back up lukt niet?

back up lukt niet? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Morgen wordt mijn Iphone opgehaald voor reparatie. Ik wil graag een back up maken. Als ik op internet zoek staat overal dat ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 May 2012, 08:31
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 5
Standaard back up lukt niet?

Hallo allemaal,

Morgen wordt mijn Iphone opgehaald voor reparatie. Ik wil graag een back up maken. Als ik op internet zoek staat overal dat ik met mijn rechter muisknop op het apparaat moet klikken als ik hem in de linker balk bij Itunes zie, en dat ik dan moet klikken op maak reservekopie.

Echter deze keuze heb ik niet! Ik heb wel in het hoofdmenu gekozen maak reservekopie, als ik bij voorkeuren kijk bij Itunes zie ik ook dat er een back up is gemaakt, maar ik zie nergens hoe ik hem terug moet zetten als ik mijn telefoon terug krijg.

En dan nog iets, moet ik what's app helemaal verwijderen als ik niet wil dat men berichten ontvangt? Of krijg ik geen berichten meer als mijn sim kaart eruit is?

Ik vraag me af of het goed gaat, verbaasd me niks als ik alles kwijt ben als ik mijn eigen iphone weer terug heb...

Ik vraag me al af of ik alles op dat leentoestel krijg, qua contacten enzo.

Ik hoor t wel....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 May 2012, 08:42
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.891
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wupzie Bekijk bericht

Morgen wordt mijn Iphone opgehaald voor reparatie. Ik wil graag een back up maken. Als ik op internet zoek staat overal dat ik met mijn rechter muisknop op het apparaat moet klikken als ik hem in de linker balk bij Itunes zie, en dat ik dan moet klikken op maak reservekopie.

Echter deze keuze heb ik niet!
Dat betekent dat de een of andere crapware de iTunes backup functie uitgezet heeft. Download "BackOff" om deze functie weer aan te zetten:

Vergelijk BackOff (Mac) met BackOff, BlackBerry Desktop Manager, Mac App Store - Softonic

Of geef in een Terminal het onderstaande commando in:

defaults
Code:
write com.apple.iTunes AutomaticDeviceBackupsDisabled -bool false
Sluit iTunes af alvoerens een van die oefeningen te doen. Succes gewenst
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 24 May 2012, 08:53
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 5
Standaard

Ok! Nooit van gehoord. Ik ga t straks meteen uitproberen! Ik heb n MacBook, neem aan dat dat niks uitmaakt?

Ik vond t al gek!

Bedankt!
  #4  
Oud 24 May 2012, 09:03
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.891
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wupzie Bekijk bericht
Ik ga t straks meteen uitproberen! Ik heb n MacBook, neem aan dat dat niks uitmaakt?
Nee, het maakt niet uit of je een MacBook hebt, OS X is OS X

De vroegere Cydia tweak "Wi-Fi Sync" had een appje dat op de Mac draaide en de iTunes backup functie uitzette. Maar er zijn nog "tooltjes" die dat durven doen
  #5  
Oud 24 May 2012, 17:43
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 5
Standaard

Hij doet het! Eerst niet, maar daarna op de een of andere manier wel. Bedankt!
  #6  
Oud 24 May 2012, 17:58
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.891
Standaard

Ja, het duurt heel even voor het proces "iTunes Helper" begrepen heeft dat er weer backups kunnen gemaakt worden

Succes verder
  #7  
Oud 24 May 2012, 18:05
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 5
Standaard

Wat ik nu aan het zoeken ben, kan ik Apps met een wachtwoord beveiligen? Zoals whatsapp en mijn foto's? Facebook kan ik uitloggen, maar de rest niet.... Ik mag geen code op de foon zetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Back-up iTunes niet terug te zetten mariameerdijk iTunes 0 25 February 2012 19:06
Windows: Back-up terugzetten van 4.1 naar 4.3.1 lukt niet sefsz iTunes 0 4 April 2011 14:23
telefoonnummers back uppen (niet synchroniseren) Comar iTunes 0 28 December 2010 19:22
Back panel/achterkantje/ back cover vervangen Melle123 Koopinformatie Nederland 1 20 May 2010 16:50
back up terugplaatsen met toegangscode lukt niet Van3 Archief 2 2 May 2010 21:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:31.