programma's met itunes configureren

programma's met itunes configureren discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Allemaal, Ik heb al een tijdje de Iphone en ben er nog steeds erg blij mee. Nu heb ik vandaag een nieuwe laptop gekocht ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 January 2009, 00:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 January 2009
Berichten: 1
Standaard programma's met itunes configureren

Beste Allemaal,

Ik heb al een tijdje de Iphone en ben er nog steeds erg blij mee.
Nu heb ik vandaag een nieuwe laptop gekocht en ik zou graag alles wat op me Iphone staat op mijn laptop willen zetten. Via itunes kom ik er niet achter weet iemand toevallig hoe ik dat het beste kan doen!?
Dit gaat dan vooral om alle programma's die ik inmiddels gedownload heb. Alle nummers en liedjes ben ik al kwijt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 January 2009, 09:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

De app's kan je gewoon downloaden via iTunes, als je het zelfde account maar gebruikt. Betaald=betaald.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 22 January 2009, 20:30
alvani's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
De app's kan je gewoon downloaden via iTunes, als je het zelfde account maar gebruikt. Betaald=betaald.
Je kunt de meeste type bestanden toch maar 1 kant op synchroniseren in iTunes? Van de computer (in het geval van RickDeMan laptop) naar de iPhone en niet andersom?
Als ik bijvoorbeeld podcasts rechtstreeks op mijn iPhone heb gedownload en ik ga synchroniseren met iTunes, dan worden alle podcasts die ik op mijn iPhone staan gewist. Of doe ik dan gewoon iets verkeerd?
  #4  
Oud 22 January 2009, 22:44
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Je moet je computer machtigen en een n-of-ander iPhone rip programma nodig, als het goed is kan je daar je programma's weg halen...
  #5  
Oud 22 January 2009, 23:15
alvani's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 282
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Je moet je computer machtigen en een n-of-ander iPhone rip programma nodig, als het goed is kan je daar je programma's weg halen...
Weet je ook hoe dat iPhone rip programma heet?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Itunes wil iphone opnieuw configureren Brimme iTunes 8 29 July 2015 20:26
Programma's vooralsnog syncen met Itunes ppriest iTunes 2 18 May 2010 10:57
Probleem Programma's Synchroniseren met itunes Gerdine iPhone Apps 4 1 May 2009 23:15
Windows: Problemen met Itunes & programma's mstyle66 iTunes 2 29 March 2009 19:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:22.