Iphonebrowser

Iphonebrowser discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb je niet nodig zeker? Het heeft te maken met je DLL's vermoed ik.....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 19-06-08, 19:34
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 322
Standaard

Heb je niet nodig zeker?
Het heeft te maken met je DLL's vermoed ik..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19-06-08, 19:36
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

Moet ik nog wat doen als het is geinstalleert of gaat alles van zelf ?

En weet iemand ook wat er nou miss is waardoor ik die error krijg :S
  #23  
Oud 19-06-08, 19:46
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

Btw moet mijn simkaart ook in de iphone zitten als ik het wel doen ?
  #24  
Oud 19-06-08, 21:46
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

Ik probeerde daarnet dus Sp 2 te downloaden
hij was bijna klaartoen kwam dit

Kan windows XP service pack 2 niet installeren

De productcode die is gebruikt om microsoft windows te installeren is mogelijk niet geldig. voor meer informatie over dit foutbericht en stappen om dit probleem op te lossen, kunt u de website www.howtotell.com bezoeken.


Is het echt nodig om die error te voorkomen ?

We kan me iets duidelijker maken want wil me iphone heel graag weer gebruiken
  #25  
Oud 19-06-08, 21:50
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

en als ik het wilopen krijg ik een schermpje in beeld programma reageert niet

Make sure you have BSD Subsystems OpenSSH and services installed!!!!

Moet ik dat op mijn iphone hebben geinstalleert ?

Laatst gewijzigd door Hoppieee; 19-06-08 om 21:59.
  #26  
Oud 19-06-08, 22:02
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

ook krijg ik deze fout als ik het op me andere pc doe

Kan de toepassing niet juist instialiseren )0x0000135) klik op ok om de toepassing te beijdingen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphonebrowser? Ixaa Archief 1 14-06-09 23:02
Iphonebrowser help .... racekonijn Desktop-applicaties 1 15-01-09 14:53
iPhoneBrowser john wings iPhone algemeen 4 22-07-08 22:33
iphonebrowser rtzz Archief 3 16-07-08 02:47
Windows: Iphonebrowser daanhegman Desktop-applicaties 5 30-03-08 13:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:27.