hoe zet ik itunes gegevens van windos over op mijn nieuwe macbook

hoe zet ik itunes gegevens van windos over op mijn nieuwe macbook discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) ik wil mijn iTune bestanden van mijn oude windows laptop naar mijn nieuwe macbook overzetten hoe gaat dat? Van mijn iPhone afhalen op mijn macbook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 November 2010, 11:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2010
Berichten: 4
Standaard hoe zet ik itunes gegevens van windos over op mijn nieuwe macbook

ik wil mijn iTune bestanden van mijn oude windows laptop naar mijn nieuwe macbook overzetten hoe gaat dat?
Van mijn iPhone afhalen op mijn macbook gaat alleen voor de aangekochte APP's maar muziek en foto's en filmpjes pakt hij niet over.
ik heb wel deze macbook als derde account gemachtigd en dat werkt
Na aankoppeling van mijn iphone op de mac herkent hij mijn iphone links,
maar de schermafbeeldingen van mijn iphone APP's rechts, tonen op het macscherm lichtgrijs en zijn net te bewerken
Mijn Vraag
Is er een shortcut in iTunes die ik over het hoofd zie of moet ik al mijn bestanden van windows op een sticky overzetten en opnieuw installeren op mijn macbook ?
heli53
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 November 2010, 12:25
iKobus's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 133
Standaard

Hier heb je vast wat aan: Migrating your iTunes library from Windows to Mac while preserving all your settings | MacTimes Succes!
__________________
 iPhone 2G 8GB USA  iPhone 5S 16GB White  ATV 3
 iPad 3 16GB Wi-Fi  iMac (21,5" late 2012)
  #3  
Oud 19 November 2010, 12:29
Guest-201302122218
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard switch-to-Mac cable

Dat kun je doen met de switch-to-Mac cable van Belkin; daarmee kun je alle bestanden die jij wilt overzetten van Windows naar Mac. Als je wilt, heb ik nog wel zo'n snoertje voor je liggen. Stuur maar ff een mail dan.
  #4  
Oud 19 November 2010, 12:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2010
Berichten: 4
Standaard

Ja dank je eke
ik reageer nog later nog even op je aanbod
heb nu geen tijd
nogmaals dank
heli53
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe zet ik adressen van oude telefoon in mijn nieuwe G4 zonder iTunes? Talliebally iTunes 2 24 November 2010 12:50
Windows: Hoe zet ik fotos op mijn Iphone4 met itunes 9.2? Nnijd iTunes 6 23 August 2010 13:15
Hoe krijg ik mijn iPhone gesynchroniseerd met een nieuwe macbook Pro? Nafets Archief 1 30 April 2010 22:49
Na Restore van Mac, Kan ik mijn nieuwe gegevens niet meer terug syncen! Bobbyoriginal iTunes 0 2 April 2010 03:29
Laptop gechrashed, hoe krijg ik alles van mijn Iphone in een nieuwe itunes ? ferry01 Archief 3 31 March 2009 17:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:53.