1 iPad, 1 iPhone, 1 account maar nu?

1 iPad, 1 iPhone, 1 account maar nu? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb het volgende probleem: ik heb 1 iTunes account, daarop heb ik mijn iPad aangesloten en gesynced. Nu heb ik een iPhone en deze ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 October 2012, 22:44
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2009
Berichten: 9
Standaard 1 iPad, 1 iPhone, 1 account maar nu?

Ik heb het volgende probleem:
ik heb 1 iTunes account, daarop heb ik mijn iPad aangesloten en gesynced.
Nu heb ik een iPhone en deze geactiveerd zonder aan de pc te hebben gehangen maar wel met het zelfde appleID als de ipad.
Als ik nu mijn iPhone aan de pc aansluit dan krijg ik de
keuze: reservekopie (van iPad) terugzetten of als nieuwe iPhone instellen.

Is er een mogelijkheid dat ik de iPhone gewoon aan de pc kan aansluiten zonder dat ik deze helemaal opnieuw moet instellen?

Alvast bedankt!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 October 2012, 22:51
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2012
Berichten: 44
Standaard 1 ipad, 1 iphone

Hallo

Wil je wat je op je ipad heb ook op je iphone?
Dan moet je hem gewoon synchroniseren je kan ook
aanvinken wat je wel en niet wil.
Maar als je dat niet wil moet je hem gewoon als
nieuwe instellen.
  #3  
Oud 17 October 2012, 22:35
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2009
Berichten: 9
Standaard

Wat ik wil is eigenlijk wat er nu op de iPad staat moet daarop blijven maar wat op de iPhone staat moet er ook op blijven. Het enige wat ik wil is dat als ik mijn iPhone aansluit op mijn pc ik dan ook de normale dingen kan doen zoals reservekopie maken, apps syncen enz.

Maar het is nu dus zo dat als ik mijn iPhone aansluit ik de optie krijg; reservekopie van iPad terugzetten of installeren als nieuwe iPhone.

Ik snap niet waarom dat gebeurd; ik heb de iPhone en de iPad met het zelfde account genstalleerd, welliswaar de iPhone OTA maar dat zou toch eigenlijk niks moeten uitmaken?

Alvast bedankt voor je reactie.
  #4  
Oud 28 November 2012, 22:01
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2012
Berichten: 33
Standaard

Denk dat je dit kunt oplossen door reserve copie via ICloud te maken. Dus los van je PC en I Tunes. Doe dit voor zowel je IPad als je IPhone.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone + iPad zelfde iTunes account maar geen games delen Devbizz iTunes 2 8 July 2011 19:12
Na KPNmail account en Hotmail account nu ook UPC mail account instellen op iPhone Araucaria iPhone algemeen 1 25 March 2011 09:41
iPad kan maar met 1 account mail verzenden ? ceesboersen iPad algemeen 2 13 August 2010 23:46
Amerikaanse Appstore maar Belgische account (iPad) GM1234 iPad Apps 3 20 April 2010 23:41
Gratis account, maar wil nu wel iets kopen in de Store! RioolDokter Archief 1 3 June 2009 20:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:05.