[TIP] Oplossing error 1011 melding iTunes (update 31 mei 2008)

[TIP] Oplossing error 1011 melding iTunes (update 31 mei 2008) discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Het probleem is dat je geen baseband meer hebt, Dus ook geen wifi ,bluetooth, imei ect ect. Dus je kan het wel proberen met bootneuter ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 23 September 2008, 15:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 38
Standaard

Het probleem is dat je geen baseband meer hebt, Dus ook geen Wi-Fi,bluetooth,imei ect ect.
Dus je kan het wel proberen met bootneuter maar die vind dan niks.

Nu heb ik op een ander forum gelezen dat je dan met ieraser ect aan de slag moet gaan maar dit is nog al een lastige proces om uit te voeren.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 23 September 2008, 15:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jelke Bekijk bericht
Het probleem is dat je geen baseband meer hebt, Dus ook geen Wi-Fi,bluetooth,imei ect ect.
Dus je kan het wel proberen met bootneuter maar die vind dan niks.

Nu heb ik op een ander forum gelezen dat je dan met ieraser ect aan de slag moet gaan maar dit is nog al een lastige proces om uit te voeren.
het is idd zo dat ik geen imei, Wi-Fi of bluetooth heb. Heb zojuist alleen een jailbreak kunnen uitvoeren maar toestel vraagt nog steeds repai needed.

Iemand wellicht meer info over ieraser ? Hoe moet dat? Ik kan toch niks met de iphone dus kan het beter wel proberen...
Bedankt
  #143  
Oud 23 September 2008, 15:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
You have to go back to 2.1 and erase the baseband manually.
If you are on a mac you can make with the latest pwnage tool your own custom.
Use the expert mode and when you are at cydia setting you can put mobileterminal in the custom.
After finishing making the custom restore with it.

You also need:
secpack04.05.04
ieraser
bbupdater
diskaid

You can google them to find them.

Connect iphone to your mac and open diskaid.
Go to the root partition
The go to usr then bin and put the files secpack, bbupdater and ieraser in there.

Open mobileterminal on your phone
login as root password alpine

Give command
launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

After that
cd /usr/bin

Then
chmod +x ieraser
chmod +x bbupdater

Then
ieraser

There should be scrolling text over the iPhone, if not it is not working and you are problably stuck at waiting for data. If the text is scrolling repeat from ieraser 4/5 times

Then restore to 2.1 and you should be ok.
Bron: Hackint0sh - View Single Post - Error 1011 Important Information

Maar ik kom niet veder dan : Give command
launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
  #144  
Oud 23 September 2008, 15:18
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zuhoor Bekijk bericht
het is idd zo dat ik geen imei, Wi-Fi of bluetooth heb. Heb zojuist alleen een jailbreak kunnen uitvoeren maar toestel vraagt nog steeds repai needed.

Iemand wellicht meer info over ieraser ? Hoe moet dat? Ik kan toch niks met de iphone dus kan het beter wel proberen...
Bedankt
heb je dit draadje al gelezen, misschien is het een oplossing?
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #145  
Oud 23 September 2008, 15:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
heb je dit draadje al gelezen, misschien is het een oplossing?
Had al geprobeerd toen iphone op 1.1.4 stond. kiphone reageerde niet ... :S


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jelke Bekijk bericht
Bron: Hackint0sh - View Single Post - Error 1011 Important Information

Maar ik kom niet veder dan : Give command
launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
Heb geen mac maar windows. Is daar ook een handleiding voor?
  #146  
Oud 23 September 2008, 15:52
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.882
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Hier een mogelijke fix...

How to Fix “Repair Needed” on the iPhone | The Daily Mac

Cheers...

Wally...
  #147  
Oud 13 October 2008, 13:49
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard

Ik ga ff de vriezer actie proberen.
Heb nog wel paar vragen over...
Nadat ik het uit vriezer heb gehaald en zo'n 4 dagen hebt laten liggen moet deze hersteld worden met 2.0 beta. Met welke iTunes moet ik dat doen? 7.7??

En herstellen naar 111, met welke iTunes moeti k dat doen? 7.5?
  #148  
Oud 13 October 2008, 15:27
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Je kunt alles doen met iTunes 7.5. Ook de 2.0 Beta kun je met 7.5 doen.
Niet hoger dan 7.6 want anders kun je 1.1.1 niet installeren.
  #149  
Oud 13 October 2008, 16:43
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Je kunt alles doen met iTunes 7.5. Ook de 2.0 Beta kun je met 7.5 doen.
Niet hoger dan 7.6 want anders kun je 1.1.1 niet installeren.
Thanks Controlsje,

Heb nog 1 vraag. Ik moet Ziphone gebruiken om iphone uit recovery te kicken. Hoe en wanneer moet ik dat doen?
Heb Ziphone geopend en zie nergens, zoals bij iLiberty+ , staan kick device out of restore mode. Moet ik dan gewoon op normaal mode klikken?

Kan ik overigens ook iLiberty gebruiken om iphone uit restore te kicken?
  #150  
Oud 15 October 2008, 03:00
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard

Heb geprobeerd zoals michael het had aangegeven maar kreeg iedere keer weer een error 1011 :S
is er geen andere manier om deze **t error eruit te krijgen?
Wordt er echt neit goed van... heb heel veel manier geprobeerd maar wil gewoon niet lukken....
iemand HELPPPP :S
  #151  
Oud 26 October 2008, 13:05
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Berichten: 44
Standaard

Leuke methode maar hij is niet echt goed voor je iphone....
In de iphone zit een lion/lipo accu, deze kunnen er niet tegen als ze volledig ontladen worden. De iphone firmware schakelt de iphone uit als de accu onder een bepaald voltage komt, maar door hem daarna in de vriezer te leggen trek je de accu onder dit critische punt.
Conclusie; niet doen tenzij het je aller, aller, aller laatste redmiddel is, en het liefst na afloop er een andere accu in (laten)zetten.
  #152  
Oud 10 November 2008, 02:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 39
Standaard

zou de nieuwe firmware 2.2 een oplossing kunnen zijn voor error 1011??
  #153  
Oud 13 August 2009, 01:02
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Hallo,

Zit ook met error 1011.. ga de iphone nu in de vriezer leggen.. iemand enige idee wat hier mee wordt bedoelt?

' Na het herstel kreeg ik niet meer de foutmelding 1011 maar 1015. Die heb ik eruit gekickt met ziphone " !?

Thanks,

Bart
  #154  
Oud 13 August 2009, 01:02
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 3
Standaard

het 'uitkicken' bedoel ik dan
  #155  
Oud 9 September 2009, 11:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 152
Standaard error code 1011 in itunes

Beste iphoneclub collega's,

Ik heb hier naast me een 1st gen iPhone liggen met onbekende firmware op. (zeker niet de allernieuwste). Hij is van men baas zen neefje en ik moet hem terug in orde zetten. Op het scherm zie ik niets staan, ik dacht dus batterij op en heb hem aan de pc gehangen via usb kabeltje. Na een tijd start itunes op en zegt die iphone in herstelmodus gevonden. Ik doe gewoon bijwerken zodat de nieuwste software er opkomt maar na een tijd zegt itunes error code 1011. ik krijg die ook precies niet uit DFU mode:s ik heb nochtans al meerdere keren power + home button ingehouden.
Ik krijg dus niets op het scherm. wat kan ik nog proberen?
  #156  
Oud 9 September 2009, 12:42
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrgoolie Bekijk bericht
Beste iphoneclub collega's,

Ik heb hier naast me een 1st gen iPhone liggen met onbekende firmware op. (zeker niet de allernieuwste). Hij is van men baas zen neefje en ik moet hem terug in orde zetten. Op het scherm zie ik niets staan, ik dacht dus batterij op en heb hem aan de pc gehangen via usb kabeltje. Na een tijd start itunes op en zegt die iphone in herstelmodus gevonden. Ik doe gewoon bijwerken zodat de nieuwste software er opkomt maar na een tijd zegt itunes error code 1011. ik krijg die ook precies niet uit DFU mode:s ik heb nochtans al meerdere keren power + home button ingehouden.
Ik krijg dus niets op het scherm. wat kan ik nog proberen?
Lees dit topic even door
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #157  
Oud 9 September 2009, 14:45
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 152
Standaard

Heb het topic doorgelezen, maar blijkbaar heb ik toch een iets ander probleem.
Ik krijg niets meer op men scherm? OOk al probeer ik gewone restore modus of DFU mode... normaal bij restore mode moet je toch iets op je scherm zien h?
Ik ben het nu eens aan het proberen met de custom 2.1 van michael...

grrr

met de custom fw 2.1 van michael krijg ik direct een error 1600...

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 9 September 2009 om 20:58. Reden: EDIT-functie gebruiken a.u.b.
  #158  
Oud 9 September 2009, 20:59
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrgoolie Bekijk bericht
met de custom fw 2.1 van michael krijg ik direct een error 1600...
Tip: even zoeken op het error-nummer Voor error 1600 kan je hier en/of hier terecht.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Orig iPhone wil niet meer , error 1011 Data iPhone algemeen 0 3 November 2009 17:56
Handleidingen:Oplossing error 1011 melding iTunes Michael Wiki - Handleidingen 5 23 September 2009 14:13
iTunes Error 1600 t/m 1604 Oplossing leavestone Jailbreak [archief] 99 15 March 2009 17:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:55.