Foutmelding: ".."

Foutmelding: ".." discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik krijg de foutmelding, Kan Geen reservekopie maken van iPhone Djurre. Omdat de iPhone losgekoppeld is. Nou, niet dus he! Hoe los ik dit op, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 September 2009, 23:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2009
Locatie: Zwartebroek
Berichten: 14
Standaard Foutmelding: ".."

Ik krijg de foutmelding,

Kan Geen reservekopie maken van iPhone Djurre. Omdat de iPhone losgekoppeld is.

Nou, niet dus he!
Hoe los ik dit op, Ik kan de 3.0.1 software niet instaleren doordat ik die foutmelding krijg!

Djurres
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 September 2009, 23:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Andere kabel/usb poort geprobeerd? Je iPhone een keer gereset? Je pc een keer opnieuw opstarten? Probeer deze dingen eens.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 16 September 2009, 19:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2009
Locatie: Zwartebroek
Berichten: 14
Standaard

Helaas doet dit niks,

Wat kan ik nu verder doen?
  #4  
Oud 16 September 2009, 21:02
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Djurres Bekijk bericht
Helaas doet dit niks,

Wat kan ik nu verder doen?
Probeer je iPhone eens aan een andere computer aan te sluiten? Dan weet je of het probleem aan je computer of aan je iPhone ligt.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding e-mail: "Dit bericht heeft geen inhoud" mikeivens iPhone algemeen 22 17 January 2014 12:08
Nu.nl foutmelding: "Geen instellingen en/of filters gevonden voor opgegeven token" aikoN iPhone Apps 1 29 July 2010 15:50
Windows: "Inhoud bibliotheek verzamelen" geeft foutmelding Brum iTunes 2 18 October 2008 15:09
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:32.