[ZiPhone] Zibree's Unlock/Activate/Jailbreak method for 4.6 112/113 OTB

[ZiPhone] Zibree's Unlock/Activate/Jailbreak method for 4.6 112/113 OTB discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) je kan nog steeds naar de produktieweek kijken (numer 4+5) van het serienummer op de doos... maar als je hem dit jaar (2008) nieuw gekocht ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1121  
Oud 20 February 2008, 14:27
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 67
Standaard

je kan nog steeds naar de produktieweek kijken (numer 4+5) van het serienummer op de doos... maar als je hem dit jaar (2008) nieuw gekocht heb dan had je hoogstwaarschijnlijk BL 4.6 en heb je dus ziphone met bootloader downgrade gedaan
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1122  
Oud 20 February 2008, 18:06
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 67
Standaard ziphone 2.4 - Be careful !!

mensen, let op met die hoofdletter-opties in de niewere ziphone versie - ik las ergens een comment over een persoon die -Z N en andere -Z Y gebruikten - beiden bevestigen dat ze een ge-downgrade bootloader hadden (3.9) - comment daarna van zf verwees naar value "Z" die in beide tabellen de optie bl39=true heeft (vergissing van zibri ) ben geen C++ expert (wel scripting) maar in de cascade van "if" statements zie ik idd alleen verwijzing naar deze tabellen...ben niet 100% zeker maar het lijkt wel....

if (argv[i+1][0]=='Y') {
Z=1;
return true;
} else if (argv[i+1][0]=='N') {
Z=2;
return true;

if (Z==1) {
unlock=true;
jailbreak=true;
activate=true;
chimei=false;
ierase=false;
bl39=true;
dfu=false;
else if (Z==2) {
unlock=true;
jailbreak=true;
activate=false;
chimei=false;
ierase=false;
bl39=true;
dfu=false;
}
wees dus voorzichtig en gebruik misschien liefst advanced options.
  #1123  
Oud 20 February 2008, 21:05
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 182
Stuur een bericht via ICQ naar whosnext
Standaard

Gebruik gewoon de GUI ben je helemaal klaar.
  #1124  
Oud 20 February 2008, 22:36
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

heb net een iPhone uit week 03 (1.1.3) met behulp van ZiPhone v2.3 geactiveerd, geunlocked en gejailbreaked Alles werkt prima
__________________
I (L) iPhone
  #1125  
Oud 20 February 2008, 22:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2007
Berichten: 17
Standaard

Heb net mijn OTB 1.1.2 BL 4.6 hersteld via itunes 7.6 naar 1.1.3 en geziphoned naar BL3.9 en nix van fouten tegengekomen en alles werkt naar behoren op het eerste gezicht.

Ik ben een tevreden man

grz Dierre
  #1126  
Oud 21 February 2008, 00:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard Google locater "Skyhook"

Werkt na de unlock ook de locater (knopje onderaan links bij Google maps)?
Als hij het doet zou hij jouw een locatie moeten geven waar je bent.
__________________
Current: iPhone 4 32GB origineel zonder simlock
Keep up the good work op iPhoneclub.nl
  #1127  
Oud 21 February 2008, 00:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 December 2007
Berichten: 17
Standaard

zal dit morgen eens proberen , hij is nu 6gig aant syncen en de beelden van barca - rangers worden getoond

grz
  #1128  
Oud 21 February 2008, 00:05
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
Werkt na de unlock ook de locater (knopje onderaan links bij Google maps)?
Als hij het doet zou hij jouw een locatie moeten geven waar je bent.
ja maar dan moet je ff 1x locate me draaien (als je BL 4.6 hebt)
als je BL3.9 hebt veranderd ook je baseband en werkt die locater meteen
  #1129  
Oud 21 February 2008, 16:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

hallo... na upgrade naar 1.1.3 en jailbreak/unlock met ziphone was ik na 10 min zeer tevreden met mijn volledig werkende 1.1.3

1 vraagje alleen: hoe zet ik de call forwarding message uit na het ziphone proces? In installer staan namelijk alleen fixes voor de nate true & dev team unlock.

iemand een idee?
  #1130  
Oud 21 February 2008, 16:18
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

De DEV TEAM versie werkt hier ook mee.
__________________
Hacking the iPhone since 07-09-'07
  #1131  
Oud 21 February 2008, 17:01
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 9
Standaard

Gebruik die voor het dev team, werkt goed.
  #1132  
Oud 21 February 2008, 18:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Locatie: Vught
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar darkforcess
Standaard

Citaat:
hallo... na upgrade naar 1.1.3 en jailbreak/unlock met ziphone was ik na 10 min zeer tevreden met mijn volledig werkende 1.1.3

1 vraagje alleen: hoe zet ik de call forwarding message uit na het ziphone proces? In installer staan namelijk alleen fixes voor de nate true & dev team unlock.

iemand een idee?
Ga naar installer > sources en voeg http://www.sendowski.de/iphone toe
daarna naar install > Tweaks (1.1.3) en installeer ForwardMSGfix 1.1.3
dit zou het moeten doen

Succes

Darkforcess
__________________
Zonder moeite bereik je alleen wat de moeite niet waard is!
  #1133  
Oud 25 February 2008, 14:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Locatie: thuis
Berichten: 40
Question bootloader voordeel?

ziphone 2.4
is het de bedoeling dat deze software de bootloader 4.6 doet downgraden?

dit kun je nl. aanvinken.. ik vraag me af of dat moet?

begrijp ik het geod dat de firmware 1.1.3 handiger is qua mogelijkheden dan een 1.1.2 versie enz..
maar wat heeft de bl. versie dan voor een voordeel?

gr. ikke
  #1134  
Oud 25 February 2008, 14:34
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Met BL 4.6 kan je ook firmware 1.1.3 draaien, maar dan wel met de baseband van 1.1.2: dwz dat alles zal werken behalve de locate-me functie van googlemaps.

Als je je Bootloader downgrade naar 3.9 dan kan je 1.1.3 draaien met de baseband van 1.1.3. (dus dan werkt de locate-me functie wel).

Let wel: het downgraden van je bootloader is niet zonder risico!! en is op dit moment niet reversibel...Dus aan jou de keuze
__________________
iPhone US 8GB - FW 2.1 via Pwnage-tool
  #1135  
Oud 25 February 2008, 14:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Locatie: thuis
Berichten: 40
Red face

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFly Bekijk bericht
Met BL 4.6 kan je ook firmware 1.1.3 draaien, maar dan wel met de baseband van 1.1.2: dwz dat alles zal werken behalve de locate-me functie van googlemaps.

Als je je Bootloader downgrade naar 3.9 dan kan je 1.1.3 draaien met de baseband van 1.1.3. (dus dan werkt de locate-me functie wel).

Let wel: het downgraden van je bootloader is niet zonder risico!! en is op dit moment niet reversibel...Dus aan jou de keuze

ik heb hierover gelezen.. dat bijv. de telefoonfunctie niet meer werkt..
das heel erg!
is dit niet meer te herstellen?
brickphones..?
  #1136  
Oud 25 February 2008, 23:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 218
Standaard

Even een snelle vraag. Ik een Zweedse vriendin in al mijn enthousiasme verteld dat ze gewoon de ZiPhone methode (met activate, jailbrake en unlock) moet uitvoeren voor haar 1.1.2 iPhone en dan doet alles het.

Ze heeft dat gedaan maar krijgt nu niet meer dan een paar karakters als ze het keypad wil gebruiken?

Wat is het probleem?!?
  #1137  
Oud 25 February 2008, 23:23
teunis's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: Emmen
Berichten: 172
Stuur een bericht via MSN naar teunis
Standaard

Dsb subsysteem in installer downloaden.
  #1138  
Oud 25 February 2008, 23:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 218
Standaard

Hoe krijgt ze Installer erop. Het klinkt stom maar ik zoek al een kwartier als een gek naar de manier om Installer op 1.1.2 te krijgen, maar ik vind maar niets.

Als ik iets download voor windows kan ik alleen 1.0.2 als firmware uitkiezen? En via AppSnapp is het alleen voor 1.1.1?
  #1139  
Oud 25 February 2008, 23:53
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ze kan beter de iphone in dfu zetten en herstellen met firmware 113 dan ziphone gebruiken om alles te laten werken De installer staat er dan ook op
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #1140  
Oud 26 February 2008, 00:45
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 35
Standaard

dus gewoon restoren naar 1.1.3 en dan ziphone 2.4 laten gaan met jailbrak, activate en unlock.

Moet ik hier voor de originele at&t kaart voor insteken? of mag mijn proximus met x-sim kaartje er inblijven
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
04.03.13_G 4.6 baseband 113 otb en ziphone jpjp Unlock [archief] 16 1 April 2008 23:52
Downgrade van 113 naar 112 Emiin' Unlock [archief] 3 11 February 2008 18:50
Hulp nodig: Iphone 112 bl 4.6 upgr naar 113 en unlocked, nu in deadloop Magix Unlock [archief] 2 11 February 2008 14:12
Hulp nodig: Iphone 112 bl 4.6 upgr naar 113 en unlocked, nu in deadloop Magix Unlock [archief] 1 10 February 2008 21:55
Waar Hardware Unlock OTB 112 mogelijk? Magix Archief 1 1 February 2008 19:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:40.