//

one click BL 4.6 Unlock !

one click BL 4.6 Unlock ! discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ja eindelijk daar was ik op aan het wachten ... heb mijn oude gsm al in de vuilbak gegooid en nu met een werkende otb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 08-02-08, 19:30
jeanke54 jeanke54 is offline
• iOS 3.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 29
Standaard one click BL 4.6 Unlock !

ja eindelijk daar was ik op aan het wachten ...
heb mijn oude gsm al in de vuilbak gegooid en nu met een werkende otb 1.1.2 iphone lol met Bel Proximus

dus hier de one click methode

wat heb je hiervoor nodig :
1) een gejailbrakte 1.1.2 otb iphone waar installer opstaat.
meer niet

just add the source at installer: www.desbloqueiobr.com.br/rep

and run AutoGunlock! (you can find it at DesbloqueioBR section)

follow the instructions and you are done!!

These run at any version!!! Without Downgrade!!!

It is a easier way to run the GeoHot 4.6 bl unlock!!


vergeet niet autolock to never en airplaine modus !!!!

groeten ! werkt voor mij 100%

(hopelijk deze keer geen foute topic gestart : zou geen warn willen hebben )

Laatst gewijzigd door jeanke54; 08-02-08 om 20:09.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-02-08, 19:45
herbie65's schermafbeelding
herbie65 herbie65 is offline
• iOS 8.1
• 8.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 294
Standaard

Erg leuk, maar zo werkt het volgens mij niet. Want om in de installer te komen moet je hem eerst activeren en jailbreaken.....
En daar is nog geen 1-click methode voor.... integendeel.
  #3  
Oud 08-02-08, 19:53
-kriis's schermafbeelding
-kriis -kriis is offline
• iOS 5.0.1
• 5.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 141
Standaard

miss moet je eerst downgrade naar 1.1.1? en dan jailbreaken en dan via installer?
  #4  
Oud 08-02-08, 19:54
dennis9920 dennis9920 is offline
 
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 231
Standaard

kan je als je hem in 1.1.1 unlocked dan gwn upgraden naar 1.1.2 en dan naar 1.1.3 via soft upgrade en is die dan nog steets geunlocked?
__________________
Origineel: Iphone us 3.1.3 OTB BL4.6 | Huidige firmware: 3.1.3 | Bootloader: 4.6 | Baseband: 04.05.04_G | Unlock: Bootneuter .
  #5  
Oud 08-02-08, 19:59
-kriis's schermafbeelding
-kriis -kriis is offline
• iOS 5.0.1
• 5.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 141
Standaard

ik vind het een beetje onduidelijk!

Downgrade die nou zelf of moet je dat zelf doen?

moet je met de source beginnen als je in 1.1.1 zit of in 1.1.2?
  #6  
Oud 08-02-08, 20:00
Peter's schermafbeelding
Peter Peter is offline
• iOS 8.4
• 8.4
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Antwerpen - België
Berichten: 432
Standaard

ik heb nu een 16Gb 1.1.3 gedowngrade naar 1.1.1, dan geactiveerd en gejailbreakt. Als ik nu oktoprep installeer en op werk bij klik met de option/alt toets ingedrukt en zo naar 1.1.2 update, dan doet hij het hele updateproces, maar daarna zit hij vast in de recovery mode. Bij het openen van de jailbreak.rar geeft hij de melding dat hij de iPhone niet kan accessen en dat de computer of de iPhone moet worden herstart. Enig idee wat daaraan te doen?
  #7  
Oud 08-02-08, 20:06
jeanke54 jeanke54 is offline
• iOS 3.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 29
Standaard

ok dus wat meer uitleg ... voor dit programma te kunnen runnen heb je natuurlijk een otb 1.1.2 of 1.1.3 die al gejailbraked is nodig natuurlijk . Hier is dan automatisch installer enzo geinstalleerd !

het werkte prachtig voor mij héhé ik ben nu smsjes aant sturen

o ja iworld ook installeren natuurlijk
  #8  
Oud 08-02-08, 20:18
-kriis's schermafbeelding
-kriis -kriis is offline
• iOS 5.0.1
• 5.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 141
Standaard

Dus als ik begrijp heb je een OTB 1.1.2 of 1.1.3 maakt niet uit!

1. Downgrade je naar 1.1.1
2. Via appsnapp jailbreak!
3. Oktoprep naar 1.1.2
4. Dan voeg je die source toe en run je het programma
5. Unlocked iphone!
  #9  
Oud 08-02-08, 20:21
jeanke54 jeanke54 is offline
• iOS 3.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 29
Standaard

idd ik had een otb 1.1.2 die had ik voordien al gedowngrade naar 1.1.1 en dan terug geupgraded naar 1.1.2 ... ( volgens de bekende tutorials)

hierna alleen de source toegevoegd en het programma geruned gewoon volgen wat ze zeggen op het scherm !

hierna : je bent de eigenaar van een unlocked iphone

nu heeft iclarified ook een unlock methode gereleased

groeten

iClarified - iPhone - How to Unlock Your 1.1.2, 1.1.3 OTB iPhone
  #10  
Oud 08-02-08, 20:22
Fresh Fresh is offline
• iOS 12.1.1
• 12.1.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

Het werkt.
  #11  
Oud 08-02-08, 20:22
graafiez graafiez is offline
• iOS 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter Bekijk bericht
ik heb nu een 16Gb 1.1.3 gedowngrade naar 1.1.1, dan geactiveerd en gejailbreakt. Als ik nu oktoprep installeer en op werk bij klik met de option/alt toets ingedrukt en zo naar 1.1.2 update, dan doet hij het hele updateproces, maar daarna zit hij vast in de recovery mode. Bij het openen van de jailbreak.rar geeft hij de melding dat hij de iPhone niet kan accessen en dat de computer of de iPhone moet worden herstart. Enig idee wat daaraan te doen?
Hang hem aan de laatste Independence en wacht een minuutje of 2
  #12  
Oud 08-02-08, 20:31
-kriis's schermafbeelding
-kriis -kriis is offline
• iOS 5.0.1
• 5.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 141
Standaard

okee mooi
  #13  
Oud 08-02-08, 20:58
Nikooos's schermafbeelding
Nikooos Nikooos is offline
• iOS 10.0.2
• 10.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.172
Standaard

Deze werkt inderdaad als de spreekwoordelijk tiet.. had een nate's 1.1.3 op mijn OTB 1.1.2 met BL 4.6 en turbosim. Kwestie van deze source gebruiken en binnen 5 minuten kon ik zonder turbosim bellen.
Is dus een aanrader deze!
  #14  
Oud 08-02-08, 21:08
sjowol's schermafbeelding
sjowol sjowol is offline
iFoneguide Repo Master
• iOS 6.0.2
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.133
Standaard

staat nu ook in de ifoneguide repo!
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #15  
Oud 08-02-08, 21:08
mikethemovie mikethemovie is offline
• iOS 2.0.1
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 17
Standaard

Ik heb zelf een 1.1.2 iPhone BL 4.6.. Ik heb deze nu werkend met een Turbosim.. Is het mogelijk om nu naar 1.1.3 te updaten en vervolgens deze tutorial uit te voeren?
  #16  
Oud 08-02-08, 21:10
Nikooos's schermafbeelding
Nikooos Nikooos is offline
• iOS 10.0.2
• 10.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.172
Standaard

Je moet even wat topics lezen hier op het forum. Als je deze vragen moet stellen zou ik m gewoon lekker op 1.1.2 houden met je turbosim. Werkt toch gewoon goed?
  #17  
Oud 08-02-08, 21:13
mikethemovie mikethemovie is offline
• iOS 2.0.1
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 17
Standaard

Ik heb mn turbosim ook gewoon zelf geinstalleerd.. Gaf geen enkele problemen, maar ik kon het antwoord zo snel niet vinden.. Dus vandaar mijn vraag.. Ik ben wel geinteresseerd in 1.1.3 namelijk..
  #18  
Oud 08-02-08, 21:16
sjempie's schermafbeelding
sjempie sjempie is offline
• iOS 8.3
• 8.3
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

tja, ik heb intussen ook alle posts goed doorgenomen maar ik vind nergens een antwoord op de vraag of je na het unlocken van een 1.1.2 iphone vervolgens via Itunes gewoon kunt upgraden naar 1.1.3.

...
  #19  
Oud 08-02-08, 21:24
jeanke54 jeanke54 is offline
• iOS 3.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 29
Standaard

nee upgraden zal niet gaan via itunes want een rechtstreekse jailbraike van 1.1.3 is er niet ... ( geloof ik toch )
  #20  
Oud 08-02-08, 21:25
dozos dozos is offline
• iOS 4.3.3
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 1
Standaard

Heb net naar 1.1.3 ge-update met itunes, zodat ik 04_03_13_G krijg. Terug naar 1.1.1 en weer jailbreak naar 1.1.3.
Sim herkend ie; wil zelfs unlocken; maar bellen werkt niet.
Signal gedraaid, maar deze heeft geen invloed.
Toch maar weer terug naar 1.1.2.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Click and buy Giovanca iTunes 8 07-10-10 22:30
Click and buy June. iPhone Apps 4 01-01-10 17:48
iPhone 1.1.3 DEV-3 met nextsim is 1-click unlock mogelijk ? dendirk Unlock [archief] 3 10-02-08 18:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:46.