Itunes wil iphone opnieuw configureren

Itunes wil iphone opnieuw configureren discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zet net mijn iphone in de dock en krijg ineens een rare melding. wat moet ik doen om niks kwijt te raken en mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 November 2007, 15:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard Itunes wil iphone opnieuw configureren

Ik zet net mijn iphone in de dock en krijg ineens een rare melding.



wat moet ik doen om niks kwijt te raken en mijn iphone niet opnieuw te locken ?Draai 1.1.1
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 November 2007, 15:49
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Heb je je iPhone gerestored of geupdated voordat dit scherm kwam??

Je kunt gewoon die "herstel van reservekopie" doen
  #3  
Oud 22 November 2007, 15:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard

Nee, ik heb hem gewoon in de dock gedaan,
Volgens mij crashte mijn itunes wel de laatste keer toen ik mijn ipod uit de dock nam terwijl ik gebeld werd.

Als ik herstel reservekopie doe moet ik hem dan niet opnieuw unlocken ?
  #4  
Oud 22 November 2007, 16:00
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brimme Bekijk bericht
Nee, ik heb hem gewoon in de dock gedaan,
Volgens mij crashte mijn itunes wel de laatste keer toen ik mijn ipod uit de dock nam terwijl ik gebeld werd.

Als ik herstel reservekopie doe moet ik hem dan niet opnieuw unlocken ?
Nee waarschijnlijk niet.
  #5  
Oud 22 November 2007, 16:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard

herstel heeft het probleem opgelost.

Bedankt voor je hulp
  #6  
Oud 22 November 2007, 16:39
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Geen probleem
  #7  
Oud 27 May 2008, 22:14
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Locatie: denhaag
Berichten: 1
Standaard

hej!!
ik heb ook zelf die probleem iphone configureren..Als ik herstel reservekopie doe gebuurt niks
wat moet ik doen om niks kwijt te raken en mijn iphone niet opnieuw te locken ?
  #8  
Oud 14 July 2015, 15:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2015
Berichten: 12
Talking Itunes wil Iphone steeds opnieuw 'herstellen'

Na een volledige crash heeft een reparateur m'n Iphone 4S klaar gezet om alles te herinstalleren. Heb ik ook gedaan vanuit de pc, maar telkens ik 'm opnieuw aansluit op Itunes vraagt deze steeds: configureren als nieuwe Iphone of herstellen. Ik krijg er grijze haren van!
  #9  
Oud 29 July 2015, 19:26
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2015
Berichten: 1
Standaard

Mijn dochter heeft haar iPhone 5s al een maandje in gebruik. Nu wil ik er muziek opzetten en krijg ook de keuze configureer als nieuwe iphone of herstel vanaf een reserve kopie. Terwijl er niet eens een reservekopie van deze appleID aanwezig is. Ik durf beide opties niet te kiezen.
Hoe kom ik hier vanaf?
Iemand een tip?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wil niet configureren shiftyfreak iPhone algemeen 3 7 August 2009 07:21
Windows: programma's met itunes configureren RickDeMan iTunes 4 22 January 2009 22:15
iPhone 3G: Na update van 2.0 naar 2.0.1 steeds opnieuw configureren Iphone martijn88 Unlock 2 11 August 2008 11:49
Itunes 7.5.1 simlocked iphone opnieuw? Arne2606 Unlock [archief] 2 18 November 2007 01:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:52.