Ibrickr werkt niet met 1.1.4?

Ibrickr werkt niet met 1.1.4? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, ik loop tegen een probleem aan nadat ik mijn iphone naar 1.1.4 heb geupgrade via ziphone. Volgens ibrickr is mijn iphone nog niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 March 2008, 15:19
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 4
Standaard Ibrickr werkt niet met 1.1.4?

Hallo iedereen,

ik loop tegen een probleem aan nadat ik mijn iphone naar 1.1.4 heb geupgrade via ziphone. Volgens ibrickr is mijn iphone nog niet gejailbreaked. Terwijl dat dit niet het geval is. Ik kan dus geen applicaties via ibrickr op mijn iphone zetten :S Zijn er nog meer mensen die hier problemen mee hebben gehad. En is er toevallig nog een alternatief voor ibrickr?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 March 2008, 16:57
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kalee Bekijk bericht
Hallo iedereen,

ik loop tegen een probleem aan nadat ik mijn iphone naar 1.1.4 heb geupgrade via ziphone. Volgens ibrickr is mijn iphone nog niet gejailbreaked. Terwijl dat dit niet het geval is. Ik kan dus geen applicaties via ibrickr op mijn iphone zetten :S Zijn er nog meer mensen die hier problemen mee hebben gehad. En is er toevallig nog een alternatief voor ibrickr?
Er is een fix voor iBrick als je geunlocked hebt met ZiPhone.
Voeg de source i.unlock.no toe aan je installer en installeer "ZiPhone iBrickr Fix" uit Unlocking Tools. Deze werkt ook voor 1.1.4.
Suc6.
  #3  
Oud 2 March 2008, 00:21
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Bedankt voor je reactie!
  #4  
Oud 16 March 2008, 12:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Locatie: Zaandam
Berichten: 12
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, ik heb de fix geinstallleerd, maar nog werkt ibrickr niet. Iemand nog een andere oplossing?
  #5  
Oud 19 March 2008, 16:57
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 5
Standaard

hey, ik ben een fanatieke iphone gebruiker en heb hem al 2 maanden zonder problemen (1.1.3) nou vroeg itunes mij of ik hem wilde upgraden naar 1.1.4 dit heb ik gedaan en nu doet hij niets meer, weer terug bij af. ik heb geprobeerd hem te unlocken zoals ik het ook gedaan had toen ik hem net kreeg, met ziphone, maar dat doet hij niet. in alle forums gebruiken ze allemaal afkortingen en andere woorden die ik niet begrijp, ik weet dat dit een nogal ingewikkeld probleem is en ik het niet goed uit kan leggen, maar is er iemand die mij hier mee kan helpen want ik moet hem terug hebben, wat ik ben helaas al verslaafd!
  #6  
Oud 19 March 2008, 17:01
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Berichten: 130
Standaard

Restoren naar 1.14 (shift restore in Itunes) en dan ziphone 2.5 of 2.6 gebruiken om hem te jailbreaken/unlocken

Succes!
  #7  
Oud 19 March 2008, 17:29
dureappel's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 17
Stuur een bericht via MSN naar dureappel
Standaard

Hoi Cougar en This,

ik heb dus exact hetzelfde probleem. Ik heb nu twee keer geprobeerd te restoren met I-Tunes 7.6..Maar helaas zonder resultaat. Hij blijft dezelfde foutmelding geven, dus 1011 en in beeld op de Iphone jet stekker logootje met Itunes logo.. Ik heb Itunes al verwijderd en opnieuw genstalleerd. Geen oplossing. Versie 1.13 en versie 1.14 allebei dezelfde foutmelding.

Aargh. Ik heb iets gelezen op het forum over indepedence. Wel gedownload, maar hoe zet je dat progje erop? Hij staat nu op mijn windhoos pc maar de extensie .dmg zegt mij niks.

Ik word er gek van. Help!!!
  #8  
Oud 19 March 2008, 18:02
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dureappel Bekijk bericht
Hoi Cougar en This,

ik heb dus exact hetzelfde probleem. Ik heb nu twee keer geprobeerd te restoren met I-Tunes 7.6..Maar helaas zonder resultaat. Hij blijft dezelfde foutmelding geven, dus 1011 en in beeld op de Iphone jet stekker logootje met Itunes logo.. Ik heb Itunes al verwijderd en opnieuw genstalleerd. Geen oplossing. Versie 1.13 en versie 1.14 allebei dezelfde foutmelding.

Aargh. Ik heb iets gelezen op het forum over indepedence. Wel gedownload, maar hoe zet je dat progje erop? Hij staat nu op mijn windhoos pc maar de extensie .dmg zegt mij niks.

Ik word er gek van. Help!!!
Extensie .dmg is voor OSX, Google had daar geen moeite mee.....
  #9  
Oud 19 March 2008, 18:08
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Berichten: 5
Standaard

ik weet echt heel weinig van computers, ik hoop dat iemand mij dit kan uitleggen op een manier dat mensen met een iq onder de 20 het ook begrijpen, zoals ik, maar toch bedankt
  #10  
Oud 19 March 2008, 18:39
dureappel's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 17
Stuur een bericht via MSN naar dureappel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter_1 Bekijk bericht
Extensie .dmg is voor OSX, Google had daar geen moeite mee.....
Oke, terecht punt, maar er is dus van Idependence geen Windhoos versie....
Of een andere prog die mijn geliefde Ihone weer werkend krijgt?
  #11  
Oud 19 March 2008, 20:43
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dureappel Bekijk bericht
Oke, terecht punt, maar er is dus van Idependence geen Windhoos versie....
Of een andere prog die mijn geliefde Ihone weer werkend krijgt?
Ik weet niet of dit je kan helpen, maar je weet maar nooit. Ik las het ook maar ergens :

'You basically hold home and sleep for 25 secs, the phone should reboot, then wait a bit on the yellow triangle, then power off. So I changed USB ports, powered on, and opened iTunes, and now it's restoring!'
  #12  
Oud 7 April 2008, 02:01
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 10
Standaard

Kan iemand mij helpen!

Als ik een ringtone upload via ibrickr dan zie hem vervolgens nergens in mijn iphone??
  #13  
Oud 7 April 2008, 02:01
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 10
Standaard

ik gebruik 1.1.4
  #14  
Oud 8 April 2008, 12:35
Micronics's schermafbeelding
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 58
Standaard

Misschien even opnieuw opstarten na het installeren van de fix? Werkte bij mij iig wel.

ik heb een US16GB, open gemaakt met Ziphone en deze fix gedraait om iBrickr te kunnen gebruiken. iBrickr converteerd de files en zou ze moeten uploaden (wat bij mij dan weer niet werkt..) en slaat een copy van de gekopieerde bestanden op in de iBrickr Directory. Als je deze bestanden omnoemt naar *.m4r en er op klikt dan opent hij ze in iTunes. Van daar uit kun je ze dan gewoon syncen.

Laatst gewijzigd door Micronics; 8 April 2008 om 13:16. Reden: betere uitleg
  #15  
Oud 27 April 2008, 20:08
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Berichten: 2
Standaard

Je moet idd opnieuw opstarten; dan werkt iBrickr wel. Bedankt
  #16  
Oud 27 April 2008, 20:55
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Lightbulb

Ik had een soorgelijk probleem maar heb eht zo opgelost:

- Gerestored naar 1.1.4 via itunes in DFU mode (shift + herstel)
- dan krijg je soms nog steds het zelfe scherm maakt niet uit.
- Ziphoe 3.0 Gedownload via http://ziphone.org
- Do It All gedrukt en hij deed het.


Veel succes,

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dureappel Bekijk bericht
Hoi Cougar en This,

ik heb dus exact hetzelfde probleem. Ik heb nu twee keer geprobeerd te restoren met I-Tunes 7.6..Maar helaas zonder resultaat. Hij blijft dezelfde foutmelding geven, dus 1011 en in beeld op de Iphone jet stekker logootje met Itunes logo.. Ik heb Itunes al verwijderd en opnieuw genstalleerd. Geen oplossing. Versie 1.13 en versie 1.14 allebei dezelfde foutmelding.

Aargh. Ik heb iets gelezen op het forum over indepedence. Wel gedownload, maar hoe zet je dat progje erop? Hij staat nu op mijn windhoos pc maar de extensie .dmg zegt mij niks.

Ik word er gek van. Help!!!
__________________
iPod Touch 4G 32GB White | Live each day as it would be your last
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met ibrickr ugene Archief 6 24 May 2008 11:00
Windows: Ibrickr werkt niet meer M-To-D-I Desktop-applicaties 1 29 December 2007 16:36
Batterij icoon veranderen, niet met ibrickr superzemie Archief 2 25 December 2007 14:29
Problemen met iBrickr Alataby Archief 6 23 October 2007 00:38
Probleem met ibrickr 0.91 ugene Archief 4 20 October 2007 23:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:51.