2 IPhones

2 IPhones discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) weet niet of ik de vraag hier juist stel. Ik heb 2 Iphones, eentje van mijn vrouw, en eentje van mijzelf. Hoe zit het nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 August 2009, 11:57
LucVG's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint - Belgi
Berichten: 54
Standaard 2 IPhones

weet niet of ik de vraag hier juist stel. Ik heb 2 Iphones, eentje van mijn vrouw, en eentje van mijzelf. Hoe zit het nu met de synchronisatie met ITunes.

Hoe los ik het best op dat de hare (is een nieuwe) vanop deze PC kan genstalleerd worden. Kunnen we dezelfde ITunes Account gebruiken ? Kunnen programma's op de 2 toestellen staan (of moete r 2 x voor betaald worden ?)

Of zijn er nog dingen waar ik aan moet denken ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 August 2009, 11:59
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Je kan inderdaad dezelfde iTunes account gebruiken en je applicaties kunnen op de 2 iPhones staan zonder dat je daar tweemaal moet voor betalen.
  #3  
Oud 23 August 2009, 12:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Berichten: 72
Standaard

Handig programma he dat itunes. Makkelijkst is om alle2 de iphones precies hetzelfde te laten zijn maar dan krijgt zij ook jouw telefoonnummers dan moet je die iphone gewoon herstellen met jouw backup. Of je kan een 2e account aanmaken op je pc dus dat zij op dr eigen windows login inlogt op jouw pc maar dat is een heel gedoe steeds, als je voornamelijk haar aan je pc wil hangen om mp3s erop te zetten zou ik CopyTrans Control Center nemen is een gratis programma en dan de programmas die zij wil gewoon via de appstore laten downloaden met jouw account.En daarna ff een mailtje sturen naar Apple waarom ze zulke baggersoftware maken.
  #4  
Oud 23 August 2009, 12:37
LucVG's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint - Belgi
Berichten: 54
Standaard

yep, wat een snelle reacties van jullie beiden. Bedeankt. ga dus aan de slag....

Nog een laatste vraagje : kan ik mijn inhoud volledig overzetten op het ander toestel ?
  #5  
Oud 23 August 2009, 13:01
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LucVG Bekijk bericht
yep, wat een snelle reacties van jullie beiden. Bedeankt. ga dus aan de slag....

Nog een laatste vraagje : kan ik mijn inhoud volledig overzetten op het ander toestel ?
Ja, kan inderdaad
  #6  
Oud 23 August 2009, 14:21
LucVG's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint - Belgi
Berichten: 54
Standaard bedankt !

met deze wou ik jullie dan bedanken. Is perfect gelukt. een beetje denkwerk en is in orde !!!! TXS
  #7  
Oud 5 September 2009, 23:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 July 2009
Berichten: 1
Standaard aanvullend vraagje

Ondanks dat de vraag voor de steller al beantwoord is wil ik toch nog even aansluiten.

Ik heb er ook 2 (een van mijn moeder) Zij wil dat ik die van haar even bewerkt etc etc. natuurlijk wil ik die onder haar account op mijn pc in laten loggen. Werkt dit door gewoon een extra useraccount in vista aan te maken en daarmee in te loggen??

Ben erg benieuwd. Alvast hartelijk dank
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: 2 iphones 1 pc peusens iTunes 0 22 February 2011 20:05
2 iphones Tolarian iPhone Apps 5 12 August 2010 01:14
2 iphones Las iTunes 1 24 January 2010 13:20
Mac OS X: 2 iphones op 1 pc tapijtkever iTunes 1 29 August 2008 16:56
iPhones in Spanje ? nomad Koopinformatie Rest Europa 2 30 July 2008 17:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:46.