Windows ziet Iphone maar icoon verschijnt niet in Itunes

Windows ziet Iphone maar icoon verschijnt niet in Itunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een iphone 3Gs. Hij heeft eenmaal met itunes op mijn windowscomputer gesynchroniseerd. Nu ziet de computer de iphone wel, want ik kan foto's overzetten, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 September 2009, 23:55
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Berichten: 5
Standaard Windows ziet Iphone maar icoon verschijnt niet in Itunes

Heb een iphone 3Gs. Hij heeft eenmaal met itunes op mijn windowscomputer gesynchroniseerd. Nu ziet de computer de iphone wel, want ik kan foto's overzetten, maar in de linker kolom verschijn nooit meer het icoontje van de iphone. Ik krijg van itunes de volgende mededeling:Deze Iphone kan niet worden gebruikt omdat de vereiste software niet is geinstalleerd.voer het installatieprogramma opnieuw uit.
Nou dat heb ik dus drie keer gedaan maar niets lukt. Als ik Itunes op mijn laptop met windows vista wil installeren zegt hij dat het geen win32 applicatie is.
En ik wil alleen maar tomtom software installeren die ik gekocht heb.
Wie helpt mij?
Dank Imre
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 September 2009, 00:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Berichten: 37
Standaard

itunes downloaden, en installeren via de veiligemodus.
  #3  
Oud 11 September 2009, 20:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Berichten: 5
Standaard

Ga dat proberen. Dank. Moet eerst mijn nieuwe kapotte Iphone terugkrijgen.
  #4  
Oud 11 September 2009, 20:25
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 95
Standaard

Al eens geprobeerd om Itunes af te sluiten en weer op te starten? wil bij mij wel eens werken en ik werk ook onder Vista.
  #5  
Oud 11 September 2009, 21:47
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik krijg hem niet eens genstalleerd. Tot overmaat van ramp blijkt de Iphone ook nog zo vast te lopen dat die terug moest naar Apple. Wacht nu op een nieuwe. Mooi spulletje als t werkt. Nu een niet zo blij met Apple.
  #6  
Oud 17 October 2009, 14:30
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Berichten: 5
Standaard opladen in auto

Mijn IPhone laadt in de auto prima op behalve als ik de TOM TOM software activeer. Dan krijg ik de melding dat deze applicatie het opladen niet ondersteunt. Hetzelfde krijg ik met de software van Mobile Navigator.
Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe, want ik kan me niet voorstellen dat Tom Tom en MN denken dat ik hun software maar een uurtje of twee wil gebruiken in de auto om daarna met een lege batterij van de IPHONE geconfronteerd te worden. Onder alle ander applicatie laadt hij met hetzelfde kabeltje wl op.
  #7  
Oud 17 October 2009, 20:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Berichten: 37
Standaard

Komt omdat hij dan waarschijnlijk te veel stroom weg trekt, maar kan die niet uit de auto radio halen.
  #8  
Oud 17 October 2009, 20:30
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik haal de stroom uit de sigarenaansteker. Dat werkt perfect, behalve als ik ik tom tom of Mobile Navigator start. Dan wordt de IPHone helemaal leeggetrokken zonde te laden. Vreemde zaak
  #9  
Oud 17 October 2009, 20:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Berichten: 37
Standaard

Ja, klopt, dat komt omdat hij dan meer stroom weg trekt dan dat de aansteker geeft.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone ziet headset wel, maar mic niet..! Joep0310 iPhone algemeen 5 13 March 2011 20:36
Windows Vista ziet iPad niet meer tijdens upgrade naar OS 4.X stanstraatman iPad algemeen 0 27 November 2010 16:46
Windows Vista ziet Iphone niet djtcc iPhone algemeen 2 6 April 2010 22:06
DOET T NIET. Itunes verschijnt op Display 0175836 iTunes 3 17 March 2010 23:10
iPhone wil zichtbaar in iTunes maar niet in Windows Verkenner bjk1975 iTunes 2 27 August 2009 20:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:26.