De heilige graal: OTB iPhones met bootloader 4.6 software-unlock!

De heilige graal: OTB iPhones met bootloader 4.6 software-unlock! discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #221  
Oud 8 February 2008, 19:26
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 8 February 2008, 19:28
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DynamicNL Bekijk bericht
Ben benieuwd Fresh... Heb zelf een franse OTB 1.1.2, via iTunes geupgrade naar 1.1.3. Zou hem ondanks de legale unlock toch wel graag willen jailbreaken, zodat ik wat extra apps kan installeren...
Tja maar met de officeele dev kit op komst ... Nou ik zou hem gewoon jailbreaken hoor en suc6 Fresh

Greetz, Stiruam
  #223  
Oud 8 February 2008, 19:28
Tyr Tyr is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 80
Standaard werkt

Heb er net 2 geunlocked (waren al 1.1.2 jalbroken). Gemakkelijke methode als je wat van unix kent

Komt natuurlijk letterlijk uren uit nadat ik een paar easyisims besteld had
  #224  
Oud 8 February 2008, 19:30
appeltjevoordedorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 3
Standaard

succes Fresh. zal wel even duren!!!;-)
  #225  
Oud 8 February 2008, 19:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: rosmalen
Berichten: 239
Standaard

Ik zit met een probleempje als ik term-vt100 start vraagd die naar een password weet iemand hoe ik dit oplos zodat ik aan de slag kan?
__________________
Origineel: Iphone us 3.1.3 OTB BL4.6 | Huidige firmware: 3.1.3 | Bootloader: 4.6 | Baseband: 04.05.04_G | Unlock: Bootneuter .
  #226  
Oud 8 February 2008, 19:35
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

ik heb dan ook geen repo meer gebruikt maar "instaleer community sources die je in je installer vind en bigboss reppo wordt automatisch geinstaleerd wat zodus ook lukt(bij mij toch)" gedaan.
die repo die ik opgaf kwam op mijn iphone te staan toen ik die van jou wou doen als je nog kan volgen natuurlijk
  #227  
Oud 8 February 2008, 19:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Okay, 1.1.1 gejailbreakt en toch maar even voor de zekerheid BSD, Terminal en UIctl geinstalleerd.
  #228  
Oud 8 February 2008, 19:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 22
Standaard

Er is dus geen andere manier om aan de slag te gaan met mijn fresh 1.1.3 OOB dan eerst terug te keren naar 1.1.1 om te jailbreaken? Of bestaat er een manier om een 1.1.3 te jailbreaken via jailbreakme. Thx!
  #229  
Oud 8 February 2008, 19:41
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dennis9920 Bekijk bericht
Ik zit met een probleempje als ik term-vt100 start vraagd die naar een password weet iemand hoe ik dit oplos zodat ik aan de slag kan?
Zag hetzelfde probleem door iemand anders al gemeld in dit topic.
Wil je dat ik voor je ga bladeren of zoek je zelf even?
  #230  
Oud 8 February 2008, 19:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lowlow Bekijk bericht
Er is dus geen andere manier om aan de slag te gaan met mijn fresh 1.1.3 OOB dan eerst terug te keren naar 1.1.1 om te jailbreaken? Of bestaat er een manier om een 1.1.3 te jailbreaken via jailbreakme. Thx!

Nee je moet terug
  #231  
Oud 8 February 2008, 19:44
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Heb je de AT&T simkaart nodig bij een jailbreak en daarna de unlock op een 1.1.2 of 1.1.3? Ik kan namelijk een Iphone kopen, maar daar zit geen AT&T simkaartje bij.
  #232  
Oud 8 February 2008, 19:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Nijkerk
Berichten: 44
Standaard

Unlock is goedgegaan...

Daarna heb ik de telefoon herstart en ik moest zowaar de pin van me sim invoeren.... Helaas voor mij krijg ik maar geen bereik met het gsm netwerk.. Weet iemand hoe dat zou komen??

Ik heb de volgende iPhone:
8GB US
1.1.2 (jailbreaked)
04.03.13_G (Door een foute upgrade)
en de unlock methode (in airplane modus)

Het ding is nog geen 2 weken geleden in Miami gekocht...

Hopelijk weten jullie wat dit is??
  #233  
Oud 8 February 2008, 19:48
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 48
Stuur een bericht via Skype™ naar frangipaneman
Standaard

Iemand met hetzelfde probleem als het mijne?
Unlock gedaan van 1.1.2 OTB + jailbreak
Alles werkt perfect: ik heb ontvangst en kan mijn provider selecteren en zien
MAAR
als ik naar 'sms' ga dan springt het venster voor 2tal seconden op en sluit zichzelf meteen
Hetzelfde gebeurt als ik naar het keypad ga om iemand te bellen en als ik ga naar recent calls
Als ik gebeld wordt dan krijg ik signaal (hoor ik aan mijn pcluidspreker) en begint mijn iphone te laden (die draaiende streepjes alsof je iets geinstalleerd hebt met 'installer')
Ik kan wel naar mijn contacten bellen
STRANGE
iemand oplossing?
  #234  
Oud 8 February 2008, 19:49
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Voor alle bel- en sms-problemen: iWorld installeren en juist instellen!
  #235  
Oud 8 February 2008, 19:51
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

suc6 Fresh...ben erg benieuwd of je nog tegen problemen aanloopt....
  #236  
Oud 8 February 2008, 19:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Ten eerste: top dat t eindelijk zo ver is gekomen om een softwarematige unlock uit te voeren . Het is me gelukt!

Ik zit nu echter met het volgende probleem. Als ik wil bellen en ik een willekeurig cijfer intoets om te bellen, springt ie meteen naar het hoofdmenu. Ik kan dus geen nummers in toetsen en dus ook niet bellen. Herkent iemand dit probleem? en weet iemand een oplossing?
  #237  
Oud 8 February 2008, 19:52
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Misterqp Bekijk bericht
Ten eerste: top dat t eindelijk zo ver is gekomen om een softwarematige unlock uit te voeren . Het is me gelukt!

Ik zit nu echter met het volgende probleem. Als ik wil bellen en ik een willekeurig cijfer intoets om te bellen, springt ie meteen naar het hoofdmenu. Ik kan dus geen nummers in toetsen en dus ook niet bellen. Herkent iemand dit probleem? en weet iemand een oplossing?
Twee posts boven je!
  #238  
Oud 8 February 2008, 19:52
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Misterqp Bekijk bericht
Ten eerste: top dat t eindelijk zo ver is gekomen om een softwarematige unlock uit te voeren . Het is me gelukt!

Ik zit nu echter met het volgende probleem. Als ik wil bellen en ik een willekeurig cijfer intoets om te bellen, springt ie meteen naar het hoofdmenu. Ik kan dus geen nummers in toetsen en dus ook niet bellen. Herkent iemand dit probleem? en weet iemand een oplossing?
iWorld installeren dus. Dan is het opgelost
  #239  
Oud 8 February 2008, 19:53
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

YEAH! Ik heb weer baseband 04.02.13_G. Nu even uppen naar 1.1.2 en hopelijk bellen!
  #240  
Oud 8 February 2008, 19:54
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vriesfde Bekijk bericht
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dennis9920
Ik zit met een probleempje als ik term-vt100 start vraagd die naar een password weet iemand hoe ik dit oplos zodat ik aan de slag kan?
Verveelde me een beetje, wil ook behulpzaam zijn, onderstaande gevonden op iPhoneclub nl;

Dit is wat ik vond op Term-VT100 problems with 1.1.3 - Mac Forums bij mij werkte de fixes.
Ik heb eerst de "SUID Lib Fix" geinstaleerd tevinden in de tab "Tweaks (1.1.3).
Daarna heb ik de "Term-vt100 SUID fux" geinstaleerd 1e keer install werkte niet maar na eerst opnieuw opstarten kon ik het wel gewoon instaleren en het werkt ik kan gewoon met wachtwoord: "alpine" inloggen en kan ook gewoon backspace weer gebruiken.

Laatst gewijzigd door vriesfde; 8 February 2008 om 19:56.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Handleidingen:Unlock 1.1.1 / 1.1.2 / 1.1.3 - Bootloader 4.6 (OTB) Headshot Wiki - Handleidingen (Archief) 76 19 February 2008 18:35
luxe ipod unlocken met heilige graal? Franz Archief 8 10 February 2008 11:40
Handleidingen:Software Unlock 1.1.2 OTB & 1.1.3 OTB (Bootloader 4.6) Stiruam Wiki - Handleidingen (Archief) 32 8 February 2008 19:29
De heilige graal: OTB iPhones met bootloader 4.6 software-unlock! deltoro Archief 3 8 February 2008 12:03
Handleidingen:Hardware unlock 1.1.2 OTB (bootloader 4.6) (Downgrade de bootloader 4.6) Michael Wiki - Handleidingen (Archief) 49 31 January 2008 18:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:59.