Thuisbeheer

Thuisbeheer discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) werkt t thuisbeheer van itunes 9 alleen met FW 3.1? heb zelf nog FW 3.0( jailbreak ) en kan niks vinden waarmee ik mn apps ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 September 2009, 10:02
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard Thuisbeheer

werkt t thuisbeheer van itunes 9 alleen met FW 3.1?
heb zelf nog FW 3.0(jailbreak) en kan niks vinden waarmee ik mn apps op mn desktop kan beheeren/indelen..
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 September 2009, 12:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 38
Stuur een bericht via MSN naar PDAHazzard Stuur een bericht via Skype™ naar PDAHazzard Send a message via twitter to PDAHazzard
Unhappy Geen springboard organisatie mogelijkheden...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door milan13 Bekijk bericht
werkt t thuisbeheer van itunes 9 alleen met FW 3.1?
heb zelf nog FW 3.0(jailbreak) en kan niks vinden waarmee ik mn apps op mn desktop kan beheeren/indelen..
Ik zoek me ook een ongeluk, en ik heb FW3.1, dus daar ligt het niet aan.

Is het soms alleen een feature op de Mac?
  #3  
Oud 10 September 2009, 13:23
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Je bedoelt het op je PC/Mac indelen van iconen op de iPhone?

Dat kan ik sinds iTunes 9 en iPhone OS 3.1 op een PC, dus het zal niet Mac-only zijn...

(alleen iTunes 9 was trouwens niet genoeg; beide bleek nodig)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 10 September 2009, 13:27
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

denk je dat je er echt FW 3.1 voor nodig hebt en t niet zal gaan met FW 3.0?
  #5  
Oud 10 September 2009, 13:34
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

dat thuisdelen zag ik de eerste keer bij het opstarten van itunes 9 staan idd
toen moest ik me itunes id opgeven, heb ik gedaan, en vervolgens zie ik het nergens meer staan
Hier mac os X Snow Leopard en iPhone OS 3.1.
raarrrrr....
Misschien moeten je pc's tegelijk aan staan??
  #6  
Oud 10 September 2009, 14:23
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door milan13 Bekijk bericht
denk je dat je er echt FW 3.1 voor nodig hebt en t niet zal gaan met FW 3.0?
Ja, want het staat expliciet bij de nieuwe features van FW 3.1:

Apple - iPhone - New features in the iPhone 3.1 Software Update.

(en er staat ook bij dat het zelfs met OS 3.1 alleen met iTunes 9 werkt)
  #7  
Oud 10 September 2009, 14:34
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

Ok, is me ontgaan.. Heb iTunes 9 wel gewoon werkend met FW 3.0
  #8  
Oud 10 September 2009, 15:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Locatie: Gelderland
Berichten: 38
Stuur een bericht via MSN naar PDAHazzard Stuur een bericht via Skype™ naar PDAHazzard Send a message via twitter to PDAHazzard
Standaard FW 3.1 is mandatory voor deze funtie

Ik had de update voor FW3.1 op mijn iPhone nog niet gehad en al wel iTunes 9 genstalleerd. Dan kan je de springboards niet met iTunes organiseren. Dit kan pas als je je iPhone naar FW3.1 hebt geupgrade...

JB'ers moeten dus nog even geduld hebben...
  #9  
Oud 23 September 2009, 15:30
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
dat thuisdelen zag ik de eerste keer bij het opstarten van itunes 9 staan idd
toen moest ik me itunes id opgeven, heb ik gedaan, en vervolgens zie ik het nergens meer staan
Hier mac os X Snow Leopard en iPhone OS 3.1.
raarrrrr....
Misschien moeten je pc's tegelijk aan staan??
Yep, heb homesharing aan staan.

Op alle pc's / macs waar je de itunes bibliotheken van wil delen wel aanmelden met dezelfde itunes account! Dan zie je meteen als je itunes opstart de gedeelde bibliotheken van de overige computers met een icoontje van een huisje met de naam van de gebruiker.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:03.