iphone en ipod shuffle

iphone en ipod shuffle discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb sinds enkele dagen alle twee. Iphone is geinstalleerd en gejailb. en werkt perfect. Maar nu.. Ik wil de ipod aansluiten en dan krijg ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 April 2009, 20:30
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 7
Standaard iphone en ipod shuffle

Heb sinds enkele dagen alle twee. Iphone is geinstalleerd en gejailb. en werkt perfect. Maar nu.. Ik wil de ipod aansluiten en dan krijg ik dat ik itunes opnieuw moet installeren. Klopt dit? Of kan ik de bestaande itunes gebruiken waar alles van de iphone in staat?
Als ik de ipod aansluit krijg ik het scherm van ituns installeren en de oude versie eraf halen.
Maar er is mij gezegd dat het maar 5 keer mogelijk is om een nieuwe versie op de cmp te zetten.( Of begrijp ik er nu helemaal niets meer van?)
Ik weet in ieder geval niet wat ik nu moet.
Iemand enog idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 April 2009, 21:12
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Heb je de nieuwste iTunes geinstalleerd? Het moet heus wel kunnen om zowel je iPhone als iPod Shuffle tegelijkertijd te synchroniseren met dezelfde computer, met dezelfde iTunes.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 12 April 2009, 21:18
francebramie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Frankrijk
Berichten: 664
Stuur een bericht via MSN naar francebramie Stuur een bericht via Skype™ naar francebramie
Standaard

Ik heb een iphone (jailbreak), een ipod nano 3rd en een ipod shuflle en het werkt allemaal gewoon.
  #4  
Oud 12 April 2009, 22:20
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2009
Berichten: 7
Standaard

Heb de nieuwste Itunes erop staan, maar ik krijg iedere keer te horen dat ik een nieuwe Itunes moet installeren vanwege een software fout in mijn iTunes.
Maar deze werkt perfect met de iPhone dus ik zou niet weten wat er mis is.
Ik kan toch niet ongelimiteerd iTunes instaleren en eraf halen? of wel?
  #5  
Oud 12 April 2009, 22:34
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

iTunes kun je zo vaak opnieuw installeren/verwijderen als je wilt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipod blijft op shuffle hangen Baszt iPhone algemeen 0 15 July 2010 16:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:40.