Bedien je Mac op afstand met iSofa

Bedien je Mac op afstand met iSofa discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) iSofa is een applicatie waarmee je je Mac vanaf je iPhone kunt bedienen. Je hebt toegang tot iTunes , QuickTime, DVD Player en je bestanden. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 February 2008, 15:10
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.444
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Post Bedien je Mac op afstand met iSofa

iSofa is een applicatie waarmee je je Mac vanaf je iPhone kunt bedienen. Je hebt toegang tot iTunes, QuickTime, DVD Player en je bestanden. iSofa is geschikt voor Tiger en Leopard.

Lees verder over: Bedien je Mac op afstand met iSofa

Tag:
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 February 2008, 17:11
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 53
Standaard

Nice, wat is de source eigenlijk??

Oeps domme vraag. Laat maar

Laatst gewijzigd door lakes; 10 February 2008 om 17:49.
  #3  
Oud 12 February 2008, 17:13
Tyr Tyr is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 80
Standaard

Ik gebruikte Remote buddy, maar ga deze zeker een keertje proberen.
  #4  
Oud 12 February 2008, 20:30
Tyr Tyr is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 80
Standaard iSofa : ervaringen ?

Heeft er iemand iSofa al geprobeerd ? Gebruik momenteel Remote Buddy (trial) om men mac mini die aan de tv hangt te besturen, maar iSofa lijkt me een goed en gratis alternatief.
  #5  
Oud 13 February 2008, 07:50
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja die iSofa werkt echt heel goed met de iMac die ik heb ;-)
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #6  
Oud 13 February 2008, 23:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 3
Standaard

hopelijk werkt dit zal morgens eens uittesten
  #7  
Oud 16 February 2008, 01:35
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik begrijp niet echt wat ik ermee moet, die iSofa...
Ik heb hem genstalleerd op mn Mac, maar verdere stappen over hoe ik de applicatie moet laten werken vind ik helaas niet.
Iemand die me kan helpen?
  #8  
Oud 17 February 2008, 12:05
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 62
Standaard

spijtig, safari kan de server niet vinden
  #9  
Oud 17 February 2008, 14:19
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Het Samtje, hij doet het hier wel.

Heb je 'm al?
  #10  
Oud 17 February 2008, 16:37
» iPhone 3G 8GB  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 9
Standaard

Leuk progje. Vergeet niet port forwarding in te stellen als je een router hebt. Poort 9999. Verder kun je I-sofa na installatie gewoon bereiken door naar het IP-adres van je MAC in Safari te gaan. http://192.169.1.4:9999 bijvoorbeeld.

En als je het echt mooi wilt doen, zorg je ervoor dat je MAC een vast IPadres krijgt toegewezen van de router. Vervolgens kun je overal je ISofa gebruiken!


Gr.


Wout
  #11  
Oud 17 February 2008, 18:36
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Ziet er goed uit, gebruikte remote buddy maar kan wel is zijn dat het deze gaat worden.

Eerst is even rustig alles nakijken en uitproberen.

bedankt voor weer een mooie tip van een programma
  #12  
Oud 19 February 2008, 18:23
bob-art's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar bob-art
Standaard

Waar vind ik een gebruiksaanwijzing die mijn stap voor stap vertelt wat ik moet doen?
  #13  
Oud 19 February 2008, 18:29
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Die is er niet
Als je isofa hebt geinstalleerd op je mac Dan in je iphone browser naar het ip adres van je mac gaan met achter de getallen nog een :9999
De rest wijst zichzelf
  #14  
Oud 20 February 2008, 02:38
1B1 1B1 is offline
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Vleuten
Berichten: 88
Standaard

Hou het hier nog maar even op Remote Buddy werkt goed
  #15  
Oud 20 February 2008, 02:51
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.269
Standaard

we hebben toch al vnc op de iphone? darmee kan ik elke computer vanaf de bank besturen
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #16  
Oud 4 March 2008, 01:27
bob-art's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 28
Stuur een bericht via Skype™ naar bob-art
Standaard

Dat :9999 dat Michael schreef aakte mij wakker. In de aankondiging van 12 februari staat :999/ en dat werkt niet. Zeker niet om dat ik in eerste instantie de : en de / omgewisseld had.
Nu werkt het mar wat ik er aan heb is mij nog niet duidelijk want als ik iTunes aanzet zit ik al aan mijn bureau en gaat het met de muis sneller. Ik kan nu wel vanaf de bank beneden vast iTunes aanzetten zodat ik als ik boven in mijn kamer kom de muziek al aan staat.
  #17  
Oud 4 March 2008, 10:39
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
we hebben toch al vnc op de iphone? darmee kan ik elke computer vanaf de bank besturen
VNCea werkt niet als je 2 monitoren hebt met hoge resolutie.
  #18  
Oud 10 March 2008, 15:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Berichten: 1
Standaard

Elke keer als ik m'n Mac opnieuw opstart doet iSofa het niet. Als ik het opnieuw installeer weer wel.
Hoe kan dit? Doe ik iets verkeerd?

Laatst gewijzigd door Thom Bouman; 10 March 2008 om 15:47.
  #19  
Oud 19 April 2008, 17:31
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 March 2008
Locatie: Almere
Berichten: 3
Standaard

Weet iemand hoe het komt dat ik een foutmelding krijg van Safari wanneer ik op afstand (dus niet via Wi-Fi) gebruik wil maken van Remote Buddy? Ik heb wel een T-Mobile internetabbo van 9,95 maar klaarblijkelijk loopt er toch iets mis. Wanneer ik op Wi-Fi zit dan werkt het super! Misschien ga ik zelfs na de trial de betaalde afnemen.
__________________
---
"Here I sit and hesitate, shall I shit or masturbate"
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Applicatie om op afstand bij je Itunes Libary te komen(MAC) robeminem iTunes 0 7 March 2011 14:14
Ipod bedien met Iphone Ramniv iPhone Apps 1 17 May 2010 00:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:25.