nieuwe itunes update werkt niet!

nieuwe itunes update werkt niet! discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb laatst mn itunes upgegrade en daarna kon ik het niet meer gebruiken! ligt het aan mn pc of is het iets anders?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 June 2009, 10:07
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 4
Question nieuwe itunes update werkt niet!

ik heb laatst mn itunes upgegrade en daarna kon ik het niet meer gebruiken! ligt het aan mn pc of is het iets anders?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 June 2009, 10:17
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Iets meer informatie a.u.b.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 2 June 2009, 10:39
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 4
Standaard

ik krijg een melding dat ik quicktime moet upgraden maar dat heb ik al gedaan

ik krijg: "Itunes kan niet worden gestart omdat er een probleem met quicktime is gedetecteerd.Klik op help voor meer informatie over de oplossing van het probleem."

dan klik ik op help: "HTTP Status 404 - /kb/304424-nl

type Status report

message /kb/304424-nl

description The requested resource (/kb/304424-nl) is not available.

Apache Tomcat/5.5.17"

genoeg?

Laatst gewijzigd door MCgappie; 2 June 2009 om 10:41. Reden: meer info
  #4  
Oud 2 June 2009, 11:38
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Er is volgens mij ook een nieuwe versie van Quicktime uit, misschien dat je die nog moet installeren?
  #5  
Oud 2 June 2009, 11:54
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Het beste is (wat bij mij lukte) is de huidige iTunes en QuickTime verwijderen en dan de nieuwe 8.2 iTunes schoon installeren.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #6  
Oud 2 June 2009, 19:55
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 4
Standaard

ok thanks iedereen voor de reacties ik ga ze gewoon opnieuw installeren

Laatst gewijzigd door MCgappie; 7 June 2009 om 15:14.
  #7  
Oud 5 June 2009, 00:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 1
Standaard itunes werkt niet

grrrrrrr mijn itunes werkte niet meer na de update, ik kreeg ook de foutmelding dat er een probleem was met quick time, ik heb alles eraf gehaald en via apple de nieuwste versie er weer op gezet...alleen nu wordt mijn iphone niet herkend pfff daar word je dus niet vrolijk van, via de diagnostische test kom je op de volgende fout uit:

HTTP Status 404 - /kb/93716-nl
type Status report
message /kb/93716-nl
description The requested resource (/kb/93716-nl) is not available.
[h3]Apache Tomcat/5.5.17[/h3]

wat moet ik daar nou weer mee, iemand die me hieruit kan helpen?
  #8  
Oud 5 June 2009, 00:34
» iPhone US 8GB [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb itunes 8.2 geinstalleerd en nu werkt mijn IPhone sync met itunes niet meer. Itunes vraagt plotseling om een wachtwoord. Zie nu dat de IPhone formware is geuopgrade naar 3. etc. heb al verscheidene malen geprobeerd e originele firmware (1.0.2) erop te zetten, maar hij blijft errors geven, wie kan mij helpen?
  #9  
Oud 5 June 2009, 02:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 1
Standaard

Ook ik zit met hetzelfde probleem.... nieuwe ITunes 8.2 op de PC gezet en als ik mijn Iphone erin plug wordt Itunes 8.2 niet meer automatisch geopend en als Itunes 8.2 opent, slaat hij volledig vast. Als ik de Iphone weer uit de pc haal, werkt Itunes zoals het hoort... wie kan mij helpen???
  #10  
Oud 6 June 2009, 02:35
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Locatie: Emmen
Berichten: 1
Standaard

Hoi,

Ik zit ook met hetzelfde probleem alleen dan met mijn iPod Touch 1g alles geupdate natuurlijk, niet gejailbreakt. Wou hem na een dag of 3 weer eens synchroniseren met mijn mac maar dan krijg die akelig gekleurde strandbal in beeld. Zo gauw ik de kabel er uit doe lijkt er of er niks aan de hand is. Macbook al opnieuw opgestart ipod aan en uit gezet maar niks heeft geholpen.

Iemand?
  #11  
Oud 6 June 2009, 10:10
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Berichten: 19
Standaard

itunes geeft fout aan 8001 iemand een idee wat er aan de hand is?
  #12  
Oud 7 June 2009, 14:37
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dietje1981 Bekijk bericht
grrrrrrr mijn itunes werkte niet meer na de update, ik kreeg ook de foutmelding dat er een probleem was met quick time, ik heb alles eraf gehaald en via apple de nieuwste versie er weer op gezet...alleen nu wordt mijn iphone niet herkend pfff daar word je dus niet vrolijk van, via de diagnostische test kom je op de volgende fout uit:

HTTP Status 404 - /kb/93716-nl
type Status report
message /kb/93716-nl
description The requested resource (/kb/93716-nl) is not available.
[h3]Apache Tomcat/5.5.17[/h3]

wat moet ik daar nou weer mee, iemand die me hieruit kan helpen?
Ik kreeg ook precies dezelfde meldingen, dat er een probleem geconstateerd werd met Quicktime en dat daardoor iTunes niet werkte.

Alles eraf gehaald, opnieuw genstalleerd, zelfde melding!!

Dit heb ik 4 keer herhaald en ondertussen op dit forum gezocht naar oplossing die er blijkbaar niet is, totdat iTunes nu opeens wel werkt, na 4 keer gedenstalleerd te hebben, opnieuw opgestart en opnieuw genstalleerd!!!

Succes allemaal.....
  #13  
Oud 7 June 2009, 15:12
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2009
Berichten: 4
Standaard

nadat ik alles erafgehaald had deed ie het bij mij wel
Reageren

Labels
itunes, probleem, quicktime, upgrade, windows


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3gs 16gig werkt niet meer Na update nieuwe Firmware. vondeuhlux iPhone algemeen 10 30 December 2009 12:42
Iphone werkt niet meer na nieuwe update 3.0 ?! ElQubo Archief 3 6 July 2009 21:37
Windows: Nieuwe Update via Itunes iphone ramonusadonus iTunes 5 11 August 2008 14:35
Mac OS X: nieuwe update is er van itunes truckdiver iTunes 7 11 July 2008 15:07
Mac OS X: Nieuwe iTunes 7.6.1 update froghn iTunes 23 22 March 2008 15:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:52.