Overzetten van iTunes-bibliotheken tussen computers

Overzetten van iTunes-bibliotheken tussen computers discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Situatie vorige computer: Weinig plaats op C: schijf, dus stond het overgrote deel van de bibliotheek op de D: schijf met nog een klein deel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 June 2015, 16:12
» iPod touch 64GB (v3)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2015
Berichten: 3
Standaard Overzetten van iTunes-bibliotheken tussen computers

Situatie vorige computer:
Weinig plaats op C: schijf, dus stond het overgrote deel van de bibliotheek op de D: schijf met nog een klein deel op de C: schijf

Nieuwe computer:
Geen plaats op C: (Windows) en D: (Recovery) schijf, dus alles moet op de E: schijf. Overzetten van het oude C: gedeelte geeft geen problemen, de volledige albumstructuur met alle titels wordt helemaal hersteld, maar de muziekbestanden die op de vroegere D: schijf stonden worden niet gevonden. Importeren van de D:/iTunes map naar de Automatisch toevoegen map helpt niet. Wat moet ik doen?

Paul
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 June 2015, 08:33
» iPod touch 64GB (v3)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2015
Berichten: 3
Standaard

Na een nachtje slapen probleem opgelost: ik heb de 2 bibliotheken samengevoegd en in de iTunes Music Library.xml met 2 zoek- en vervangopdrachten in Kladblok de paden aangepast naar de veranderde bestandslocaties
  #3  
Oud 6 June 2015, 14:08
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2014
Locatie: Eindhoven
Berichten: 113
Standaard

Hou er rekening mee dat alles wat in "iTunes Library.xml" staat, afgeleide informatie is. De bron is "iTunes Library.itl". Als je daarin een wijziging aanbrengt, zal de xml overschreven worden.
  #4  
Oud 7 June 2015, 15:03
» iPod touch 64GB (v3)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2015
Berichten: 3
Standaard

Dan zal ik voor de veiligheid maar eerst een kopie van de xml nemen voor ik iets aan de itl verander, anders kan ik terug opnieuw beginnen
Bedankt

Alhoewel als ik de datum van de itl bekijk dan zie ik dat die zich toch mooi aan de nieuwe situatie heeft aangepast.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iTunes synchroniseren 2 bibliotheken Stan13 iTunes 0 25 January 2014 17:52
Windows: 2 itunes Bibliotheken mabaelst iTunes 0 25 February 2013 19:40
Itunes met 2 bibliotheken synchroniseren? June. iTunes 3 30 November 2009 09:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:53.