//

Na upgrade via installer na 1.1.3 nog iets doen ?

Na upgrade via installer na 1.1.3 nog iets doen ? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik ben van 1.1.2 OTB Jailbreaked naar 1.1.3 - 3 DEV gegaan via auto installer. Alles werkt perfect hier , enkel lees ik hier ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-02-08, 16:27
dendirk's schermafbeelding
dendirk dendirk is offline
• iOS 8.0.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 376
Stuur een bericht via MSN naar dendirk
Standaard Na upgrade via installer na 1.1.3 nog iets doen ?

Hallo,

ik ben van 1.1.2 OTB Jailbreaked naar 1.1.3 - 3 DEV gegaan via auto installer.

Alles werkt perfect hier , enkel lees ik hier een daar dat ik de bosstool moet gebruiken om geheugen vrij te maken.

Is dit zo ?

zijn er nog zaken aan te raden na deze upgrade?

Alvast bedankt
__________________
All work and no play makes Dirk a dull boy
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-02-08, 09:37
dendirk's schermafbeelding
dendirk dendirk is offline
• iOS 8.0.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 376
Stuur een bericht via MSN naar dendirk
Standaard

oei niemand?
  #3  
Oud 06-02-08, 09:42
macfreaker's schermafbeelding
macfreaker macfreaker is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 14.0 beta
• iPadOS 14.0 beta
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Ik had ook succesvol de bosstools erop losgelaten met ale gevolgen vandien.
Ik kon mij Wi-Fi niet meer gebruiken en ben terug naar 1.1.2 gemoeten.
  #4  
Oud 06-02-08, 13:05
rocksnor rocksnor is offline
• iOS 7.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 118
Standaard

Ik heb begrepen dat dat bij de 1.1.3-3 versie niet meer nodig is.
  #5  
Oud 06-02-08, 14:06
wovin wovin is offline
• iOS 2.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 10
Standaard

Ik heb die bosstool 300mb fix niet nodig gehad. (1.1.3-3 versie Devteam gebruikt) Ik heb alleen na 30 minuten een tijd lang een zwart scherm gehad met boven in de statusbalk met de operator naam en Wi-Fi icoon erin. Ik kon helemaal niets doen, ook niet uitzetten. Dit had ik geprobeerd toen er naar 15 minuten niks gebeurd was, dacht dat ie kapot was. Maar opeens een paar minuten later: reboot en 1.1.3 werkend! verder geen problemen gehad, ik was alleen zenuwachtig en ongeduldig

Het enige wat ik installeer is het taalpakket 1.1.3 (ifoneguide/113), youtube activatie, Kb (t9 uitzetten in settings/keyboard), call forwarding tweak en een link op me springboard direct naar contacten. That's it. Alles werkt , top!

iphone US 1.1.2 OTB 4.6 gejailbreaked en geupdate naar 1.1.3. ik bel middels een EasyIsim via KPN. GPRS werkt ook gewoon goed.
  #6  
Oud 06-02-08, 14:17
rocksnor rocksnor is offline
• iOS 7.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 118
Standaard

Die "contacten op springboard" werkte niet bij mij.
  #7  
Oud 06-02-08, 16:15
ButcherJF's schermafbeelding
ButcherJF ButcherJF is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 16.2
• iPadOS 16.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Thumbs up

Ik heb direct na de update naar 1.1.3 (DEV-3) de BossTool gebruikt ivm eerdere ervaringen met Installer (niet meer kunnen installeren).
Inmiddels draaien bij mij probleemloos:
  • ContraSense 1.6
  • iSolitaire 0.71
  • Sudoku 1.0.2
  • Forward message fix 1.0
  • GPRS icons 3 1.1.2
  • NL Taalpakket 1.1.3 1.1.3
  • YouTube activation 1.1.1
  • iHoem Launcher 1.0
  • iPhoneclub.nl Portal 1.1
  • Camera Pro 1.10 EDIT: uninstall, hangt steeds
  • VNsea 0.81
  • Contacts | Homescreen 1.0
  • Community Sources 3.3
  • BSD Subsystem 2.0
  • Installer 3.0
  • OpenSSH 4.6p 1-1
  • Summerboard 3.1-1
  • Kb 0.01
  • BossPrefs 1.53
  • BossTool 0.35
  • ScreenShot 1.2.1
  • UIKit
Wi-Fi, GPRS, contacten, bellen, SMS-en, 'wiebelen', WinSCP, iPhoneEplorer, iTunes, enz werken probleemloos. Kortom: een stabiele 1.1.3-3 met de nodige apps.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 07-02-08 om 22:43. Reden: Camera Pro werkte, maar hangt nu steeds
  #8  
Oud 06-02-08, 16:27
dendirk's schermafbeelding
dendirk dendirk is offline
• iOS 8.0.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 376
Stuur een bericht via MSN naar dendirk
Standaard

kan er iemand bevestigen of ik die bosstool nog moet draaien of niet bijde 1.1.3-3 ?
  #9  
Oud 06-02-08, 23:26
rocksnor rocksnor is offline
• iOS 7.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik heb direct na de update naar 1.1.3 (DEV-3) de BossTool gebruikt ivm eerdere ervaringen met Installer (niet meer kunnen installeren).
Inmiddels draaien bij mij probleemloos:
  • ContraSense 1.6
  • iSolitaire 0.71
  • Sudoku 1.0.2
  • Forward message fix 1.0
  • GPRS icons 3 1.1.2
  • NL Taalpakket 1.1.3 1.1.3
  • YouTube activation 1.1.1
  • iHoem Launcher 1.0
  • iPhoneclub.nl Portal 1.1
  • Camera Pro 1.10
  • VNsea 0.81
  • Contacts | Homescreen 1.0
  • Community Sources 3.3
  • BSD Subsystem 2.0
  • Installer 3.0
  • OpenSSH 4.6p 1-1
  • Summerboard 3.1-1
  • Kb 0.01
  • BossPrefs 1.53
  • BossTool 0.35
  • ScreenShot 1.2.1
  • UIKit
Wi-Fi, GPRS, contacten, bellen, SMS-en, 'wiebelen', WinSCP, iPhoneEplorer, iTunes, enz werken probleemloos. Kortom: een stabiele 1.1.3-3 met de nodige apps.
Werkt CameraPro goed bij jou? Bij mij niet. Kan 'm wel starten maar als ik een foto heb genomen probeert ie 'm ergens op te slaan, duurt een hele tijd, maar dat lukt dan niet (ik krijg geen foutmelding).

En elke keer als ik de iPhone aansluit op de mac start iPhoto op en wil 1 foto binnenhalen. iPhoto doet dan net alsof dat lukt terwijl er helemaal niets staat in de "camera roll" op de iPhone.
Er moet ergens op de telefoon een foto staan die er niet af wil maar ik heb geen idee waar.
En ik wilde net gaan schrijven dat Contacts Homescreen wel installeert maar niet te zien is, toen ik bedacht het nog een keer te proberen en nu doet ie 't gewoon.
  #10  
Oud 07-02-08, 17:22
pevi's schermafbeelding
pevi pevi is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Breda
Berichten: 220
Standaard

Ook ik kreeg telkens de melding dat de schijf bijna vol was... in het verleden (onder 1.1.2) hier veel problemen mee gehad.

Zojuist Bosstool 0.35 gedraaid, apps verplaatst en alles werkt gelukkig naar behoren!
Super simpel, een kind doet de was!
__________________
3G - FW 3.0
I wish i was a Macintosh!
  #11  
Oud 07-02-08, 18:23
rocksnor rocksnor is offline
• iOS 7.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 118
Standaard

Weet iemand waar CameraPro de foto's opslaat op de iPhone? En waar Sendsong de ringtones opslaat?
  #12  
Oud 07-02-08, 22:45
ButcherJF's schermafbeelding
ButcherJF ButcherJF is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 16.2
• iPadOS 16.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rocksnor Bekijk bericht
Werkt CameraPro goed bij jou? Bij mij niet. Kan 'm wel starten maar als ik een foto heb genomen probeert ie 'm ergens op te slaan, duurt een hele tijd, maar dat lukt dan niet (ik krijg geen foutmelding).
(-.-)
Camera Pro heeft het gedaan bij mij, maar inmiddels slaat ie de foto zelfs niet meer op. Uninstall dus, eerdere post ook maar even geëdit.
  #13  
Oud 07-02-08, 22:55
eifohn eifohn is offline
• iOS 2.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 1
Standaard

bij mij klopt het toetsenboord bij safari en installer niet.
  #14  
Oud 08-02-08, 00:05
rocksnor rocksnor is offline
• iOS 7.1.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 118
Standaard

Wat klopt er niet?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe BUG gevonden. Iets aan te doen ? ditbenikniet Archief 7 28-03-09 11:59
hoe installeer ik iets via cydia en installer chrisje1986 Archief 3 02-02-09 18:04
iPhone 1e gen.: Iphone gecrashed nog iets aan te doen? tomster Unlock 19 05-08-08 13:53
Nog iets anders nodig? Davidduzy Jailbreak apps en thema's 0 26-07-08 13:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:12.