iTunes 7.7 installeren wil niet onder Vista

iTunes 7.7 installeren wil niet onder Vista discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik hoop dat iemand me kan helpen. Ik heb op het moment vista server pack 1. Ik probeer itunes 7.7 te installeren die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 6 August 2008, 01:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Unhappy iTunes 7.7 installeren wil niet onder Vista

Beste mensen,
Ik hoop dat iemand me kan helpen. Ik heb op het moment vista server pack 1. Ik probeer itunes 7.7 te installeren die ik minimaal nodig heb voor me iphone.
Maar ik krijg het bestand niet geinstalleerd, wat ik ook probeer. Hij geeft de volgende foutmelding:
Deze uitgever mag geen software op uw computer uitvoeren
Naam: D:\iTunesSetup.exe
Uitgever: Apple Inc.
Type: Toepassing
Van: D:\iTunesSetup.exe
U dient de blokkering van deze uitgever op te heffen als u deze software wilt uitvoeren

Of ik nu de blokkering ophef of een certificaat installeer maakt allemaal niets uit, het programma werkt gewoon niet.
Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen. Want op deze manier kan ik me iphone niet eens gebruiken!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 August 2008, 01:46
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Als je rechts klikt op het setup bestand kun je kiezen om het als 'Administrator' te starten. Misschien dat dat helpt.

Hoe heb je trouwens gedaan, de blokkering opheffen?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 6 August 2008, 12:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard Itunes

Wanneer je rechtermuis doet en dan eigenschappen staat er een knop blokkering opheffen. Maar daarna geeft hij een fout melding dat ik niet als administrator bevoegd ben om het programma te instaleren.
  #4  
Oud 6 August 2008, 12:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard itunes

Ik heb nog even gekeken hij geeft de volgende melding als ik de blokkering heb opgeven en dan probeer de setup te starten.

Windows Installer:
De systeembeheerder heeft het systeem zodanig ingesteld dat deze installatie niet kan worden uitgevoerd.
  #5  
Oud 6 August 2008, 12:55
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

nou dan moeten we kijken of we het op een andere manier kunnen oplossen, helaas ik heb alleen even een engelse vista bij de hand maar probeer het zo goed mogelijk te vertalen ;

ga naar start configuratie scherm en dan beveiligingscentrum, hier staat aan de linkerkant iets als wijzig de manier waarop beveiligingscentrum waarschuwt.

zet hier aan dat je nooit gewaarschuwd wil worden nu staat uac uit en kan je gewoon werken als administrator.

mocht dit niet werken gaan we nu nog een stap dieper.
__________________
iPhone 4 32Gb,iPad Wi-Fi 64gb,iPhone 3G 16Gb
  #6  
Oud 6 August 2008, 13:11
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard Itunes

Bedankt voor de hulp, maar het heeft helaas nog niet geholpen. Ik heb de stappen gevolgde en uigevoerd helaas zonder resultaat. Ik heb dit tevens gedaan met de gebruikersaccountbeheer UAC waar jij het over had in en uitgeschakelt, maar dit maakt geen verschil....
  #7  
Oud 6 August 2008, 13:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Het lijkt wel alsof je geen rechten toegekend hebt gekregen.
Is dit je homepc?
  #8  
Oud 6 August 2008, 13:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard Itunes

Ja dit is me homepc
  #9  
Oud 6 August 2008, 13:58
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

zijn er meerdere user log anders eens in onder administrator.

of klik rechtermuisknop op itunes en zeg run as (starten als)
  #10  
Oud 6 August 2008, 14:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard Itunes

Nee ik ben de enige gebruiker en ook gewoon administrator.
Run as kan ik niet vinden...
  #11  
Oud 6 August 2008, 14:21
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcochamp Bekijk bericht
Nee ik ben de enige gebruiker en ook gewoon administrator.
Run as kan ik niet vinden...
In Explorer het setup bestand zoeken en daar maar de rechter muisknop op klikken. Als het goed is krijg je dan een pop-up scherm te zien met allemaal opties. Daaronder ook (meestal boven aan) de optie Run as Administrator (starten als ...).
  #12  
Oud 6 August 2008, 14:23
Ace Ace is offline
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 23
Standaard

Het is vaak zo dat je de shift ingedrukt moet houden om het "run as" mogenlijk te maken.

Dus rechts klik + shift dan run as
  #13  
Oud 6 August 2008, 14:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard Itunes

Ook deze stappen doorlopen maar het geeft geen resultaat
  #14  
Oud 6 August 2008, 20:22
Ace Ace is offline
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 23
Standaard

En als je een oudere versie instaleerd en dan upgrade ?
  #15  
Oud 7 August 2008, 00:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard Itunes

Dan krijg je precies het zelfde verhaal omdat je de setup moet downloaden...
  #16  
Oud 7 August 2008, 00:24
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

probeer eens met het verwijderen van het Apple certificaat bij de untrusted publishers.
  #17  
Oud 7 August 2008, 00:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard Itunes

Waar kan ik dat doen dan??
  #18  
Oud 7 August 2008, 00:37
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Werk momenteel op OS X, dus ben het even gaan opzoeken want weet het niet zo uit mijn hoofd


Security certificates are issued for given time periods. If IE determines that the current time (from your client computer) does not fall into the server certificate time range, it will give this error. Some cases, the computer clock is set to the wrong year.


click on Tools, then click on Internet options.....Then click on Content, then click on Certificates. It should be in the middle there somewhere...then go to the tab that says...Untrusted Publishers. Delete stuff out of that folder. Press OK...

Tools, internet options, content, and then click on "Clear SSL state


Rebooting the computer may help.
  #19  
Oud 7 August 2008, 00:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 10
Standaard Itunes

Bedankt het is nu gelukt!
  #20  
Oud 7 August 2008, 00:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Blij dat het gewerkt heeft.
Reageren

Labels
blokkering, installeren, iphone, itunes, uitgever


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iTunes wil niet installeren iPeppel iTunes 4 14 January 2011 13:39
itunes onder Vista met vmware evr Desktop-applicaties 2 14 June 2009 12:28
Windows: itunes niet te installeren op vista basic 32 bit alfabas iTunes 0 31 August 2008 21:03
Windows: iTunes niet te installeren onder XP Peter Grob iTunes 2 26 May 2008 01:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:14.