iTunes 8.0 mislukt met installatie HELP

iTunes 8.0 mislukt met installatie HELP discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik probeer om iTunes 8.0 te installeren, maar dat lukt niet. Ik krijg de volgende melding: Er is een probleem met dit Windows- Installer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 September 2008, 08:31
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard iTunes 8.0 mislukt met installatie HELP

Hoi,

Ik probeer om iTunes 8.0 te installeren, maar dat lukt niet. Ik krijg de volgende melding:

Er is een probleem met dit Windows-Installer pakket. Een programma dat is vereist voor het voltooien van de installatie, kan niet worden uitgevoerd. Neem contact op met systeemondersteuning of de leverancier van het pakket.


Weet iemand het op te lossen?

Groet,
Doblie.

EDIT
Ook als ik de oude iTunes verwijder, lukt het niet.



Ik heb een screenshot gemaakt, het ziet er zo uit:

__________________
iPhone 3G firmware 4.1 (jailbreak)

Laatst gewijzigd door Doblie; 10 September 2008 om 14:16. Reden: Screenshot toegevoegd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 September 2008, 14:18
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Het probleem is opgelost, dus hier mag en slotje op.
  #3  
Oud 10 September 2008, 14:52
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Slotje hoeft niet per se, aangezien dit topic handig kan zijn voor anderen met dezelfde problemen.

Kun je misschien aangeven hoe je dit opgelost hebt?
  #4  
Oud 10 September 2008, 14:56
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Hmm, ik heb gewoon gewacht. Toen hij deze foutmelding gaf, heb ik op OK gedrukt, en dan moet je gewoon wachten, en dan opeens krijg je een scherm: "iTunes is met succes op uw computer genstalleerd."

En toen deed ie het.
  #5  
Oud 10 September 2008, 15:18
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard

Ik heb nog steeds problemen mee ... Waarschijnlijk dat ik vista heb
__________________
Het virtuele huis van Turkije in Nederland.
  #6  
Oud 10 September 2008, 15:19
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Voor Vista moet je minimaal een 64-bit computer hebben. Anders werkt hij niet. (A)
  #7  
Oud 10 September 2008, 15:33
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Doblie Bekijk bericht
Voor Vista moet je minimaal een 64-bit computer hebben. Anders werkt hij niet. (A)
Wat bedoel je hiermee? Vista kan zowel op een 32bit als ook 64bit CPU werken. Vandaar ook de 32bit en 64bit uitvoering van Vista.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #8  
Oud 10 September 2008, 15:58
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Ownee, verkeerd gelezen. iTunes 8.0 werkt ook op een 64-bits systeem, maar dan heb je wel de iTunes 64-bit Installer nodig, wat dat inhoudt weet ik ook niet.
  #9  
Oud 10 September 2008, 16:09
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

een speciale download (oftewel iTunes installatiebestand) voor 64bit systemen

en die werkt hier prima
  #10  
Oud 10 September 2008, 16:20
Robkro's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2008
Berichten: 78
Standaard

Ik heb Vista 32bit. Wat denken jullie kan ik upgraden naar 8.0? Of beter even wachten?
  #11  
Oud 10 September 2008, 16:30
Doblie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2008
Berichten: 578
Send a message via twitter to Doblie
Standaard

Moet kunnen.
  #12  
Oud 10 September 2008, 16:39
Robkro's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2008
Berichten: 78
Standaard

Stel het gaat toch mis. Hoe downgrade ik dan weer naar 7.7?
  #13  
Oud 10 September 2008, 16:50
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Ik heb iTunes 8 gewoon zonder problemen genstalleerd op een Vista 32-bits... En downgraden doe je door het installatie bestand van 7.7 te downloaden en dan alles van iTunes 8 verwijderen, dan dat bestand installeren
  #14  
Oud 10 September 2008, 16:53
Robkro's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2008
Berichten: 78
Standaard

Thanx. Ik ga het maar gewoon proberen.
  #15  
Oud 10 September 2008, 18:00
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik heb hier net iTunes 8 over iTunes 7.7 heen genstalleerd (ge-update) zonder problemen. En dit alles onder Windows Vista Ultimate. Geen problemen hier
  #16  
Oud 10 September 2008, 23:40
AFG AFG is offline
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Bij mij komt dat scherm ook telkens, (heb al 10x geprobeerd) hij gaat bij mij jammer genoeg niet opeens zeggen succes met installatie blabla..
  #17  
Oud 11 September 2008, 02:37
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AFG Bekijk bericht
Bij mij komt dat scherm ook telkens, (heb al 10x geprobeerd) hij gaat bij mij jammer genoeg niet opeens zeggen succes met installatie blabla..
misschien als je op windows inlogt als administrator en het dan probeert te instaleren?? Het is maar een idee!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #18  
Oud 12 September 2008, 17:29
AFG AFG is offline
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
misschien als je op windows inlogt als administrator en het dan probeert te instaleren?? Het is maar een idee!
Ik ben zelf administrator :S
  #19  
Oud 12 September 2008, 18:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Standaard

ik wou itunes 8.0 installeren maar het gaat niet, ik krijg een foutmelding met HKEY.... Hoe moet ik dit oplossen ???

IEMAND ???

Laatst gewijzigd door Blaster; 12 September 2008 om 19:30.
  #20  
Oud 13 September 2008, 18:55
AFG AFG is offline
Banned
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2008
Berichten: 10
Standaard

kan iemand mij helpen? Plz
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verbinding met itunes store mislukt Pienoet iTunes 13 2 May 2012 11:34
synchroniseren mislukt na nieuwe installatie Itunes vdgraaf iTunes 0 3 January 2011 21:36
Syncen met itunes mislukt AnitaB Archief 2 15 July 2009 23:30
CyDelete installatie mislukt steeds DertKesh iPhone algemeen 4 11 July 2009 00:26
Verbinding met iTunes Store mislukt bart2jes iTunes 3 2 October 2008 18:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:08.