van 3G naar 4

van 3G naar 4 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Zo meteen wordt de iphone 4 bezorgd en ik heb erg lopen zoeken op het forum hoe ik de gegevens van mijn iphone 3G over ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 December 2010, 16:13
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 19
Standaard van 3G naar 4

Zo meteen wordt de iphone 4 bezorgd en ik heb erg lopen zoeken op het forum hoe ik de gegevens van mijn iphone 3G over kan zetten. Ik wil gewoon alles overzetten. Ik begrijp dat dat een kwestie is van reservekopie terugzetten. Een ding wordt me niet duidelijk. Moeten beide telefoons dan dezelfde fimrware hebben? Mijn 3G heeft nog 3.1.3. Moet ik dan kijken wat er op de iphone 4 staat en die firmware op de 3G zetten? Of gewoon eerst reservekopie erop zetten?
Fijn als iemand wil helpen.
Groetjes,
Gonzo
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 December 2010, 16:17
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Firmware is onbelangrijk. Gewoon reservekopie maken van de 3G en daarna de 4 aansluiten, activeren en reservekopie terugzetten.

Veel plezier met je nieuwe iPhone!
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 10 December 2010, 16:21
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 19
Standaard

Dank je wel!
De Iphone 3G gaat naar mijn dochter. Wat gebeurt er eigenlijk als ik die daarna aan de iTunes hang? Kan ik die dan een nieuwe naam geven?
  #4  
Oud 10 December 2010, 16:24
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Ik zou de 3G herstellen en dan instellen als een nieuwe iPhone. Kan ze er zelf opzetten wat ze wil.
  #5  
Oud 10 December 2010, 16:27
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 19
Standaard

Dank je wel Wouter, wat een snelheid! Maar even voor de zekerheid, de nieuwe iphone 4 stel ik dus niet in als een nieuwe?

Ga ik even snorren hoe dat herstellen ook al weer moest. Komt goed, heb het al eens gedaan toen de 3G alleen nog maar een zwart scherm liet zien, maar dat is lang geleden, gelukkig ;-)
Nogmaals dank!
  #6  
Oud 10 December 2010, 16:36
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

De reservekopie die je maakt van de 3G zet je na de activatie (van de iPhone 4) terug op de iPhone 4.

Herstellen doe je door op de knop "Herstellen" te drukken in iTunes. Te zien wanneer je telefoon is aangesloten.
  #7  
Oud 10 December 2010, 16:37
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

De kans bestaat trouwens dat iTunes dan wel meteen de laatste firmware wil installeren op de 3G...
  #8  
Oud 10 December 2010, 16:41
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 19
Standaard

Nogmaals dank!
En hij is gearriveerd, ik ga aan de slag!
  #9  
Oud 22 December 2010, 22:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 December 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 1
Standaard

Ben ook aan het proberen alles over te zetten maar helaas, als ik mijn "oude" tlf aansluit maakt deze geen contact met Itunes ... wat nu?
  #10  
Oud 4 January 2011, 17:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 1
Standaard

Hoi allemaal,

Ik heb even ook nog een vraag.
Ik had een iphone 3G en heb nu een Iphone 4. Nou heb ik gelezen hoe ik mijn apps en alle andere gegevens kan overzetten. Maar ik geef mijn oude iphone aan mijn zusje en die wil die apps die erop staan behouden. Maar is het mogelijk om die apps te behouden en dan een ander account aante maken via itunes?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone van USA naar Curacao naar Nederland LabTeov iPhone algemeen 4 22 October 2011 02:38
Windows: music van ipod touch 4g naar computer (minimaal naar biblitheek) NoWayOut iTunes 5 25 July 2011 15:05
Hoe met iPhone 4 van FW 4.0 naar FW 4.0.1 zonder naar 4.0.2 te gaan? Jensengels iPhone algemeen 7 17 August 2010 17:39
Windows: Foto's van PC naar iPhone: naar camera roll ipv naar photo library? ICB iTunes 0 2 July 2010 09:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:07.