Telefoonnummer invoeren

Telefoonnummer invoeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds kort heb ik een iPhone 3G S aangeschaft met OS 3.0. Als ik telefoonnummers wil invoeren dan wordt het netnummer verkeerd tussen haakjes gezet. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-08-09, 21:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 4
Standaard Telefoonnummer invoeren

Sinds kort heb ik een iPhone 3G S aangeschaft met OS 3.0. Als ik telefoonnummers wil invoeren dan wordt het netnummer verkeerd tussen haakjes gezet. Bijvoorbeeld (0464) xxx in plaats van (046) 4xxx. Ik heb ook al 0031 of +31 ervoor gezet. Weet iemand een oplossing hiervoor? Graag duidelijke uitleg.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-08-09, 13:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 4
Standaard

Volgens mij ben ik de enige die dit probleem heeft. Kan niemand mij verder helpen???
  #3  
Oud 12-08-09, 13:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 9
Standaard

bij mij is het verholpen als je er +31 voor zet. misschien is je locatie niet ingesteld op nederland?
  #4  
Oud 12-08-09, 17:49
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 4
Standaard

De locatie is ingesteld op Nederland.
  #5  
Oud 12-08-09, 18:15
raymee's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: Lelystad
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Coolice Bekijk bericht
De locatie is ingesteld op Nederland.
Bedoel je hiermee de Regionotatie?
  #6  
Oud 12-08-09, 19:03
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 4
Standaard

Ja.

Het valt me op dat 010, 020, 030 enz. wel goed gaat, maar als het derde cijfer van de netnummer geen 0, dan pakt ie automatisch 4 cijfers die tussen () geplaatst worden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Invoeren wvy iPad algemeen 67 11-07-10 14:16
Email account invoeren??? richardiPhonepoldervaart iPhone algemeen 0 22-06-10 00:23
Telkens opnieuw invoeren Djosjowa Wi-Fi 2 22-12-09 07:45
Vreemd gedoe met invoeren van telefoonnummer djarend iPhone algemeen 0 03-12-08 16:59
Simkaart invoeren dayslover Archief 8 23-08-08 17:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:34.