Ik heb het gehad met MobileMe

Ik heb het gehad met MobileMe discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Was het eerst de mail die maar half zijn werk deed. Is het nu weer de agenda die vervelend doet. Als ik mijn agenda invul ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 July 2008, 13:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard Ik heb het gehad met MobileMe

Was het eerst de mail die maar half zijn werk deed. Is het nu weer de agenda die vervelend doet.

Als ik mijn agenda invul op MobileMe dan komt het op mijn iPhone in een kompleet verkeerde tijd te staan, namelijk de Amerikaanse pacific time en niet zoals in gesteld op mijn MobileMe en iPhone de Amsterdamse tijdzone. Verander ik het op mijn iphone naar de goed tijd dan zet MobileMe het in mijn agenda op MobileMe weer in de Pacific tijd.

Nog meer mensen met deze problemen?

Ik ben er een beetje klaar mee!!!!!!
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 July 2008, 13:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Yep , same here.
Je blijft configureren.
Probleem is alleen dat als het werkt, het programma wel compleet is. Ik heb helaas nog geen alternatief kunnen ontdekken. En dan denk ik met name aan de agenda
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #3  
Oud 27 July 2008, 13:21
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Laten we dan maar hopen dat Apple server problemen heeft en dat er aan gewerkt wordt want zo heb ik er echt geen zak aan.
  #4  
Oud 27 July 2008, 13:33
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.060
Standaard

Michael, hoe kan je Mobile.me (of de ehhhh oude) helemaal uitzetten/verwijderen op de Apple (leopard) computer.

Bij mij begint de "PC" van begin af aan te razen, terwijl mijn account verlopen is.
  #5  
Oud 27 July 2008, 13:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Naar anleiding van jullie verhaal vond ik op de iPhone onder
instellingen/mail,contacten, agenda, helemaal onderaan bij agenda de
tijdzoneondersteuning. Deze staat standaard "uiteraard" op Cupertino.
Ik weet het natuurlijk niet, maar misschien helpt het als je dit omzet naar Amsterdam.

Ben benieuwd.....
  #6  
Oud 27 July 2008, 14:28
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nou hoe simpel kan het zijn hahahaha Het werkt
Dank macron voor de tip.

Maar het blijft raar dat als je ergens Amsterdamse timezone instelt dat je dat ergens ander ook nog eens moet doen
  #7  
Oud 27 July 2008, 15:41
stig666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 78
Stuur een bericht via ICQ naar stig666 Stuur een bericht via MSN naar stig666
Standaard

hopelijk heb je een gratis 60 dagen abo
  #8  
Oud 28 July 2008, 08:27
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MCNO Bekijk bericht
Michael, hoe kan je Mobile.me (of de ehhhh oude) helemaal uitzetten/verwijderen op de Apple (leopard) computer.

Bij mij begint de "PC" van begin af aan te razen, terwijl mijn account verlopen is.
Bij systeemvoorkeuren kan je uitloggen uit mac.
  #9  
Oud 28 July 2008, 09:29
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Nou hoe simpel kan het zijn hahahaha Het werkt
Dank macron voor de tip.Maar het blijft raar dat als je ergens Amsterdamse timezone instelt dat je dat ergens ander ook nog eens moet doen
Bij mij staat die al op brussel vanaf ik 2.0 gebruik maar de laatste dagen werkt het toch niet meer zelle. Op mijn pc een kontakt bewerken en gaat nooit door naar mijn iphone , wel naar me.com. Met agenda hetzelfde.
  #10  
Oud 28 July 2008, 10:12
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

hier hetzelfde probleem. Niks geen push .....
Ik zie wel dat als de e-mails opgehaald worden, dat dan ook de agenda
wordt bijgewerkt. Misschien is "push" nog met vakantie
  #11  
Oud 28 July 2008, 12:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Op mijn iPhone telkens gezeur met het verzenden van e-mails. Dan geeft ie de melding 'smtp.me.com' onbereikbaar. Mateloos irritant. Ophalen gaat overigens wel prima, maar ik wil ook zorgeloos mails kunnen versturen zonder het 100 keer te moeten proberen. Want uiteindelijk werkt het wel.

Heeft iemand een oplossing, behalve een andere smtp server gebruiken?
  #12  
Oud 28 July 2008, 13:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

ik heb geen enkel probleem, omdat ik de smt server van hetnet gebruik voor uitgaande berichten. Daartoe heb je uiteraard dan wel een account daar nodig
  #13  
Oud 30 July 2008, 01:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 5
Standaard

helemaal geen problemen hier, enige probleem dat ik heb gehad was me eigen stomme fout
  #14  
Oud 30 July 2008, 10:28
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Misschien moet ik mijn nieuwe huis maar een exchange server neer gaan zetten en voor iedereen een push account aanmaken.

(misschien iets voor de iphoneclub.nl om te gaan aanbieden voor een klein bedrag)
username@iphoneclub.nl toch best leuk lijkt mij
  #15  
Oud 30 July 2008, 17:27
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Berichten: 21
Stuur een bericht via MSN naar gjhvs Send a message via twitter to gjhvs
Standaard

Volgens een bericht op OneMoreThing zou MobileMe weer moeten werken.
Alleen..
Bij mij werkt de mail nog steeds niet en kan ik ook niet mijn accountgegevens bekijken.
De agenda en de contacts werken wel...
  #16  
Oud 30 July 2008, 17:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 246
Standaard

Ik heb nog 40 dagen remaining op mijn betaalde, ex-.Mac account en Apple zal echt drastisch moeten verbeteren mbt MobileMe wil ik een verlenging overwegen. Helaas!
  #17  
Oud 8 August 2008, 20:21
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Volgens de berichten werkt mobileme weer goed. Alleen is dat (nog) niet het probleem bij mij. Ik heb online besteld en omdat ik geen credit card heb, heb ik dus moeten vooruitbetalen. Krijg ik vandaag mijn activation box binnen waar je activation key in moet zitten.

Wat denk je? Staat er geen activation key op! Staat heel netjes op dat boekje: "enter the activation key below." Maar daar staat dus helemaal niets. Wel mooi ruimte om wat neer te zetten, maar gewoon wit....

Goed bezig zeg ik..
  #18  
Oud 11 August 2008, 12:04
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Vandaag maar even gebeld naar de support. Ze adviseren om online te bestellen via een credit card, maar dat kan ik dus niet omdat ik geen cc heb. Nu komen ze dit doosje ophalen en een nieuwe brengen, maar ze kunnen niet garanderen dat daar wel een code inzit!

Lekker bezig apple!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Heb ik het goed begrepen? akkie Archief 1 7 April 2010 09:53
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 7 March 2010 20:00
Ik heb het gehad met KPN avdwerf KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 12 14 November 2008 16:33
Heb ik het recht iphones te verkopen met een Bv ? Iphone-Seller Koopinformatie Nederland 8 17 September 2008 12:39
heb het verkloot denk ik mau29rice Unlock [archief] 7 8 February 2008 22:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:01.