iTunes kan geen reservekopie maken

iTunes kan geen reservekopie maken discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Na problemen met de app FileBrowser, heb ik een synchronisatie sessie die eeuwig leek te gaan duren afgebroken. Nu geeft iTunes de boodschap "iTunes kon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 January 2011, 15:07
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard iTunes kan geen reservekopie maken

Na problemen met de app FileBrowser, heb ik een synchronisatie sessie die eeuwig leek te gaan duren afgebroken.

Nu geeft iTunes de boodschap "iTunes kon geen reservekopie maken want er kan geen sessie worden gestart".

Kan iemand me helpen dit op te lossen? Dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 January 2011, 15:12
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Ik zou iPhone ontkoppelen, iTunes afsluiten, na een halve minuut opnieuw opstarten en nog eens proberen te syncen, heeft bij mij een keer gewerkt.
  #3  
Oud 10 January 2011, 15:36
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Dank voor je snelle reactie. Helaas heeft het niet geholpen, maar nu krijg ik de boodschap "iTunes kan geen reservekopie maken omdat er zich een fout heeft voorgedaan".

Ik heb ook een reset gedaan, maar ook zonder resultaat.
  #4  
Oud 10 January 2011, 16:01
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Ok, die boodschap ken ik ook wel. Probeer nog eens mijn oplossing en dan een andere USB poort gebruiken.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Translatoria Bekijk bericht
Dank voor je snelle reactie. Helaas heeft het niet geholpen, maar nu krijg ik de boodschap "iTunes kan geen reservekopie maken omdat er zich een fout heeft voorgedaan".

Ik heb ook een reset gedaan, maar ook zonder resultaat.
  #5  
Oud 10 January 2011, 16:30
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2010
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar Translatoria
Standaard

Geen foutmelding meer! Dank je wel. De tweede keer heb ik het usb-kabeltje in een andere poort gedaan, niet op de hub maar direct in de desktop.

Tot vandaag ging het synchen via de hub wel goed.
  #6  
Oud 10 January 2011, 17:34
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Graag gedaan. Fijn dat het opgelost is!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Translatoria Bekijk bericht
Geen foutmelding meer! Dank je wel. De tweede keer heb ik het usb-kabeltje in een andere poort gedaan, niet op de hub maar direct in de desktop.

Tot vandaag ging het synchen via de hub wel goed.
  #7  
Oud 11 January 2012, 23:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Berichten: 8
Standaard

En als dat ook nog niet helpt?

Bij mij gaat synchroniseren wel, maar dan verschijnt steeds "iTunes kon geen reservekopie maken want er kan geen sessie worden gestart". Heeft overigens niets te maken met FileBrowser, want dat gebruik ik niet.

Machtiging intrekken en opnieuw machtigen helpt ook niet.

Iemand nog een idee?

Edit: sorry, ik zie dat deze draad op iPad slaat, bij mij gaat het om de iPhone...
  #8  
Oud 28 October 2012, 02:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 1
Standaard

ander USB poortje en 't was gefixed
  #9  
Oud 28 October 2012, 02:56
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Locatie: Rijssen
Berichten: 199
Standaard

mooi antwoord na 9 maanden
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik kan geen reservekopie/backup maken julos iTunes 13 28 November 2012 19:19
Kan geen reservekopie maken janher iTunes 7 4 March 2011 19:39
Windows: Iphone kan geen reservekopie maken (fout -20) MrMyagiii iTunes 10 26 October 2010 23:56
Windows: Kan geen reservekopie maken! movieboy iTunes 28 1 April 2010 17:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:59.