synchronisatie met andere mac (wisselen van Itunes)

synchronisatie met andere mac (wisselen van Itunes) discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) LS, Ik heb in belgie een Iphone gekocht. Deze aan de praat gebracht met mijn macbook. Nu ben ik thuis en heb ik mijn iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 October 2009, 09:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 78
Standaard synchronisatie met andere mac (wisselen van Itunes)

LS,

Ik heb in belgie een Iphone gekocht. Deze aan de praat gebracht met mijn macbook. Nu ben ik thuis en heb ik mijn iphone aangesloten op mijn mac. Ik wil dat dit mijn ' hoofd' synchronisatie is.

Nu heb ik mijn contacts an gesynct met contacts en met gmail. Mijn foto's staan er op.

Nu mijn probleem.
Als ik handmatig synchroniseren instel dan zegt de mac dat ik maar met 1 itunes bibliotheek kan synchroniseren. Ik kan kiezen om de iphone te wissen. Dat wil ik niet. Ik wil dat de iphone zo blijft.

Het zelfde geldt voor de programma's als ik aanklik ' synchroniseer programma's' dan krijg ik de melding dat de iphone gewist gaat worden. Ook dat wil ik niet. Hoe zorg ik dat de iphone blijft zoals hij is maar wel met mijn mac synchroniseert. Hij hoeft niet meer met mijn macbook te synchroniseren.

Alvast bedankt voor de hulp,


Frans
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 October 2009, 10:15
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Hoe heb je die foto's die er nu op staan erop gezet dan? Met een andere Mac? Is het dan niet handiger om ook via de Mac de Apps erop te zetten? Of begrijp ik de vraag niet goed? Wat wil je nou precies syncen met die Mac waar je het over hebt en waarmee je toch niet wilt syncen?
  #3  
Oud 24 October 2009, 11:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Ik wil niet meer syncen met de macbook. Alleen nog maar met de imac. Ik zie in Itunes op de imac geen programma's op de mac. Als ik aanvink dat hij de programma's moet syncen dan geeft hij aan dat de iphone met een andere itunes bibliotheek is gesynct. Hij vraagt vervolgens of ik de iphone wil wissen en vervangen met de bibliotheek van de imac. Dat wil ik niet.

De foto's heb ik er met itunes van de imac opgezet. Contacts heb ik ook met de imac gesynct. Duidelijk doet de iphone nu iets met twee macs.

Ik wil eigenlijk alle instellingen wissen en opnieuw syncen met de imac zodat ik geen conflictmeldingen meer krijg. Maar ik wil de Iphone (qua inhoud) niet veranderen.

Ben ik zo duidelijk genoeg?

Groet,

Frans
  #4  
Oud 24 October 2009, 11:54
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kogel Bekijk bericht
Ben ik zo duidelijk genoeg?
Ja sorry, zie nu ook dat ik in je eerste post het verschil tussen de MacBook en de iMac even over het hoofd had gezien.

Ik durf helaas zo geen zinnig "advies" te geven. Ik DENK dat het wel goed moet gaan en dat de iMac vanzelf eventuele apps e.d. naar iTunes toe kopieert (dat doet 'ie tenslotte ook als je op de iPhone een app koopt die je nog niet in iTunes hebt staan). Maar ik heb verder totaal geen ervaring met het wel of niet syncen via twee computers dus even wachten tot hier meer ervaren iPhone fanaten opduiken.
  #5  
Oud 24 October 2009, 11:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Berichten: 78
Standaard

Het risico genomen. Eerst aankopen overgezet. Dat ging goed. Contacts waren al gesynct en daar heb ik dus een backup van op google.

Daarna gekozen voor wissen en opnieuw syncen. Ik heb alles nog. Wel staat alles door elkaar maar dat is zo weer rechtgezet.

Dank,


Frans
  #6  
Oud 15 November 2009, 10:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kogel Bekijk bericht
Het risico genomen. Eerst aankopen overgezet. Dat ging goed. Contacts waren al gesynct en daar heb ik dus een backup van op google.

Daarna gekozen voor wissen en opnieuw syncen. Ik heb alles nog. Wel staat alles door elkaar maar dat is zo weer rechtgezet.

Dank,


Frans
Hoe heb je je aankopen overgezet naar je andere computer. Ik heb nu hetzelfde. Op vaste computer is windows 7 gezet en daar synchroniseerde ik mee. Daar is alles nu weg (stom tja vergeten backup te maken). Ik wil nu mijn iphone met mijn laptop laten syncen. Hoe kan ik die bestanden dan naar mijn computer zetten?

Groetjes Jolanda
  #7  
Oud 15 November 2009, 12:27
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tazzin1980 Bekijk bericht
Hoe heb je je aankopen overgezet naar je andere computer. Ik heb nu hetzelfde. Op vaste computer is windows 7 gezet en daar synchroniseerde ik mee. Daar is alles nu weg (stom tja vergeten backup te maken). Ik wil nu mijn iphone met mijn laptop laten syncen. Hoe kan ik die bestanden dan naar mijn computer zetten?

Groetjes Jolanda
Met je rechtermuisknop in iTunes op "iPhone van.." klikken en kiezen voor Aankopen overzetten.
  #8  
Oud 15 November 2009, 12:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 2
Standaard

thnx, ga ik doen.
  #9  
Oud 20 March 2011, 21:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2011
Berichten: 3
Standaard Iphone synchroniseren met andere itunes bibliotheek

Heb een vraag; heb mijn Iphone ooit op mijn Macbook laptop gesynchroniseerd, maar wil nu de muziek van Itunes die op mijn Imac staat erop zetten. Krijg dan de waarschuwing dat de Iphone maar met 1 itunes bibliotheek kan synchroniseren. De keusdie ik krijg is dan om de Iphone te wissen... Wat kan ik het beste doen om niets te verliezen en de muziek op mijn Iphone te krijgen?

Alvast dank voor de hulp!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met synchronisatie op andere pc's ramroep iTunes 0 10 March 2011 14:43
probleem met maken van herstelpunt en synchronisatie via itunes Fransman iTunes 0 3 November 2010 17:03
van pc naar mac...ical synchronisatie wendydonker iTunes 0 15 August 2010 18:50
wisselen met andere simkaart dan incorrect sim??? Kiwi Archief 4 11 October 2007 13:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:29.