Kom niet in DFU mode

Kom niet in DFU mode discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Na wat problemen om mijn gejailbreakte 1.1.2 otb te unlocken, zit ik na het scherm "repair needed..." nu met een 1.1.3. Nu wil ik weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 February 2008, 16:04
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 21
Standaard Kom niet in DFU mode

Na wat problemen om mijn gejailbreakte 1.1.2 otb te unlocken, zit ik na het scherm "repair needed..." nu met een 1.1.3. Nu wil ik weer downgraden naar 1.1.1 maar krijg m niet in DFU mode. Wel in recovery mode maar als ik dan de SHIFT+herstel 1.1.1 doe dan krijg ik fout 1, kan niet herstellen.

Ik zet hem in de dock, itunes herkent een verse iPhone, wil in DFU mode zetten, Home knop + aan knop allebei indrukken, wachten op slider, aan knop loslaten op moment dat me scherm zwart wordt, home button ingedrukt houden, GEEN reactie iTunes!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 February 2008, 16:06
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mikelmaster Bekijk bericht
Na wat problemen om mijn gejailbreakte 1.1.2 otb te unlocken, zit ik na het scherm "repair needed..." nu met een 1.1.3. Nu wil ik weer downgraden naar 1.1.1 maar krijg m niet in DFU mode. Wel in recovery mode maar als ik dan de SHIFT+herstel 1.1.1 doe dan krijg ik fout 1, kan niet herstellen.

Ik zet hem in de dock, itunes herkent een verse iPhone, wil in DFU mode zetten, Home knop + aan knop allebei indrukken, wachten op slider, aan knop loslaten op moment dat me scherm zwart wordt, home button ingedrukt houden, GEEN reactie iTunes!!
ik weet niet of 't helpt, ik weet ook niet welke iTunes versie je hebt maar ik had gelezen dat als je iTunes update naar 7.6 of even iTunes opnieuw installeert dat het dan ineens wel wilt lukken.
__________________
I (L) iPhone
  #3  
Oud 10 February 2008, 16:07
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 21
Standaard

Heb het al met beide itunes geprobeerd zowel 7.5 als 7.6
  #4  
Oud 10 February 2008, 16:08
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

je hebt 'm dus geupgrade naar 1.1.3 via iTunes?
modemfirmware 04.03.13_G?
  #5  
Oud 10 February 2008, 16:12
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 21
Standaard

Ja idd, heb net nog wel een restore gedaan naar 1.1.3 met schif herstellen in recovery mode, maar heb 04.03.13_G

Laatst gewijzigd door Mikelmaster; 10 February 2008 om 16:17.
  #6  
Oud 10 February 2008, 16:16
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mikelmaster Bekijk bericht
Ja idd, heb net nog wel een restore gedaan naar 1.1.3 met schif herstellen in recovery mode, maar heb 04.04.13_G
04.04.13_G? je bedoelt 04.03.13_G?

ik weet niet of hier een manier voor is om het te downgraden ik denk dat iemand anders je verder moet helpen
  #7  
Oud 10 February 2008, 16:18
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 21
Standaard

ja srry idd 04.03.13_G meteen aangepast, iemand anders die me kan helpen?
  #8  
Oud 10 February 2008, 16:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: rosmalen
Berichten: 239
Standaard

of je nou 04.02.13_G hebt of 04.02.13_G hebt maakt niet uit alle bij zijn ze te downgraden.

ik kan het weten heb het bij meer dan 6 iphones gedaan.
__________________
Origineel: Iphone us 3.1.3 OTB BL4.6 | Huidige firmware: 3.1.3 | Bootloader: 4.6 | Baseband: 04.05.04_G | Unlock: Bootneuter .
  #9  
Oud 10 February 2008, 16:39
dihaas's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Locatie: polder
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mikelmaster Bekijk bericht
ja srry idd 04.03.13_G meteen aangepast, iemand anders die me kan helpen?
error 1 betekent volgens mij dat je niet in DFU mode zit al lijkt het er misschien wel op; Even de boel aan zetten en nogmaals de DFU in...
  #10  
Oud 10 February 2008, 16:50
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 21
Standaard

kijk nou naar de titel van het topic. dat lukt dus niet en ik zeg ook dat ik als ik foutmelding 1 krijg gebruik maar van recovery mode
  #11  
Oud 10 February 2008, 20:37
Koes's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Heijningen
Berichten: 57
Standaard

Als je in DFU mode wil komen moet je power en home tegelijk indrukken en na exact 10 seconden je power knop loslaten je iPhone scherm blijft zwart (als je een apple logo krijgt heb je het niet goed gedaan) dan na weer ongeveer 20 sec. kan je de home knop loslaten.
Dan iTunes opstarten en herstel + option 1.1.1 selecteren, laten draaien en als de foon klaar krijg je weer een foutmelding (dat klopt) gelijk weer herstel + option 1.1.1 draaien en daarna iNdependence draaien.
daarna de *#307# methode etc. etc.
  #12  
Oud 10 February 2008, 21:02
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

wat bedoel je met + option 1.1.1???
firmware 1.1.1?

krijg hier nog steeds foutmeldingen
  #13  
Oud 10 February 2008, 21:06
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

De knop herstel + option key das mac's voor ctrl + herstel

Greetz, Stiruam
  #14  
Oud 11 February 2008, 01:58
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Berichten: 25
Standaard

ik had hetzelfde probleem. Power/home indrukken, beeld zwart, power loslaten en home houden, na 1 minuut nog steeds niks in itunes.
2 x hetzelfde gedaan niks, toen ik voor de derde keer wou gaan deed ik het toestel aan met (per ongeluk) home knop ingedrukt. Iphone ging toen wl in DFU mode. Vaag maar ik zou zeggen speel een beetje rond met de home knop. Kan het niet beter uitleggen helaas
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: kom niet uit recovery mode en al helemaal niet in DFU S a n d e R Jailbreak 5 24 August 2009 15:42
iPhone: Hoe kom ik uit DFU mode? Shlomo Jailbreak 2 25 June 2009 08:48
Hoe kom ik uit de DFU mode dingemansje Archief 0 24 July 2008 13:50
kom niet uit DFU mode met Apptapinsteller wallofstars Unlock [archief] 11 9 February 2008 23:22
Kom niet uit DFU mode na downgrading dnzl Unlock [archief] 1 19 November 2007 20:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:44.