Overstappen naar MAC

Overstappen naar MAC discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds kort heb ik een mac waar ik ook graag mn iphone mee zou willen syncen. Alle data die er nu op staat is echter ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 May 2008, 19:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 21
Standaard Overstappen naar MAC

Sinds kort heb ik een mac waar ik ook graag mn iphone mee zou willen syncen. Alle data die er nu op staat is echter via mijn oude pc (itunes) erop gezet. Weet iemand hoe ik de boel (dus itunes) kan overhevelen naar mn mac?
Bij voorbaat dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 May 2008, 19:33
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je kan met idemocracy3.0 een backup maken van je iphone en die er weer opzetten later als je gesynct hebt met je Mac. iDemocracy kan je hier downloaden idemocracy - Google Code
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 15 May 2008, 19:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 21
Standaard

oke dankje wel. moet ik wel mn hele libary van itunes opnieuw erin zetten? hoe zit het met de calander? verstuurd de iphone de data naar de mac en synct hiermee in de toekomst?
  #4  
Oud 19 May 2008, 17:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 36
Standaard

Blijkbaar is iDemocracy nog enkel te downloaden voor de Leopard versie?

Is er nog een 10.4 versie beschikbaar ergens op het net.
Ik vind et zelf niet direct terug ???
  #5  
Oud 19 May 2008, 18:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 47
Standaard

@Holaa:
Je muziek en calender moet je ook overzetten. Als je een Draagbare HD hebt kun je je muziekbibliotheek exporteren er naartoe en dan daarna importeren op je mac. Anders probeer je het met de trial versie van dotmac, daar krijg je internet storage bij, en zit standaard bij elke nieuwe mac(yourfilelink.com is ook een optie).
Mvg,
FlorianG
__________________
Wazaaa! iPhone iPhone!!!!!!!!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
overstappen naar KPN marcel_k T-Mobile 7 28 August 2010 15:06
Overstappen naar T-Mobile B-ruil T-Mobile 3 15 May 2010 15:42
Nu al overstappen naar T-Mobile bverp T-Mobile 3 20 July 2008 14:45
overstappen naar een mac, goedkoper absrnd Chat en geruchten 18 21 May 2008 19:14
Mac OS X: iPhone en overstappen van windows naar mac erik127 iTunes 2 7 April 2008 15:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:56.