Telefoonnummer invoeren

Telefoonnummer invoeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds kort heb ik een iPhone 3G S aangeschaft met OS 3.0. Als ik telefoonnummers wil invoeren dan wordt het netnummer verkeerd tussen haakjes gezet. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 August 2009, 20:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 4
Standaard Telefoonnummer invoeren

Sinds kort heb ik een iPhone 3G S aangeschaft met OS 3.0. Als ik telefoonnummers wil invoeren dan wordt het netnummer verkeerd tussen haakjes gezet. Bijvoorbeeld (0464) xxx in plaats van (046) 4xxx. Ik heb ook al 0031 of +31 ervoor gezet. Weet iemand een oplossing hiervoor? Graag duidelijke uitleg.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 August 2009, 12:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 4
Standaard

Volgens mij ben ik de enige die dit probleem heeft. Kan niemand mij verder helpen???
  #3  
Oud 12 August 2009, 12:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 9
Standaard

bij mij is het verholpen als je er +31 voor zet. misschien is je locatie niet ingesteld op nederland?
  #4  
Oud 12 August 2009, 16:49
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 4
Standaard

De locatie is ingesteld op Nederland.
  #5  
Oud 12 August 2009, 17:15
raymee's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2009
Locatie: Lelystad
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Coolice Bekijk bericht
De locatie is ingesteld op Nederland.
Bedoel je hiermee de Regionotatie?
  #6  
Oud 12 August 2009, 18:03
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 4
Standaard

Ja.

Het valt me op dat 010, 020, 030 enz. wel goed gaat, maar als het derde cijfer van de netnummer geen 0, dan pakt ie automatisch 4 cijfers die tussen () geplaatst worden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Invoeren wvy iPad algemeen 67 11 July 2010 13:16
Email account invoeren??? richardiPhonepoldervaart iPhone algemeen 0 21 June 2010 23:23
Telkens opnieuw invoeren Djosjowa Wi-Fi 2 22 December 2009 06:45
Vreemd gedoe met invoeren van telefoonnummer djarend iPhone algemeen 0 3 December 2008 15:59
Simkaart invoeren dayslover Archief 8 23 August 2008 16:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:49.