Hoe oneway backup maken iPhone -> PC

Hoe oneway backup maken iPhone -> PC discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, I kheb een vraag over itunes backup functionaliteit. Recentelijk heb ik mijn iphone opnieuw moeten resetten en heb ik handmatig alle apps er weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 June 2010, 09:51
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 2 April 2009
Berichten: 292
Standaard Hoe oneway backup maken iPhone -> PC

Hoi,

I kheb een vraag over itunes backup functionaliteit.
Recentelijk heb ik mijn iphone opnieuw moeten resetten en heb ik handmatig alle apps er weer opgezet (geinstalleerd vanuit appstore op de iphone).
Mijn Itunes installatie is leeg (bevat geen backups uit het verleden).

Als ik de iphone nu aansluit zegt Itunes dat ie alle apps van de iphone wil weggooien en dat Itunes op de PC de controle over neemt.
Ik wil juist graag dat Itunes op de PC mijn apps en foto's van de iphone ophaalt.
Dus dat de apps van de iphone leidend zijn en niet die op de PC.

Weet iemand hoe ik dat voor elkaar krijg?
Het heeft me veel tijd gekost de apps weer op de iphone te krijgen en ik durf nu niet te syncen uit angst dat ik weer helemaal overnieuw kan beginnen.

Wie weet raad?

Bvd
Koekjedebij
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 June 2010, 10:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

hang je iphone aan itunus. dan komt in itunes in het menu link its van iphone van koekjeerbij te staan. dan klik je daarop, rechtermuisknop. aankopen overzetten.
  #3  
Oud 8 June 2010, 10:27
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 2 April 2009
Berichten: 292
Standaard

bedankt voor de tip, het is inmiddels gelukt.
Maar is dit ook mogelijk voor beltonen en de foto's?
Ook die wil ik naar de PC overzetten.

Als dat ook gelijkgetrokken is lijkt me de situatie wel veilig genoeg voor synchronisatie.

Alvast bedankt
  #4  
Oud 8 June 2010, 10:32
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

fotos kan. tenminste die je via je iphone gemaakt hebt. je hangt je iphone aan je pc. gaat naar deze computer. dan geeft die wel aan dat er een iphone aan hangt. dan kun je ze via verkenner kopieren ergens naar je pc.

voor fotos die je zelf op iphone gezet hebt en ringtones kan niet zonder dat je met iets als iphone browser inlogd en deze er zelf afhaalt.

en je zult beltonen altijd via itunes opnieuw op je phone moeten zetten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
apps handmatig backup maken (hoe?) gon1234abcd Desktop-applicaties 3 9 August 2010 16:41
Muziek: Hoe backup maken van je muziek? KAY_W_BEE Muziek, foto & video 5 10 May 2010 18:20
Backup maken van mijn iPhone? dennis00 iPhone algemeen 5 2 April 2010 07:27
Backup van Iphone maken giljom Archief 2 10 February 2010 20:20
Hoe (un)encrypted backup maken na gebruik iPhone Configuration Utility? XIII iPhone algemeen 1 25 August 2009 23:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:27.