muziek syncen , maar hoe

muziek syncen , maar hoe discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een vraagje (weet niet wat ik fout doe) over de muziek op me Iphone 4 zetten. Als ik me muziek wil syncen kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 January 2012, 13:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard muziek syncen , maar hoe

Ik heb een vraagje (weet niet wat ik fout doe) over de muziek op me Iphone 4 zetten.

Als ik me muziek wil syncen kan dat gewoon.Alleen ik wil verder niets syncen.
Nu heb ik alles uitgevinkt staan zoals me programma's en dergelijke.

Maar als ik dan wil gaan syncen , vraagt ie toch om sommige programma's te verwijderen.

Wat doe ik fout?
Ik heb de zoekfunctie al gebruikt ,maar geen antwoord op me vraag gevonden.

Dus in het kort.
Wil me muziek op me telefoon zetten zonder iets anders te syncroniseren.Dat staat ook allemaal uit , maar Itunes wil toch programma's verwijderen.

- Hoe kan ik dat doen dat ie alleen me muziek doet.
- Is er desnoods een ander programma voor?Ik heb Mediamonkey al geprobeerd maar die accepteerd geen Iphone 4.
Als je in dat programma naar instellen gaat zie je alleen een Iphone 3 en Ipod.Ga je zoeken naar een plugin ,kun je die niet vinden omdat ie zegt het al standaard te kunnen.
Maar dat blijkt dus niet te kunnen.

Of ik doe echt iets fout

Laatst gewijzigd door polopeer; 29 January 2012 om 14:09.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 January 2012, 20:17
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.975
Standaard

Gaat het soms om illegaal verkregen software?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #3  
Oud 29 January 2012, 21:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Nee is van een ander account die ik niet meer gebruik.
Daar zat een click and buy account op en daar heb ik een aanvaring mee gehad omdat ze afschreven zonder dat ik bestelde.Uit voorzorg is die dus geblokkeerd.
Dus een nieuwe aangemaakt en die zet ie dan niet mee over omdat het niet gekocht is via dat account.
  #4  
Oud 30 January 2012, 02:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

38x gelezen en niemand die me aan een antwoord kan helpen?

Zoals hierboven verwacht werd gaat het niet om iligale praktijken.
Dan had ik het niet hier gevraagd.Ga niet een ban riskeren.
Heb zelfs me jailbreak eraf gehaald.Deed er toch niks mee.

Mocht een een programma zijn dat ik via de root erin kan komen bijv is ook goed.
Mits er een goede uitleg bij zit.
Me telefoon laten crashen is ook niks.
  #5  
Oud 30 January 2012, 08:08
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.975
Standaard

Die oude account ook machtigen op je PC/Mac en Aankopen overzetten misschien?
  #6  
Oud 30 January 2012, 08:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Zoals ik hierboven al gemeld heb , heb ik geen toegang tot dat account omdat die geblokkeerd is.
Inloggen kan dus niet omdat te doen.

Die optie had ik ook al bedacht
  #7  
Oud 30 January 2012, 10:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 140
Standaard

Wanneer je googelt op m4p naar mp3 kom je er ook niet? Daarna kun je de mp3's weer importeren in iTunes.
  #8  
Oud 30 January 2012, 13:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door febe Bekijk bericht
Wanneer je googelt op m4p naar mp3 kom je er ook niet? Daarna kun je de mp3's weer importeren in iTunes.
Als je het verhaal even goed leest kun je zien dat ik Itunes niet kan gebruiken.
Het heeft niks met het converten van muziek te maken.

Ik wil me programma's niet kwijt raken.
Ik zoek dus eventueel een ander programma waar het mee kan of een andere manier.
  #9  
Oud 30 January 2012, 14:34
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 592
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Sharepod
__________________
iMac 27" i5 iPhone 8 64gb iPad 3 wi-fi 16gb
  #10  
Oud 30 January 2012, 14:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokkie44 Bekijk bericht
Sharepod
Programma gedownload.
Muziek toegevoegd en dan copy to ipod maar de nummers zijn nergens te vinden op de telefoon.

Werkt die wel met een Iphone 4?
  #11  
Oud 30 January 2012, 15:00
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 592
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door polopeer Bekijk bericht
Programma gedownload.
Muziek toegevoegd en dan copy to ipod maar de nummers zijn nergens te vinden op de telefoon.

Werkt die wel met een Iphone 4?
Ja, is mij ook gelukt, wel even de handleiding lezen.

  #12  
Oud 30 January 2012, 16:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Heb de handleiding gelezen en ben net zo ver als jij:



Maar toch geen muziek op de telefoon.
  #13  
Oud 1 February 2012, 17:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Helaas lukt het met sharepod ook niet.
Je zegt in de topic dat het je lukt via sharepod en via de pm zeg je dat je alleen Itunes gebruikt.
Ik heb verder gezocht op internet en sharepod werkt niet met Iphone 4
  #14  
Oud 3 February 2012, 12:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Is er niemand die me kan helpen met een tip?

Heb Apple gebeld maar die helpen je niet.Die zeggen dat je Itunes MOET gebruiken en contact met leggen met click and buy.
Daar wil ik dus niks mee te maken hebben.
Die oplichtfirma ben ik klaar mee.

Ben niet de enigste die problemen heeft gehad met C&B blijkt wel op internet
  #15  
Oud 13 February 2012, 21:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Een aantal weken verder maar is er echt niemand die hier antwoord op heeft?

Er zijn toch veel specialisten hier?
Lijkt me sterk dat niemand me kan helpen.
  #16  
Oud 14 February 2012, 00:12
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door polopeer Bekijk bericht
Is er niemand die me kan helpen met een tip?

Heb Apple gebeld maar die helpen je niet.Die zeggen dat je Itunes MOET gebruiken en contact met leggen met click and buy.
Daar wil ik dus niks mee te maken hebben.
Die oplichtfirma ben ik klaar mee.

Ben niet de enigste die problemen heeft gehad met C&B blijkt wel op internet
Ik snap niet waarom ge u account nie kan gebruiken waar ge alles mee gekocht hebt? Oke, je hebt problemen gehad mee click&buy maar dat kan je toch weg werken ofzo (ik heb der wel geen ervaring mee mee die vodden). Ik heb gewoon een account jaren geleden al aangemaakt en mijn visa kaart nr enzo ingegeven en de laatste tijd koop ik in de winkel itunes kaarten en geef de code in bij inwisselen.

Der moet toch gewoon een mogelijkheid zijn dat ge u account kan blijven gebruiken en dat click en dingens nikske meer kan doen dan?

Ik ben het nie zeker wat ik nu ga zeggen dus ik kan fout zijn in mijne uitleg nu maar ik meende dat als je een ander account hebt en dan wil gaan synchen je je andere boeltje gewoon kwijt bent, alles wat je origineel hebt gekocht ben je meende ik allemaal kwijt (maar ik kan mis zijn). Mss dat de reden is waarom deze zegt van programma's verwijderen? Dat als je dit doet mss je apps enzo opeens foetsie zijn en je ze allemaal opnieuw met je nieuwe account moet herkopen?

Tis maar proberen helpen ik doe want ik ben nie volledig mee .
  #17  
Oud 14 February 2012, 00:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Als je met je ene account iets gekocht hebt , kun je het niet overzetten naar een 2e.

Ik heb contact gehad maar omdat het dermate hoog opgelopen was word ie niet gedeblokkeerd.

Maar dat zou ik ook niet eens meer willen.
Met me huidige acc heb ik ook dingen gekocht dus zou ik die ook niet kunnen syncen.
Ik moet gewoon iets hebben om me muziek op me telefoon te zetten
  #18  
Oud 14 February 2012, 13:17
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Je zou Spotify kunnen gebruiken om muziek op je iPhone te kunnen krijgen. Al zal je vroeg of laat toch problemen krijgen met de apps die je via dat oude account hebt gekocht. Zowel bij updaten, synchroniseren of herstellen moet je het kunnen autoriseren..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Muziek opzetten zonder te syncen iOzan Muziek, foto & video 0 23 March 2011 19:31
Muziek syncen lukt niet. Eirick iTunes 4 17 February 2011 22:18
Windows: iTunes 10 blijft maar syncen.... Cateye iTunes 0 7 September 2010 22:25
Na syncen van muziek en films staat muziek niet op iphone. Master_J iTunes 2 10 October 2009 15:38
Programma's maar 1 kant op syncen ? alwins iTunes 3 26 July 2008 11:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:59.