Reservekopie lukt niet

Reservekopie lukt niet discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Om de een of andere reden kan ik geen reservekopie meer maken met mijn 3G. Ik heb de nieuwste I-tunes, dus dat is geen probleem.... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 July 2010, 21:57
Delight75's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Berichten: 9
Standaard Reservekopie lukt niet

Om de een of andere reden kan ik geen reservekopie meer maken met mijn 3G.
Ik heb de nieuwste I-tunes, dus dat is geen probleem....
Met de vorige versie van I-tunes had ik het ook al soms...
Nu zit ik dus met het punt dat ik geen iOS4 kan instaleren....

Iemand enig idee wat er mis gaat?

Ik krijg geen foutmelding, maar na een dikke 3 uur staat het balkje van de reservekopie nog steeds links in het hoekje.....
__________________
Het leven is als een neus....haal eruit wat erin zit!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 July 2010, 12:42
Delight75's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Berichten: 9
Standaard

Niemand een idee?
  #3  
Oud 5 July 2010, 17:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 15
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem.

Mac osx 10.5.8, iTunes 9.2 (de nieuwste in elk geval), een iPhone 3G...

De oplossing heb ik nog niet.. Iemand anders wel?
  #4  
Oud 5 July 2010, 21:16
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2009
Berichten: 9
Standaard

wanneer het de backup betreft voor het overzetten naar IOS4, dan kan het tot 5 uur duren! bij mij duurde het net geen 5 uur (echt waar).

Daarnaast gaf IOS4 mij zoveel ellende dat ik de klok terug heb gezet en weer op 3.1.2 draai, IOS4 is niet geschikt voor de 3G, is mijn persoonlijke mening!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Reservekopie maken lukt niet Donaldo iTunes 4 3 January 2011 20:51
kan reservekopie niet terugzetten tomietie Archief 1 13 November 2010 17:37
Windows: reservekopie lukt niet (meer) Mickeymii iTunes 4 4 February 2010 22:05
Reservekopie terugzetten, na oude reservekopie te hebben gekozen Ray iPhone algemeen 1 7 September 2008 16:45
Reservekopie lukt niet nlrela iPhone algemeen 0 17 August 2008 07:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:32.