt.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Enkel Wi-Fi & 3G ontvangst. Geen GPRS of anderen meer aneurysm Wi-Fi 0 07-05-10 15:53
Internet werkt niet met tmobile kaart in 2G 2drb Archief 3 03-11-09 16:44
US iphone unlocked werkt niet met NL sim kaart mgrt iPhone algemeen 10 05-10-09 17:04
Werkt franse iphone 3g met belgische pre paid kaart? zjeen Archief 7 05-07-08 14:17
*#307# heel raar met 1.1.1 mrgoolie Unlock [archief] 1 29-10-07 22:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:25.