WINscp vraagje

WINscp vraagje discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik wil heel graag de Neerlandsche taal op mijn iPhone krijgen. Hiervoor heb ik WinSCP gedownload..maar.... Mijn iPhone zit op wireless en mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 December 2007, 11:20
Luque's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Amersfoort
Berichten: 46
Standaard WINscp vraagje

Beste mensen,

Ik wil heel graag de Neerlandsche taal op mijn iPhone krijgen. Hiervoor heb ik WinSCP gedownload..maar....

Mijn iPhone zit op wireless en mijn pc zit met een draadje aan het interweb gekoppeld, nu kan ik dus geen verbinding maken met WinSCP omdat de IP's niet in dezelfde range zitten en kom ik niet in mijn iPhone.

Is er een manier waarop dit wel kan met deze verbindingen? Of MOET je allebei de apparaten op dezelfde wireless hebben?

Tnx!

EDIT: HET IS DUS NIET CYBERDUCK MAAR WINSCP! TITELCHANGE? BEDANKT!

Laatst gewijzigd door Luque; 14 December 2007 om 11:22.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 December 2007, 11:28
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Hier staat misschien wat bruikbaars

https://forum.iculture.nl/f14/i...6-win-scp.html

Laatst gewijzigd door MacFoxx; 14 December 2007 om 11:31. Reden: wat gezocht via zoekfunctie
  #3  
Oud 14 December 2007, 11:46
Luque's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Amersfoort
Berichten: 46
Standaard

heb het even doorgelezen maar daar staat het andwoord niet tussen. Mijn vraag is echt of je allebei op de Wi-Fi moet zitten of dat het ook kan met de iPhone op de Wi-Fi en de pc met een draadje..
  #4  
Oud 14 December 2007, 12:32
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Je hoeft je pc niet op Wi-Fi te zetten, wel de iPhone. Als ze allebei maar verbonden zijn met een router.

Krijg je een error dan met het connecten via WINSCP?
  #5  
Oud 14 December 2007, 13:01
Luque's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Amersfoort
Berichten: 46
Standaard

ah, nee ze zijn dus neit allebei verbonden met een router. pc zit rechtstreeks op het netwerk, iphone via wireless. dan maar de pc ook op wireless zien te krijgen en dan nog is proberen.
  #6  
Oud 14 December 2007, 13:04
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: A'foort
Berichten: 94
Standaard

Waar komt die wireless vandaan dan? Van de buren misschien?
  #7  
Oud 14 December 2007, 13:09
Luque's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Amersfoort
Berichten: 46
Standaard

ja wireless is van de buren ja haha! maar goed, ik heb nog zo'n wireless stick liggen voor in mn pc. dan zou het wel moeten werken toch? want dan zitten ze op dezelfde router..
  #8  
Oud 14 December 2007, 18:18
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: A'foort
Berichten: 94
Standaard

Nou dat is natuurlijk niet zo goed, want nu zitten je ipadressen niet in dezelfde range. Ze moeten bijvoorbeeld allebei (pc en iphone) in de range 192.168.1.xxx zitten.
Met een aansluiting op dezelfde router zou het inderdaad moeten werken.
  #9  
Oud 15 December 2007, 16:04
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Bij een router heeft bijvoorbeeld mijn PC 192.168.1.1
en mijn iPhone 192.168.1.10
WinSCP verbind dan via je router, 2 verschillende netwerken is net alsof je gaat proberen op een wireless aparaat te komen die ergens in duitsland staat
  #10  
Oud 16 December 2007, 11:44
Luque's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Amersfoort
Berichten: 46
Standaard

jpe bedankt mensen, het is gelukt. lappie en iphone op dezelfde router er het werkt als een zonnetje! Leuk joh zo'n nederlande iphone
  #11  
Oud 20 January 2008, 17:37
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

t gaat ook met pc zonder Wi-Fi, k heb in de muur bij de telenet modem gewoon een router gestoken, en kan met pc winscp, sftp server, samba server, file share alles gaat.
  #12  
Oud 20 January 2008, 20:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: ede
Berichten: 56
Standaard

Ik heb de iphone 2 weken en heb ook verbinding via linksys van de buren (weet niet welke buren) maar wil winscp proberen maar gaat niet vul de ipadress wel maar geeft aan network error wat kan ik doen om dit tegaan fixxen heb wel shh op mijn iphene + 1.1.2 erop.
  #13  
Oud 20 January 2008, 20:40
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

goede vraag, k gok da t nie zal gaan met de Wi-Fi van je buren, je ip adres is van je iphone, te zien met netservices (via installer waar je ook ssh aan en uit kunt zetten)
username is root, paswoord is alpine, port 22, scp selectie en als login nie lukt na 5x proberen, dan zal t niet werken via de Wi-Fi van je buren.
  #14  
Oud 20 January 2008, 20:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: ede
Berichten: 56
Standaard

ik dacht dat de ip adress van mijn buren waren zo dat ik ook de winscp kon gebruiken dus helaas gaat dat niet door wat kan ik nog meer doen om een verbinding krijgen via mijn iphone & pc?
  #15  
Oud 20 January 2008, 21:18
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

een Wi-Fi kaartje in je pc steken, of een draadloze router tussen je pc en modem (zo heb k t ook hier) steken.
  #16  
Oud 27 February 2008, 20:03
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2008
Berichten: 2
Standaard winscp

Door wat spelletjes te installeren is mijn homepage vol,ik kan nog niet scrollen.Summerboard had ik nog niet geinstalleerd.Nu moet ik dus een paar icoontjes verwijderen van mijn homepage, zodat de installer icoon weer te voorschijn komt.
Ik open dus winscp op mijn draadloze laptop en via Wi-Fi kom ik dan in de bestanden van mijn Iphone????
  #17  
Oud 28 February 2008, 13:26
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Han Smid Bekijk bericht
Door wat spelletjes te installeren is mijn homepage vol,ik kan nog niet scrollen.Summerboard had ik nog niet geinstalleerd.Nu moet ik dus een paar icoontjes verwijderen van mijn homepage, zodat de installer icoon weer te voorschijn komt.
Ik open dus winscp op mijn draadloze laptop en via Wi-Fi kom ik dan in de bestanden van mijn Iphone????
Ja [text to short blabla]
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
WinSCP. Rammin Archief 1 8 November 2009 20:02
winscp forcebackje Archief 3 19 July 2008 20:52
WinSCP stijnjasper Archief 3 15 July 2008 02:36
winscp ronin Unlock [archief] 2 17 January 2008 17:32
WinSCP iFonzie Archief 5 29 November 2007 23:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:54.