& Windows: Bug in iTunes9?

& Windows: Bug in iTunes9? discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Uiteraard iTunes9 geïnstalleerd. Omdat ik 9 schermen met apps heb (zal niet extreem veel zijn) ben ik wat aan het organiseren geweest met de apps ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 September 2009, 09:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2008
Berichten: 7
Unhappy & Windows: Bug in iTunes9?

Uiteraard iTunes9 geïnstalleerd. Omdat ik 9 schermen met apps heb (zal niet extreem veel zijn) ben ik wat aan het organiseren geweest met de apps en de schermindeling in iTunes9. Wat blijkt nu als ik apps naar een leeg scherm sleep (onderste) dat dit scherm op mijn iPhone (3GS) niet zien is!
Dus het scherm dat je toevoegt in iTunes verschijnt niet op de iPhone.
In de linkerkolom staat er wel een vinkje voor de apps die ik naar het laatste scherm heb gesleept, dus het is geen prullenbak oid. De apps zijn dan dus 'verdwenen', je kan de app weer zichbaar maken door het vinkje weg te halen en weer aan te zetten, de app verschijnt dan weer op het in het laatste scherm dat de iPhone kent. Als ik de iPphone weer aansluit om te synchroniseren ziet iTunes het laatste scherm dat ik had toegevoegd ook niet meer...
Hopelijk leg ik het duidelijk uit

Ben ik de enige of is dit een bug in iTunes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 September 2009, 09:40
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Off-topic
Wil je a.u.b je gegevens even aanpassen naar het juiste.

__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 10 September 2009, 11:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Berichten: 1
Standaard iTunes 9 bugs?

Hey iedereen,

Gister meteen m'n iPhone 3GS geupdate naar 3.1 en iTunes 9 gedownload. Het scherm waar je je Apps kan indelen is wel heel erg handig, maar ik heb hier voor alsnog alleen problemen mee:

1. Ik heb de dicatafoon niet nodig. Deze heb ik daarom lekker ver weg op de 6e pagina geplaatst. Als ik op mijn Windows XP Pro laptop probeer te synchroniseren met de lay-out die ik wil, dus dictafoon op de 6e pagina, gooit ie de dictafoon rechtsonderin op de 1e pagina, en gaat m'n app die daar eerst stond (Facebook), naar een 2e pagina, die voor de rest leeg is. Dit gebeurd elke keer pas bij het synchroniseren, dus daarna moet ik het handmatig op m'n iPhone terugzetten... Bug in iTunes?

2. Vervolgens op mijn werk geprobeerd met een Windows Vista Business Edition desktop PC. Hier gebeurd nog heel wat anders... Ik heb de aankopen van mijn iPhone overgezet (rechtermuisknop op de naam van m'n iPhone, "Aankopen overzetten". Hierna ga ik weer naar m'n iPhone, tabblad programma's. Hier zie ik de lay-out zoals hij op m'n iPhone staat. Echter, zodra ik het vinkje aanzet om te synchroniseren, veranderd iTunes de volledige lay-out, en zet alle Apps in alfabetische volgorde (Aanbieding, Afterhours, AroundMe, BadaBoo enz....). Kan je de lay-out van je iPhone niet overzetten?

Zijn dit bugs of iets dergelijks? Heb het ook al op het Apple forum vermeld, vooralsnog geen reactie: Apple - Support - Discussions - iTunes 9 bug? ...

Als iemand een idee heeft, alvast bedankt!

Frank
  #4  
Oud 10 September 2009, 12:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Ik ondervind soort gelijke problemen, het zal idd wel een bug zijn ben ik bang.

https://forum.iculture.nl/f8/ap...g-itunes9.html
  #5  
Oud 10 September 2009, 13:36
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

ik vind de itunes Store ineens trager werken dan voorheen...
anderen daar ook last van sinds iTunes 9??
  #6  
Oud 10 September 2009, 16:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2008
Berichten: 2
Send a message via twitter to robbertveenstra
Standaard

Ik heb na het installeren van iTunes 9 in eens 10 gb "overige" op mijn iPhone staan..
Heb verder niks nieuws op mn iPhone gezet, maar wat ik voor het installeren van de nieuwe iTunes op mn iPhone had staan past er ineens niet meer op :S.
Wat valt er allemaal onder overige? Want weet niet wat ik nu moet verwijderen om meer ruimte te creeren..

Kan iemand me helpen?

gr Robbert
  #7  
Oud 10 September 2009, 19:36
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ik heb het volgende probleem:

Ik start Itunes op en alles laad volgens het zou moeten op moment dat ik mijn Iphone in de USB stop loopt Itunes vast en doet niks meer.
Als ik Itunes opstart met mijn Iphone in de USB dan laad hij de afbeeldiingen van enkele apps en daarna ook niets meer.
Als ik zelfde kabel in andere pc stop met de vorige wversie van Itunes is alles normaal, echter op deze vista pc met Itunes 9 loopt alles vast, heb al 3x verwijderd en opnieuw geinstalleerd en hersteld.denk dat ik maar terug ga naar 8.1.

Iemand anders met dit probleem en hoe op te lossen.

Draai op Vista home en Itunes 9 en Iphone op 3.0
  #8  
Oud 10 September 2009, 19:58
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Topic's samengevoegd.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 10 September 2009, 20:15
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Oh, heerlijk. Eindelijk al die irritante applicaties wegdonderen aka ontzichtbaar maken (koersen enzo)

Hm, ik krijg de apps niet onzichtbaar hoor.

Laatst gewijzigd door King1987; 11 September 2009 om 19:59. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #10  
Oud 10 September 2009, 20:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 81
Standaard

Ik heb ook een probleem, ik kan namelijk niet mijn apps indelen via iTunes 9.
Ik heb hier ook nog een iPhone 1st gen. 4gb liggen en die sync ik met een Windows XP PC + iTunes 9 maar daar werkt het ook niet. Beide iPhones zijn gejailbreakt en unlocked, kan dit hiermee te maken hebben? Ik vermoed namelijk van wel.
Ik heb een screenshot bijgevoegd en zoals je kunt zien, zie je wel mijn apps maar niet de indeling.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Afbeelding 3.jpg‎ (68,2 KB, 21x gelezen)
  #11  
Oud 10 September 2009, 20:38
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zero Bekijk bericht
Ik heb ook een probleem, ik kan namelijk niet mijn apps indelen via iTunes 9.
Ik heb hier ook nog een iPhone 1st gen. 4gb liggen en die sync ik met een Windows XP PC + iTunes 9 maar daar werkt het ook niet. Beide iPhones zijn gejailbreakt en unlocked, kan dit hiermee te maken hebben? Ik vermoed namelijk van wel.
Ik heb een screenshot bijgevoegd en zoals je kunt zien, zie je wel mijn apps maar niet de indeling.
Probeer eerst eens te updaten naar de 3.1 firmware.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #12  
Oud 10 September 2009, 20:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Probeer eerst eens te updaten naar de 3.1 firmware.
Ok, zal niet direct lukken vanwege de simlock. Maar ik zal het onthouden
  #13  
Oud 10 September 2009, 22:27
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Probeer eerst eens te updaten naar de 3.1 firmware.
ik heb hetzelfde probleem en heb em ng niet geupdate omdat hij gejailbroken is en ik al die cydia apps wil bijhouden. Denk je dat het aan de update ligt?
Mag ik em updaten?
  #14  
Oud 10 September 2009, 22:41
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

Ik denk niet dat het daaraan zopu mogen liggen MAAR ik sluit he niet uit, ik heb gelukkig nog aan andere pc waar ik alle bestanden en apps ook nog heb op staan dus gelukkig kan ik daar dan op syncen, echter ik kom niet eens in Itunes9 de ene keer loopt tie gelijk vast en andere keer (1van de 100 (of nog meer)) gaat Itunes niet op slot.
Ik hoop niet dat het aan JB ligt, maar ja je weet het nooit, ik ga ook nog niet naar 3.1, doe dat pas als er een jb beschikbaar is.
  #15  
Oud 11 September 2009, 18:19
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zero Bekijk bericht
Ik heb ook een probleem, ik kan namelijk niet mijn apps indelen via iTunes 9.
Ik heb hier ook nog een iPhone 1st gen. 4gb liggen en die sync ik met een Windows XP PC + iTunes 9 maar daar werkt het ook niet. Beide iPhones zijn gejailbreakt en unlocked, kan dit hiermee te maken hebben? Ik vermoed namelijk van wel.
Ik heb een screenshot bijgevoegd en zoals je kunt zien, zie je wel mijn apps maar niet de indeling.
Ik denk vanwege de jailbreak vanwege de applicaties enzo.
  #16  
Oud 11 September 2009, 19:41
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 95
Standaard

Dit is toch al een bekende bug die aangepakt zou worden door Apple toch?
Reageren

Labels
bug, iphone 3gs, itunes 9, synchroniseren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: i-funbox & Windows 7 ShadyLTD Desktop-applicaties 3 16 October 2010 11:04
iPhone, contacten & Windows donovan iTunes 1 17 February 2010 20:08
Handleidingen:Downgraden Firmware (Mac OS X & Windows) bako Wiki - Handleidingen (Archief) 10 10 September 2009 15:27
Copy & Paste video bug 3GS kai824 Muziek, foto & video 2 7 August 2009 19:23
Windows & Mac sync Statrosa iTunes 2 29 September 2007 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:13.