foto's op iphone zetten

foto's op iphone zetten discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Dat moet heb ik begrepen met Adobe Photoshop Elements of Adobe Photoshop Album. Ik heb nu op mijn pc Adobe Photoshop Album starter 3.0 dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 January 2008, 15:10
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: veenendaal
Berichten: 18
Standaard foto's op iphone zetten

Dat moet heb ik begrepen met Adobe Photoshop Elements of Adobe Photoshop Album.
Ik heb nu op mijn pc Adobe Photoshop Album starter 3.0 dat werkt niet.
Er zit wel een optie "Delen" > naar mobiele telefoon.
Als ik die aanklik krijg ik de melding dat het programma geen aangesloten telefoon kan vinden.
Wat gebruiken jullie om foto's op de iphone te zetten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2008, 15:26
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Berichten: 22
Standaard

Itunes, bij instellingen photo's selecteren, een map selecteren en synchroniseren, thats all
  #3  
Oud 17 January 2008, 15:31
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: veenendaal
Berichten: 18
Standaard

Ik heb iTunes, waar zit die optie instellingen?
Ik zie alleen onder Bestand > pagina instellingen
  #4  
Oud 17 January 2008, 15:37
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Je kunt ook op je bureaublad via "deze computer" je Iphone selecteren en foto's er naartoe slepen. Zo doe ik t meestal.
__________________
Eerst Iphone 2G US 8GB, toen Iphone 3G NL 8GB black en nu Iphone 4 16GB black
  #5  
Oud 17 January 2008, 16:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: veenendaal
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patipod Bekijk bericht
Je kunt ook op je bureaublad via "deze computer" je Iphone selecteren en foto's er naartoe slepen. Zo doe ik t meestal.
Hoe doe je dat dan?
Ik zie verder geen mappen in de iphone (via verkenner) dus ik kan niks plakken.
  #6  
Oud 17 January 2008, 16:42
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Nou snap ik t zelf niet meer. Heb onlangs nog op deze manier wat foto's op mn Iphone gezet. Gewoon dmv kopiren en plakken. Hij maakt dan een extra map aan.
  #7  
Oud 17 January 2008, 16:55
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: veenendaal
Berichten: 18
Standaard

Als ik de iphone open in verkenner laat hij keurig de foto's zien die gemaakt zijn met de camera. Als ik een foto van mijn harde schijf kopieer en in de iphone map wil plakken is de optie "plakken" niet actief.
  #8  
Oud 17 January 2008, 16:57
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 230
Standaard

Heb t net nog eens geprobeerd. Krijg t niet meer voor elkaar. Had er een aantal foto's ingezet die ik dan kon gebruiken als achtergrond. Vreemd
  #9  
Oud 17 January 2008, 16:59
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: veenendaal
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fsve Bekijk bericht
Itunes, bij instellingen photo's selecteren, een map selecteren en synchroniseren, thats all
OK, wie weet waar ik dit dan kan vinden in iTunes??
  #10  
Oud 17 January 2008, 17:04
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Berichten: 22
Standaard

Ik ben nu op de zaak, dus heb hier geen iTunes, maar het is een tab-blad waar je al je synchronisatie opties zet. Het 1e tab blad zijn al je (voor windows dan) outlook sync opties (contacten, email....)
De volgende bladen zijn voor muziek, foto's films en podcasts.

Op het foto tab-blad zet je het vinkje aan voor het syncen van je fotos, daaronden kan browsen naar een map die je erop wil zetten.

Dan nog even syncen en je foto's staan erop....

Het zelfde dus als voor je muziek instellingen.
  #11  
Oud 17 January 2008, 17:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: veenendaal
Berichten: 18
Standaard

fsve, hartelijk dank!
Ik snap hem, is voor mij allemall nieuw, en dat (opstart) venster klikte ik altijd gelijk weg.
Dankzij jouw hulp helemaal duidelijk en gelukt.
  #12  
Oud 31 January 2008, 11:54
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patipod Bekijk bericht
Heb t net nog eens geprobeerd. Krijg t niet meer voor elkaar. Had er een aantal foto's ingezet die ik dan kon gebruiken als achtergrond. Vreemd
Werkt alleen op Vista
__________________
"Kijk om je heen en wees blij.."
  #13  
Oud 11 February 2008, 20:19
Ezra's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 131
Standaard

Zijn er misschien ook manieren om dit in xp te doen?
  #14  
Oud 11 February 2008, 22:57
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: El Arenal, Mallorca
Berichten: 95
Standaard

Ja, maar kost je wel zo'n €20.
Programma heet volgens mij Transee iPhone Photo Tranfer.
  #15  
Oud 15 February 2008, 10:32
Vmachien's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Brussel - Sint-Truiden
Berichten: 80
Standaard

ik werk met vista en bij mij werkt het niet hoor... De syncronistatie ook niet :-( als ik het tabblad foto's syncroniseer blijft hij syncroniseren.... Nog langer wachten of wat moet ik doen ?

Op de wiki lees ik dat ik Adobe Photoshop Album 2.0 of Adobe Photoshop Elements 3.0 is dat zo ?

Laatst gewijzigd door Vmachien; 15 February 2008 om 10:36.
  #16  
Oud 21 February 2008, 23:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 8
Stuur een bericht via Skype™ naar Dokter P
Standaard foto's synchroniseren

Ook bij mij verliep het foto's synchroniseren niet goed (in Vista). Uiteindelijk een nieuwe map op de computer aangemaakt als submap van afbeeldingen. Toen via deze computer de iPhone-camera geopend en daar naar de fotomap gegaan: (Apple iPhone, internal storage, DCIM, 100Apple)
en de foto's gesleept naar de nieuwe map. (rechtermuisknop: foto's rechtsom draaien). De andere mappen onder afbeeldingen deleted.
Toen in iTunes onder Apparaten, iPhone, foto's: vinkje bij geselecteerde mappen en daar de nieuwe map aangevinkt. Dat werkt perfect.
Hij zet onder afbeeldingen ook een map iPod Photo Cache, maar vandaaruit zijn ze niet te openen: het zijn daar ithmb-bestanden (staat voor Apple iPod en iPhone images. (zijn met File Juicer te openen, maar het kan dus simpeler, in Vista in elk geval).
Hopelijk heeft iemand er iets aan.
  #17  
Oud 24 February 2008, 22:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 9
Standaard

begrijp ik nu goed dat er in windows geen automatische manier is om fotos vanaf je iphone naar de hd te syncen?
(iphoto rules!!!)

zucht....
  #18  
Oud 27 March 2008, 01:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 19
Standaard

Hallo mensen,

Heb sinds twee dagen de Iphone! Echt een supertelefoon.
Maar heb een probleempje! Als ik via iTunes (7.6.1) mijn foto's wil synchroniseren, kan ik de foto's nergens terugvinden. iTunes herkent mijn telefoon wel.
Op de iphone zelf krijg ik heel snel het beeld van synchronisatie, maar is dan direct weer weg.

Ik kan trouwens de Iphone niet zien bij Deze Computer ( Vista )..
Heeft iemand een idee? Weet er nog behoorlijk weinig van, dus alle hulp is welkom.
  #19  
Oud 27 March 2008, 02:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 8
Stuur een bericht via Skype™ naar Dokter P
Standaard

Ik had hetzelfde probleem, zie mijn reactie van 21-2, 2 reacties hierboven (of onder).
succes
  #20  
Oud 27 March 2008, 02:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 19
Standaard

Bedankt voor je snelle reactie!
Heb alles gedaan wat je schreef, maar hoe krijg ik nu uiteindelijk de foto's op mijn pc naar de iphone? Heb nu 1 mapje bij mijn afbeeldingen staan met daarin de foto's van mijn iphone, dat is wel gelukt dus..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto: hoge resolutie foto's op iphone zetten Grdam Muziek, foto & video 0 27 November 2010 20:58
foto's op iphone zetten stephaniiee Muziek, foto & video 0 21 August 2010 14:13
Windows: foto's op Iphone zetten niet mogelijk. kevinwever iTunes 3 27 June 2010 13:41
kan geen foto's meer op mijn iPhone 3G zetten? Anis Muziek, foto & video 0 9 September 2009 00:53
Foto: gemaakte foto's met Iphone op pc zetten peterkraaijeveld Muziek, foto & video 8 21 April 2009 19:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:54.