netnummer invoeren itunes

netnummer invoeren itunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo , ik heb em eindelijk sinds vandaag DE IPHONE alleen kom ik meteen een probleempje tegen dat ik niet opgelost krijg . heb de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 January 2009, 16:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Berichten: 204
Standaard netnummer invoeren itunes

hallo , ik heb em eindelijk sinds vandaag

DE IPHONE

alleen kom ik meteen een probleempje tegen dat ik niet opgelost krijg .
heb de zoekfunctie al gebruikt maar kom geen oplossing tegen .

heb de foon aan de usb gehangen en nu vraagt itunes om bij mn bestaande account een netnummer in te voeren . heb mn thuis en mobiel nummer al ingevoerd maar telkens krijg ik de melding :
voer aub uw netnummer in u hebt niet alles ingevuld .

ik snap het niet .
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 January 2009, 16:10
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Netnummer is niet gelijk aan telefoonnummer of mobiel nummer, dus voer je het wel goed in? Dit is dus niet je landcode of hele telefoonnummer, maar alleen de 3 of 4 cijfers van je omgeving zeg maar.
  #3  
Oud 16 January 2009, 16:13
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Berichten: 204
Standaard

mijn regio is zeews vlaanderen 0114 dus met nog 6 cijfers erachter . dat heb ik nie geprobeerd , maar krijg nog steeds dezelfde melding .

Edit: op de 1 of andere manier lukt het nu wel gewoon , dus bedankt

Laatst gewijzigd door King1987; 16 January 2009 om 18:53. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #4  
Oud 13 January 2011, 11:08
» iPod touch 64GB (v4)  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2011
Berichten: 1
Standaard

hey hallo ik heb ook hetzelfde probleem met mijn ipod 64 gb bij itunes vragen ook netnummer
en heb ook al alles ingevuld
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Spraakherkenning: Nummer oplezen werkt niet meer goed sinds 4.2.1 (1e 0 in netnummer) Ironis iPhone algemeen 0 11 February 2011 13:38
Invoeren wvy iPad algemeen 67 11 July 2010 13:16
Telefoonnummer invoeren Coolice iPhone algemeen 5 12 August 2009 18:03
itunes logo en sim kaart invoeren? jcpearl Archief 5 7 August 2009 08:14
Simkaart invoeren dayslover Archief 8 23 August 2008 16:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:12.